Pekny vecer zelam.
Zaujimalo by ma, ako ludia dokazu zit na tomto svete plnom nenavisti, falose a lzi. Prechovavate vobec k niekomu doveru? Myslim taku 100%tnu. Lebo mam pocit, ze nikomu sa neda verit, ze clovek je odkazany len na seba.
Alebo ste obklopeni ludmi, za ktorych by ste dali ruku do ohna?
Ako dokazete zit na tomto svete?
Ludia preco si lamete hlavu nad tym, ze medzi nami ziju neseriozni a zli ludia? No boze, niekomu sa zdoverim a on to zneuzije (no tak sa s nim prestanem kamaratit alebo sa mu prestanem zdoverovat), niekomu poziciam prachy a nevrati ich (no tak mu ich uz nepoziciam, ved som neprisiel o zivot), niekto ma ohovara (s tymto mam bohate skusenosti a co, ti co ma poznaju vedia, ze ide o ohovaranie a ti co ma nepoznaju alebo tomu veria su mi ukradnuti, nezmenim ich - zi a nechaj zit).
Jasne, ze ked si vsetky tieto talafatky pripustate a dumate nad nimi, riesite ich a podobne, tak sa vam nechce zit, lebo tym prilievate olej do ohna. Prestante riesit debiliny, pokial nejde o zdravie alebo zivot, tak ide o h...o.
Ja sa riadim citatom najbohatsieho muza planety - Zivot nie je fer, zvyknite si! Toto sedi na tento svet ako ritka na serbel :)
Nikdy neverte nikomu nepoziciavajte peniaze nezdoverujte sa s dolezitymi vecami lebo ludia su hrozne svine. Nikdy nikoho nepoznate na 100% a zistila som ze ani poznat nebudete preto mam k ludom uz len povrchny vztah. V dnesnej dobe je to vsetko o neuprimnosti tak budte opatrni koho mate pri sebe. 100% verite mozete len sebe
100% dôveru prechovavam len voci mamine u ktorej viem ze jej naozaj mozem verit poradit sa s nou o vsetkom. Mimo rodinu nikomu neverim na 100% nikdy.Kedze som pravy priklad cloveka ktoreho sklamala kazda osoba v okoli vcitane najlepsej kamaratky ex frajerov ktory somnou boli len z vypocitavosti uz naozaj neverim nikomu. S ludmi sa porozpravam som priatelska vypocujem ich ale uz si nechavam dolezite veci pre seba. Po mojich skusenostiach by som uz v zivote nikomu neuverila na 100% pretoze ludia su tak uzasny herci a aj ten clovek ktory vyzera ako najserioznejsi na svete byva vacsinou najvacsia svina a podliak. K ludom som nadobudla casom taky odstup a naozaj je to tak najlepsie
Nemam precitane ostatne prispevky, tak zareagujem len na teba Ens.
Nie vzdy mozem vybrat akych chcem ludi okolo seba a uz vobec nie ich zmenit, tak aby mi sedeli. K tym klamstvam a podrazom sa staviam ako k ich malej ludskej nedokonalosti. Cim vacsi podraz, tym tazsie sa da opat verit.
Ovela horsie vsak vnimam to co sa deje vo svete, nechapem preco existuje tolko krutosti a zla. pritom by sa aspon scasti dalo tomu zabranit, ale nie je ani vola ani rozum.
Vacsinou sa snazim sa nato nemysliet a ked to ide, vyhybam sa ludom, o ktorych viem ze nekonaju cestne.
Smilova..
Ze by preto lebo nechce patrit do stada?
Nechce byt v tej mase zombie :)
Spolocnost...my mimo spolocnosti mame nasu vlastnu spolocnost..sme silnejsi ze sme dokazeme byt aj bez nej...len to ide trochu na mozog..co uz.
V kazdom pripade mne to aj tak vyhovuje.na svete je 7miliard ludi a aj tak svoj zivot prezivame iba so zopar ludmi
...tak naco mi je cela ta spolocnost? Staci sa pozriet okolo a prejde ma chut :)
Moireal
Nie deti nemam preto aby sa o mna niekto v starobe postaral.javerim v dochodcovskym spolocnostiam a 1pilieru :)) staroby sa nedozijem ..a ak ni nechcem aby sa o mna niekto staral.deti mam preto aby som im mohol ponuknut lepsi zivot nez som mal ja.
Mam dojem ze minimalne 95% ludi, ktorych poznam, vidia svoju (podotykam ze svoju) spokojnost a stastny zivot zalozeny len na materialnych statkoch. Nic viac.
To fakt len toto im staci ku stastiu?
ked som oslavovala v praci svoje 35 narodeniny mi 21 rocny kolega povedal,ze ma obdivuje,ako som sa mohla v tomto svete dozit takeho veku :)))tak asi tak
Hm..mňa fascinuje ako majú niekedy ľudia odvahu vyčleňovať sa z tohto sveta.
Ja som obklopený len samými barbarmi, preto s tým počítam vopred, že od nich iné ako sklamanie čakať nemôžem.
Človek má väčšinou to, čo nechce. Oni chcú len prachy. To je ich modla.