Ako dokazete zit na tomto svete?

Ludsky06

Ludia preco si lamete hlavu nad tym, ze medzi nami ziju neseriozni a zli ludia? No boze, niekomu sa zdoverim a on to zneuzije (no tak sa s nim prestanem kamaratit alebo sa mu prestanem zdoverovat), niekomu poziciam prachy a nevrati ich (no tak mu ich uz nepoziciam, ved som neprisiel o zivot), niekto ma ohovara (s tymto mam bohate skusenosti a co, ti co ma poznaju vedia, ze ide o ohovaranie a ti co ma nepoznaju alebo tomu veria su mi ukradnuti, nezmenim ich - zi a nechaj zit).
Jasne, ze ked si vsetky tieto talafatky pripustate a dumate nad nimi, riesite ich a podobne, tak sa vam nechce zit, lebo tym prilievate olej do ohna. Prestante riesit debiliny, pokial nejde o zdravie alebo zivot, tak ide o h...o.
Ja sa riadim citatom najbohatsieho muza planety - Zivot nie je fer, zvyknite si! Toto sedi na tento svet ako ritka na serbel :)

ludmila333

Nikdy neverte nikomu nepoziciavajte peniaze nezdoverujte sa s dolezitymi vecami lebo ludia su hrozne svine. Nikdy nikoho nepoznate na 100% a zistila som ze ani poznat nebudete preto mam k ludom uz len povrchny vztah. V dnesnej dobe je to vsetko o neuprimnosti tak budte opatrni koho mate pri sebe. 100% verite mozete len sebe

deniskask

100% dôveru prechovavam len voci mamine u ktorej viem ze jej naozaj mozem verit poradit sa s nou o vsetkom. Mimo rodinu nikomu neverim na 100% nikdy.Kedze som pravy priklad cloveka ktoreho sklamala kazda osoba v okoli vcitane najlepsej kamaratky ex frajerov ktory somnou boli len z vypocitavosti uz naozaj neverim nikomu. S ludmi sa porozpravam som priatelska vypocujem ich ale uz si nechavam dolezite veci pre seba. Po mojich skusenostiach by som uz v zivote nikomu neuverila na 100% pretoze ludia su tak uzasny herci a aj ten clovek ktory vyzera ako najserioznejsi na svete byva vacsinou najvacsia svina a podliak. K ludom som nadobudla casom taky odstup a naozaj je to tak najlepsie

Cariboo

Nemam precitane ostatne prispevky, tak zareagujem len na teba Ens.

Nie vzdy mozem vybrat akych chcem ludi okolo seba a uz vobec nie ich zmenit, tak aby mi sedeli. K tym klamstvam a podrazom sa staviam ako k ich malej ludskej nedokonalosti. Cim vacsi podraz, tym tazsie sa da opat verit.
Ovela horsie vsak vnimam to co sa deje vo svete, nechapem preco existuje tolko krutosti a zla. pritom by sa aspon scasti dalo tomu zabranit, ale nie je ani vola ani rozum.
Vacsinou sa snazim sa nato nemysliet a ked to ide, vyhybam sa ludom, o ktorych viem ze nekonaju cestne.

Hohoha

Smilova..
Ze by preto lebo nechce patrit do stada?
Nechce byt v tej mase zombie :)
Spolocnost...my mimo spolocnosti mame nasu vlastnu spolocnost..sme silnejsi ze sme dokazeme byt aj bez nej...len to ide trochu na mozog..co uz.
V kazdom pripade mne to aj tak vyhovuje.na svete je 7miliard ludi a aj tak svoj zivot prezivame iba so zopar ludmi
...tak naco mi je cela ta spolocnost? Staci sa pozriet okolo a prejde ma chut :)

Hohiha

Moireal
Nie deti nemam preto aby sa o mna niekto v starobe postaral.javerim v dochodcovskym spolocnostiam a 1pilieru :)) staroby sa nedozijem ..a ak ni nechcem aby sa o mna niekto staral.deti mam preto aby som im mohol ponuknut lepsi zivot nez som mal ja.

Ens

Mam dojem ze minimalne 95% ludi, ktorych poznam, vidia svoju (podotykam ze svoju) spokojnost a stastny zivot zalozeny len na materialnych statkoch. Nic viac.
To fakt len toto im staci ku stastiu?

marion78

ked som oslavovala v praci svoje 35 narodeniny mi 21 rocny kolega povedal,ze ma obdivuje,ako som sa mohla v tomto svete dozit takeho veku :)))tak asi tak

mam56

Ja som obklopený len samými barbarmi, preto s tým počítam vopred, že od nich iné ako sklamanie čakať nemôžem.
Človek má väčšinou to, čo nechce. Oni chcú len prachy. To je ich modla.