Neviem ako ďalej. asi pred mesiacom mi priateľ spravil neprijemny zážitok.Vybuchol s nervami ale strašne, sice nesiahol na mňa rukou ale fakt som sa bala že mám na male.Potom sa mi sice ospravedlnoval , dušoval sa ze by ma nikdy neudrel ale ten pocit vo mne zostal teraz len tak šmahne rukou a ja hneď zmurim a uhybam sa. Jeho to velmi mrzí že mam teraz z neho "strach" ci ako to nazvat. Velmi som rozmýšľala o rozchode ale predsa som zostala napriek tomu všetkému ho ľúbim ale neviem či ak sa niečo také zopakuje ,čo dúfam že nie, ci naozaj na mňa nesiahne. Toho sa veľmi bojím, mam uz skusenost s takym chlapom.máte niekto nievo podobné alebo ste zažili ? alebo aspoň názor ?
priateľov búrlivý výbuch
Tak mu to nejak vyjadri, ze mas strach z neho. Pises, ze sa dusoval, ze by ti nic neurobil. Takze je na take citlivy, bude sa ta snazit presvedcit, ze to tak nie je - skus sa nechat presvedcit.
Nasilnici utok avizuju aj recami, ti sa nesnazia presvedcit, ze take neurobia....
Už som tam skončila asi týždeň na to vystrajanie. cestovanie autom alebo taxikom by ma vysla viac ako by som zarobila len vlakom ma vysla cez100 mesačne . keď mohol tak ma šiel zaviesť ale nemohli sme si dovoliť stále. ako viem ze mal o mňa strach ja ho chápem ale taky cirkus, nadavanie ,ved šiel auto rozbiť..skôr ide o to že teraz mam taký strach ze co keď ho niečo vytočí a už sa neudrží ?
Ja byť tvojou mamou, odo mňa by si si tiež zlizla, možno aj poza uši, hneď, ako by ma prebrali z infarktu... Výbuch hnevu u neho bolo podľa mňa uvoľnenie stresu a strachu o TEBA, zvlášť. Ak má tvoj priateľ predstavivosť, ani netušíš, čo všetko sa mu premlelo v hlave, že by sa ti mohlo stať. Buď rada, že sa o teba bojí a má o teba starosť. Správaj sa trochu rozumnejšie a dávaj si na seba pozor, aby ti nemusel raz nosiť kvety do nemocnice alebo horšie.
On je tvoj frajer priatel a jacal na teba))
No ja byt tvojou matkou tak by ta snad prizabila :D
Sorry. Byt fakt tvojou materou poSr..a by sa strachom, ci ta raz banda C neznasilni a nezabije. Obzvlast ked sa tade trepavas aj v noci po tme. Vsak im nerobi problem za svetla zabit okradnut ai. To ti ta dialka do prace a maly plat stoja za to riziko robit tam a este na 3 zmeny? Zvaz si rizika a klady. Odpovedz si muzskym rozumom, ci ti to stoji fakt zato? Za take nebezpecie a riziko? Tvoj priatel je muz a zrejme mu skor dochadza ake rizika ti tam ako (mladej) zene hrozia. Ked sa nieco stane tak uz bude neskoro fnukat ai
katty103 - môj názor je taký, že si do života priťahujeme tie isté alebo veľmi podobné typy ľudí. Je to tak vždy až pokiaľ sa niečo v našich životoch zásadne nezmení či nepochopíme určitú situáciu tak, ako máme.
Ešte možno budeš mať partnerov, ktorí ťa budú mlátiť a ver mi, že sa ti to bude opakovať dovtedy, pokiaľ budeš vyžarovať to, čím ich priťahuješ.
viac menej bola som pricinou ja. šla som podať výpoveď do práce (dialka na dochádzanie a maly plat) no oni mi ju nechceli dať ze to ešte nejde (pričom som bola v skúšobnej).šiel so mnou na aute ze hned zbehneme na úrad nakoniec mi dali pracu na doma. proste sme boli dohodnuty ze tam skončím on sa aj o mňa bal lebo to bola aj zla lokalita taka ciganska ulička keďže som tam chodila na 3zmenku nevyhla som sa ceste po tme a to bol pre neho zly sen.proste nezniesol ze by som tam mala chodiť.mali sme incident ze sa nam hadzali pod auto pomaly a raz ked som sla mali blbe reči typu chcem sex a pod...no on tu správu nezniesol a bol ohen na streche .. ale tak či tak by tak nemal reagovať nie ?
Chyba mi tu to podstatne, co si nespomenula nenapisala. A to - aky bol dovod / pricina jeho vybuchu hnevu zurivosti? Suviselo to s tebou? Bola si dovodom pricinou ai? Alebo to s tebou vobec nesuviselo?
Proste napis, co bolo impulzom