Pekny vecer zelam.
Zaujimalo by ma, ako ludia dokazu zit na tomto svete plnom nenavisti, falose a lzi. Prechovavate vobec k niekomu doveru? Myslim taku 100%tnu. Lebo mam pocit, ze nikomu sa neda verit, ze clovek je odkazany len na seba.
Alebo ste obklopeni ludmi, za ktorych by ste dali ruku do ohna?
Ako dokazete zit na tomto svete?
okrem toho čo spomínaš, existuje na svete toľko úžasných ľudí až žasnem.
www.youtube.com
www.youtube.com
bilionár, ktorý jednoduchými vynálezmi (voda, el. energia, zdravie) chce vrátiť to, čo dostal, tým najchudobnejším.
www.youtube.com
Nafňukaj, inšpiruj sa a ŽI
Tak som šikovná, len čo je pravda! Od A. Rieu som posielala - Don´t cry for me Argentina, La Paloma a Ballade pour Adeline. Od ARSANA Melody - Freedom. Snáď sa Ti niečo zapáči a ja sa idem učiť ako nerobiť zmätky, ale statky.
Ens, tak som si to prečítala ako som sľúbila. Dobrý nick máš, bytosť! A máš tu aj pekné príspevky, tie od mužov sú prekrásne! Čo už len dodať? Len to, že občas na chvíľu zavri oči, zapchaj uši, uzamkni srdce, ale dušu si nezapredaj diablovi! A tak Ti aj ja dačo posielam od Andrého Rieu, fenomenálneho holandského huslistu, skladateľa,...
https//youtube.com
https//youtube.com
https//youtube.com
A z dielne Arsam Melody toto -
https//youtube.com
Prajem príjemné počúvanie!
Život je krajší ako smrť, žijeme preto aby sme prežili obdobia detstva, mladosti a staroby. Medzitým si človek hľadá to svoje šťastie, rodinu, prácu, kamarátov, záujmy a celkovo život prežiť v pohode. Život je jednoducho existencia. Samotné bytie človeku nestačí, preto si určuje svoje dlhodobé ciele a ide za svojimi snami, túžbami a zhmotňuje ich.
Rodina tvorí základnú jednotku pre rozvoj človeka a potom si zaklada novú rodinu alebo zostane sám. Jednoducho život ponuka oveľa viac možností, ako stráviť čas na zemi než smrť. Takže odpoved na tvoju otázku je: "Normálne žijeme.Život je nádych...... a o 80 rokov neskôr výdych. Ten posledný. Niekto také štastie nemal. Váž si, čo máš. Môžeš ho prežiť plnohodnotne. Času dosť. Tak nepremárni šancu na život sebaľútosťou.
No zatiaľ žijem (aj napriek tomu že viem a vnímam to zlo) len vďaka tomu že sa sústreďujem na to dobré.
Konkrétne na hudbu, to čo dokážu niektorý ľudia vyrobiť je neuveriteľné
www.youtube.com
Dokážem pritom cítiť to čo som pri ľuďoch už dávno nepocítil a to, príjemnú emóciu
Klasická hudba 21 storočia
4:24
www.youtube.com
Ens, nečítala som žiadne vyjadrenia, len som reagovala na tú Tvoju otázku, lebo ma zaujala. No a tá posledná Tvoja veta hovorí o tom, že máš dar, dar, kt. je aj tak trošku prekliatím, lebo sa Ťa dotýka všetko zlo sveta, cítiš každú jednučnú skrivodlivosť a ubíja Ťa to. Tam je pes zakopaný, správne si to vystihla!!! Ak si prečítam všetko, možno Ti ešte niečo pripíšem. Zatiaľ len toľko, MUSÍŠ sa chrániť, lebo Ťa to zloží! Nečítaj negatívne správy, nepozeraj a nevyhľadávaj takéto informácie - kino, telka,...Zober si do rúk peknú knižku, čítaj, pusti išpirujúcu muzičku, kúp si nejakého maznáčika, vyhľadávaj sebe podobných ľudí, obklopuj sa nimi a inšpiruj, venuj sa duchovnu, pomáhaj aj tu na fóre, rozvíjaj intuíciu, sleduj a uč sa, no nezabudni sa chrániť. Obrň sa voči zlu, meň to, čo dokážeš zmeniť a čo zmeniť nedokážeš, uč sa s tým žiť!!! Začni si viac veriť, ak sa v sebe vyznáš, vieš, kde máš svoje hranice, kt. neprekročíš, tak potom si môžeš dôverovať na 100%! Si mladá, máš prístup k informáciam, dokážeš to, ak budeš na sebe pracovať. A Ty budeš, som o tom presvedčená! Tak hore hlavu, dievka!
Kycera - dakujem za odozvu, paci sa mi, ze vidis takto svoj zivot a ze sa k tomu stavias tymto sposobom. Ja sa snazim mat rovnaky pristup, velmi sa tesim z malickosti alebo ked mozem niekoho obdarovat a take obycajne drobnosti, ktore vlastne tvoria nieco velke a pre niektorych ludi su to podstatne detaily. Na druhej strane vsak nedokazem prehliadnut to zlo, ktore vytvaraju prave ludia, ako sa nicime navzajom, aki sme k sebe nepriatelski alebo sa zamyslam ako dokaze clovek zabit druheho? Ale tychto otazok a im podobnym je viac. Jednoducho mam casto pocit, ze na tento svet nepatrim, ze nie som kompatibilna a chcela by som radsej odist.
Som citlivy a empaticky clovek, co mi na tom vsetkom asi viac pritazi ako pomoze.
Ens, ako? Tak, že som prevzala opraty svojho života do vlastných rúk a žijem ho tak, ako len najlepšie viem a dokážem. Urobila som si poriadok v hlave, povymetala pavučiny z duše, spravila si najlepšiu priateľku sama zo seba, pustila do srdca aspoň jednu bytosť a urobila miesto aj pre ďalšie, takže čakám, kto sa pripojí...No a každý jeden deň je mňa malým dobrodružstvom, vždy ma niečím prekvapí. Tie negatívne zážitky vyvažuje to, že sa niečo nové naučím, vykvitne mi na okne fialka, zachytím letmý úsmev, niekto mi otvorí dvere, poďakuje...Aj to, že stretnem neznámeho a zistím, že je to človek...A takýchto ľudí si vyberám a púšťam bližšie k telu, takými to sa obklopujem. Pomáha aj humor, nebrať sa príliš vážne, nevynechať ani jednu príležitosť na smiech, vzdelávať sa a nájsť si kúštik pochopenia aj pre druhého. Ak kladieš takúto otázku, tak potom nepatríš k tým, kt. jedným uchom dnu, druhým von, či?
vo svete sa da najst aj vela peknych veci, nech sa ti zda akokolvek zly a nenavistny. bohuzial ludia ho robia takym. odporucam videa alebo knihy od Osha. snad najdes stratenu doveru.