Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priateľov búrlivý výbuch

Príspevok v téme: priateľov búrlivý výbuch
katty103

Neviem ako ďalej. asi pred mesiacom mi priateľ spravil neprijemny zážitok.Vybuchol s nervami ale strašne, sice nesiahol na mňa rukou ale fakt som sa bala že mám na male.Potom sa mi sice ospravedlnoval , dušoval sa ze by ma nikdy neudrel ale ten pocit vo mne zostal teraz len tak šmahne rukou a ja hneď zmurim a uhybam sa. Jeho to velmi mrzí že mam teraz z neho "strach" ci ako to nazvat. Velmi som rozmýšľala o rozchode ale predsa som zostala napriek tomu všetkému ho ľúbim ale neviem či ak sa niečo také zopakuje ,čo dúfam že nie, ci naozaj na mňa nesiahne. Toho sa veľmi bojím, mam uz skusenost s takym chlapom.máte niekto nievo podobné alebo ste zažili ? alebo aspoň názor ?

katty103

a k tomu keď chodim von...ja som taka ze nepotrebujem chodiť po baroch , discotekach sa ožierat a podobne a to vie ked tak idem ku kamoske na byt a tam sme ideme sa prejsť a pod maximalne u nej si dáme vínko nic viac

katty103

pozname sa asi 2roky z toho 1,5spolu chodíme.ma haklivejsiu povahu ale zatiaľ stále ked som povedala ze nech sa ukludni až potom nech sa ozve tak bol pokoj.toto bol prvy jeho vystup a dúfam že aj posledný . on tak reaguje len na ľudí na ktorých mu viac záleží musí mať ozaj veľký impulz aby vystrelil . zatiaľ reagoval prudsie len na brata lebo skákal do mamy ale to chranil mamu to chápem ale nebolo to nič len mu hlasnejšie povedal nech sa krotí je to ich mama ze to bolo posledný krát čo to spravil.ale o pol hodinu sa zas normalne bavili.

lolinka

Nepozname ho, preto je velmi tazko sudit, ci by ta bol schopny niekedy udriet. Napis este, ako dlho si s nim a ci uz niekedy sa prejavoval podobne. Ci sa ti trebars nesnazi obmedzovat osobnu slobodu, ze nemozes ist von s kamoskami, za rodinou ci niekam, ci sa k tebe nesprava majetnicky, ci ti nerobi ziarlive sceny a pod. Ci ked ides von, nepyta sa ta vzdy kde si bola a s kym, alebo ti doveruje a nevypocuva ta.

Mädel

Na margo toho, že si s ním lebo ho ľúbiš. No ľudia sa rozchádzajú aj keď sa ľúbia... Láska neznamená, že je daný človek ten vhodný... Niekedy to proste nejde.

A k tvojmu problému. Na základe tejto jednej udalosti neviem usúdiť nič :) Ako dlho ste spolu a ako dlho sa poznáte? Ako sa správa k rodine, k priateľom, k cudzím, k zvieratám? My o ňom nevieme nič, takže súdiť podľa jedného výbuchu hnevu, ktorý mohol byť spôsobený len silným strachom o teba...
Ale pokiaľ má nervóznu a výbušnejšiu povahu a v tebe to má neustále vyvolávať strach, že si tam nedokážeš vybudovať dôveru k nemu, tak to je prekážkou vzťahu.

kkkkkk

Prchký a výbušný človek, jeho prehnaná reakcia nemá čo do činenia zo strachom o teba. Všímaj si ako sa správa k ostatným, či sa dokáže dohodnúť, vie ustúpiť, aký je pri konfliktoch.

katty103

bavili sme sa o tom hneď v ten deň ,že neviem či to preglgnem, nech mi dá čas, ze uvidím ako to bude a potom asi 3 krát, ked som mrkla keď iba zdvihol pred tvarou ruku, tak sa pytal či sa ho stále tak bojím som povedala že áno tak sa začal tulit ze ho to veľmi veľmi mrzí , že mi dokáže že ma miluje a nikdy by mi neublížil .. ja tomu chcem veriť ale to mi tak automaticky ide ,ze uhnem hlavou a zmurim očami

Biela.Kobra

A nemohli by ste sa o tom normálne porozprávať? Že sa ho bojíš, keď je takýto. Ľudia sa menia, možno sa časom upokojí a nebude takto prehnane reagovať na všetko. Ale možno sa to zhorší a raz sa naozaj neudrží. Ale je to aj na tebe, vzťah je vždy o dvoch ľuďoch, čo sa pretvárajú navzájom.