priateľov búrlivý výbuch

Príspevok v téme: priateľov búrlivý výbuch
katty103

Neviem ako ďalej. asi pred mesiacom mi priateľ spravil neprijemny zážitok.Vybuchol s nervami ale strašne, sice nesiahol na mňa rukou ale fakt som sa bala že mám na male.Potom sa mi sice ospravedlnoval , dušoval sa ze by ma nikdy neudrel ale ten pocit vo mne zostal teraz len tak šmahne rukou a ja hneď zmurim a uhybam sa. Jeho to velmi mrzí že mam teraz z neho "strach" ci ako to nazvat. Velmi som rozmýšľala o rozchode ale predsa som zostala napriek tomu všetkému ho ľúbim ale neviem či ak sa niečo také zopakuje ,čo dúfam že nie, ci naozaj na mňa nesiahne. Toho sa veľmi bojím, mam uz skusenost s takym chlapom.máte niekto nievo podobné alebo ste zažili ? alebo aspoň názor ?

katty103

Ďakujem vám za vaše názory. Asi som si za to mohla sama , koledovala som si...teda dufam.. že to bolo prvý aj posledný krát...ja si budem viac uvedomovať čo robím a aké to má následky ,budem sa snažiť nedať dôvod na hádku a budem sa snažiť život brať ako krásny dar, a dúfam že všetko zlo z môjho života odíde ..lebo to nie je možné veď mám len ochvíľu 22 a toľko zlého som si zažila že niekto za celý život nie ...asi predsa je chyba vo mne

adr1a.

Ja viem ze zeny by sa nemali bit. Proste nemali. Ani muzi.
Ale niektore zeny si proste svojou sprostostou idiocitou hlupostou spravanim konanim provokovanim ai ai doslova koleduju) teraz nemyslim doslovne teba. Neber to teda osobne.
Ale ako povedal 1 cesky klasik "doktor Strosmajer" v podani Kopeckeho sestre Hunkovej: „Keby hlupost nadnasala, tak vy tu budete lietat ako holubicka“))

adr1a.

Katty. Ty si zrejme este stale neuvedomujes, ake nebezpecie ti tam hrozi alebo hrozilo. Pisala som ti o tom uz na zaciatku temy. Tvoj priatel je chlap a zrejme si to lepsie uvedomuje nez ty.
Ja poznam v reale dve zeny ktore boli znasilenene a maju uz zrejme navzdy pokazene zbabrane zivoty (nepreniesli sa cez to, dovtedajsie vztahy sa im rozpadli, nove ziadne vo vyhlade, maju traumy strach z muzov a napriek tomu, ze prv tuzili po laske muza, mat raz rodinu deti, tak je proste po ich snoch. A nepomaha ani viacrocna terapia u psychologov ai. Uz ked si myslia ze su ok, tak staci intimita, dotyky ai ktore speju k milovaniu ai s muzom a su vyradene. Blok trauma spomienky ai).
Toto ti chyba ku stastiu??

A to co sa nam deje v zivotoch si neraz mozeme pritahujeme ai aj my ako ludia.

kafe

nuž, ja to vidím takto. Aj ten najväčší dobrák sa bude k tebe raz správať hnusne. Prečo? Lebo to, ako sa k tebe druhí správajú, čo v živote zažívaš, závisí aj od teba - od tvojho vnútra. Do neho sa vtláčajú veľmi bolestivé veci, tvoje myšlienky, pocity, názory, postoje, to čomu veríš... a podľa toho sa odvíja všetko v živote. Ak zahojíš vnútorné zranenia, zmeníš názor (napríklad uveríš, že život je krásny, lebo je toľko úžasných ľudí ktorými sa môžem inšpirovať), aj v tvojom živote sa ti budú diať iné veci (chrumkavejšie:). Preto tí, čo sú presvedčení, že tento svet je hnusným miestom pre život, zažívajú zlé situácie a stretávajú len takých ľudí, ktorí ich presvedčenie potvrdia. Naopak to platí tak isto, len je tam ešte pár drobností o ktorých sa mi nechce písať.
Násilie v detstve, pokračujúce násilie vo vzťahu, dokonca násilie od dobráka, ktorý by žiadnu inú ženu na svete neudrel, ale teba áno. Lebo si to "pýtaš" podvedome, tvoje zranené vnútro si žiada takýto typ reakcie od okolia. Je jedno s kým by si bola, proste sa ti to bude stále dookola opakovať. Ak nie od partnera, dostaneš bitku i hocikde na ulici, hovorí sa tomu byť v zlom čase na zlom mieste. A vôbec to neni náhoda, ale je to presne to, na čo si nastavená.
Potrebovala by si psychologičku, ktorá by ti to pomohla spracovať, vyčistiť sa, zahojiť. Skús si zavolať na linku pomoci týraným ženám.

mojnazor

Tak podľa mojich skúsenosti sa to bude len zhoršovať. Ako rozchádzať sa nemusíš. Ale pracu si isto hľadaj, aby si bola finančne samostatná, lebo tie výbuchy sa budú rokmi len stupňovať, to je povaha to sa nemení.

katty103

no udieral do dverí mixoval volantom a neviem to kadečo uz nevedel co so sebou...Áno mam zlu skúsenosť s takým chlapom dobil ma a tento priateľ o tom vie ja som mu to hneď na začiatku povedala ze neznesiem žiaden výstup ani naznak takého niečoho