Neviem ako ďalej. asi pred mesiacom mi priateľ spravil neprijemny zážitok.Vybuchol s nervami ale strašne, sice nesiahol na mňa rukou ale fakt som sa bala že mám na male.Potom sa mi sice ospravedlnoval , dušoval sa ze by ma nikdy neudrel ale ten pocit vo mne zostal teraz len tak šmahne rukou a ja hneď zmurim a uhybam sa. Jeho to velmi mrzí že mam teraz z neho "strach" ci ako to nazvat. Velmi som rozmýšľala o rozchode ale predsa som zostala napriek tomu všetkému ho ľúbim ale neviem či ak sa niečo také zopakuje ,čo dúfam že nie, ci naozaj na mňa nesiahne. Toho sa veľmi bojím, mam uz skusenost s takym chlapom.máte niekto nievo podobné alebo ste zažili ? alebo aspoň názor ?
priateľov búrlivý výbuch
Ako píšeš, tak si v minulosti mala skúsenosť s násilníkom a toto ťa teraz prenasleduje s tým súčasným. Stačí jeden výbuch a už sa vracia tvoja minulosť, si v strehu, vynárajú sa negatívne pocity z minulosti. Možno len nezvládol vypätú situáciu a ty už máš pred sebou obrazy z minulosti a chceš sa rozísť.
On siel auto rozbit tak, ze do neho udieral ci udieral do veci? Ak ano, nedivim sa, ze si mala strach, ja by som mala tiez, ze kedy mu ruka uleti a pristane na mne. Podla mna to od neho bola neadekvatna reakcia na tuto situaciu. Ja neviem, ci s nim mas ostat, ale ty by si asi potrebovala mileho dobreho partnera, nie niekoho s prudkou povahou ako je on. Potom sa ho bojis a to vasmu vztahu vobec nerobi dobre.
tomuto som dáko nepochopila
Nuž, tak to sa ozývajú tvoji kostlivci z minulosti.
nie na inych , cudzích si nikdy nič nedovolil ako vodič je super dava prednosť nemá problém aj keď niekto hodí smetovku a neodboci pusti ho to zas nemôžem povedať
Čo si tým chcela povedať? Áno, navarí, objíme a neviem čo všetko, ale zároveň sa môže prejavovať agresívne a chovať sa majetnícky. Charakter človeka poznáš vo vypätých situáciách, on ich nezvláda a ty s jeho prehnanými reakciami máš problém. Asi sama podvedome poznáš jeho povahu, preto sa ho teraz bojíš a uhýbaš. V každom prípade sleduj jeho reakciu na okolie, či aj pre ostatných slušný, alebo vystupuje agresívne, či je ohľaduplný vodič, alebo ostatným účastníkom nadáva atď.
ale tak vidím ze ma ľúbi to nemôžem povedať.predtym som mala take telce co nevedeli ani povedat "ľúbim ťa".on ma hockedy obijme, povie že ma ľúbi,ešte že ma má ,hockedy ma prekvapi ze navarí alebo upečie dokonca ...
Presne tak, svoju pravú tvár človek ukáže v stresových situáciách.
ja viem ja som aj rozmýšľala ze odídem ale potom som si to premyslela ale vie ,že ak to spraví ešte raz už ma neuvidí
hovori sa ze stres odhaluje. co odhali to zalezi co v cloveku je. takze si vsimaj ako sa tvoj priatel chova aj k inym ludom v inych situaciach ale aj k tebe.
a to ze lubis je pekne ale pozor aby ti to nezatemnovalo mysel. ked clovek lubi ma tendenciu si druheho sam pred sebou obhajovat respektive to ani nemusi robit vedome.