Zdravím, zpoznala som sa s jedným fešákom ktorý je narodení v znamení vodnár. Dozvedela som sa to len pred týždňom kedy mal narodeniny. Chodíme spolu mesiac aj niečo. Vie mi niekto povedať svoju skúsenosť s týmto znamením? Ďakujem
Charakter muža v znamení vodnár
stanka777 velmi, velmi mi je ta lúto. Myslím že musíš byt velmi nešťastná keď ešte aj po rozvode dokážeš venovať tolko času rozmýšlaniu nad svojím bývalým mužom. Mala by si mysliet na budúcnost a nie na minulost. Takto si stále v zajatí minulosti a hlavne sa stále živíš nenávisťou a hnevom. To ti určite neprospieva. Nech už bol tvoj muž aký bol, je určite múdrejšie mu odpustiť a nechať ho tak. Teraz je to už jeho život, nie tvoj.
No a teraz moja skúsenost s mužmi vodnármi: poznám ich dokonca štyroch - mojho šéfa, kolegu, švagra a manžela. Ani jeden nie je klamár, záletník, lenivec, podvodník, manipulátor a neviem čo všetko si tu popísala. Sú pravý opak toho čo ty tvrdíš. S mužom som 22 rokov a nemohla som si lepšie vybrať. Śéfa máme úplne perfektného. Je to veľmi starostlivý otec rodiny, velmi slušný a ohladuplný človek. Aj nepríjemné veci vie povedat milo, nikdy človeka nezhodí ani neponíži. Ked potrebuje niečo vytknúť, urobí to citlivo a medzi štyrmi očami. Ked chce pochváliť, pochváli pred celým kolektívom. Kolega vodnár je síce ešte mladý, je u nás len tri roky, ale je maximálne seriózny, dochvílny, pracovitý. Chodí s dievčatom, pred mesiacom sa zasnúbili, okrem nej ho nezaujíma žiadna iná. Pomáha svojej mame a mladším súrodencom aj finančne, hoci sám zatiaľ nezarába na rozhadzovanie. Švagor je asi korunou všetkých týchto štyroch. Pochádza z malej dedinky, z chudobnej rodiny, bolo ich 7 detí. On bol najstarší a bol aj največšou oporou rodičov a súrodencov. Dodnes ho pokladajú všetci za hlavu rodiny a musím povedať, že si ho vážime aj my a každý kto ho len trocha pozná.
Neviem ako može niekto hodnotiť ludí podla znamenia. Tvoj bývalý bol možno nezodpovedný, ale nie preto, že je to vodnár, ale preto, že je to taký človek aký je. Kedy už ľudia pochopia, že charakter človeka nezávisí od horoskopu. Keby horoskopy takto strnulo ovplyvnovali ludí, potom všetci čo sa rodia v jednom znamení by mali rovnaké choroby, všetci by boli pekný alebo škaredý, všetci by boli úspešný alebo smoliari atd. Je to nezmysel a čím skôr sa na ludí začnete dívat podla rozumných kritérií tým lepšie pre vás.
Prrrr!!! Trochu spomaľte o tých vodnároch! Už len to je dementné, že si ženské hľadajú alebo zisťujú povahy partnerov podľa znamenia a podľa kde akých stupídnych horoskopoch...
Ja som vodnár, ale nič, čo o mne píšu /horoskopy/ nie je pravda, väčšinou! Ak je ten tvoj aspoň s polovice ako ja, tak musíš byť spokojná. Nie som dokonalý, to nikto nie je a mám aj ja svoje vrtochy, ako každý, ale ak chceš, tak sa pýtaj vodnárov! A nie je to o znamení, ale o charaktere človeka v hociktorom znamení...
aaj ja som si citala o vodnaroch, ked som ho spoznala na nete rozne clanky a charakteristiky.Mala som dvoch parnterov v tomto znameni, s jednym som, nastastie, chodila len par mesiacov, bol rozvedeny a nezamestnany, lebo, ako mi bohemsky povedal, on nebude robit hocijaku pracu. Na otazku, preco sa rozviedol odpovedal, ze ho zena nechapala, jeho tuzbu po experimentovani, ze odisla potom, co v jej mene poslal z jej mobilu ich spolocnej znamej sms, ze ci by si to s nimi nechcela vyskusat v posteli. Kedze som videla, ze takuto volnost ja asi neunesiem, tak som sa s nim rozisla. Nebudem pisat o koho ide takto verejne, lebo v Cechach je to celkom znama osobnost, angazuje sa v istom hnuti a ma za sebou tiez par kriminalnych veci, okrem neplatenia alimentov, za co bol asi aj v base,bol stihany aj za nebezpecne vyhrazanie. Ale ma strasne vela fanusikov na svojej fb stranke a niektore zeny by zanho zivot dali. Stale je samozrejme nezamestnany a stale je na vine system a politika a ini ludia....najlepsia charakteristika tohoto znamenia je ta, co som ju skopirovala.
Alebo toto
MUŽ VODNÁR
Muž v znamení Vodnára je ideálnym kamarátom a dôverníkom. Túžba po nezávislosti ho ženie stále do nových dobrodružstiev. Ak ho žena nedostane pred oltár, tak je zvyčajne iba ďalšou čiarkou v notese jeho vedeckých pozorovaní povahy ženy. Jeho lásku získa iba nadpozemská, nedostupná éterická víla, o ktorej môže snívať svoj nekonečný sen. Kyticu lúčnych kvetov dokáže podarovať s takými galantnými slovami, že by ich nenahradili ani diamanty. Manželstvu sa však vyhýba tak dlho ako je to len možné. Bojí sa, že ak by sa upol na jednu ženu, nemohol by sa venovať vyriešeniu problémov celého ľudstva. Vyberie si dievča, ktoré je aj kamarátkou a dokáže držať krok s jeho záujmami. Majú sa totiž o čom rozprávať. K fyzickému vyjadreniu fyzickej náklonnosti je rovnako dlhá cesta ako k rozhodnutiu oženiť sa. Sex je pre neho iba súčasťou ideálu a viac ho fascinuje mechanizmus vzťahu muža a ženy. Pre deti je ideálnym poslucháčom a kamarátom. Ak ho chcete, neoponujte mu. Skôr totiž odpustí neveru ako obmedzovanie vlastnej slobody.
A čo toto čo som našla na webe? Je to pravda?
Muž Vodnár a láska
Muž Vodnár má komplikované vzťahy. Vždy dá prednosť vlastnej slobode a nezávislosti pred oddanosťou žene. Vernosť je pojem, ktorému nerozumie a veľmi ťažko sa viaže. Bude vyhľadávať otvorené zväzky, kde si každý partner bude vzťahy slobodne vyberať. Ale ak stretne niekoho, kto sa mu podobá, vytvorí s ním harmonický a originálny pár, na ktorý budú často ukazovať prstom, ale bude slobodný, šťastný a stabilný. Každý bude mať svoj vlastný život a svoju vlastnú slobodu, muž Vodnár bude hrdý na úspechy svojej ženy v práci a bude schopný prepáčiť jej niekoľko manželských úletov. On miluje deti a deti zbožňujú jeho, pretože si zachoval hravého a nadšeného ducha a tiež im vie ukázať krásy života
Ked som spoznala svojho muza, urcite sa nejavil ako kurevnik, ja som dlhe roky nemala ponatia co sa v nom skryva a co robi za mojim chrbtom. Mala som ho za vzor utiahnutosti a slusnosti a ani ma nenapadlo, zeby dokazal podviest. Ale on dokazal robit svinstva najvysieho kalibru, o com sa dozvedela az na konci, ked som sa mu naburala na vsetky maily a fb a dostala sa vsade, kde len na nete zavital. Zistila som, ze toto ani nie je clovek, s kym som zila. toto som potrebovala zistit nato, aby som ho konecne mohla slobodne kopnut do riti. Pozri, co sa tyka vodnara len jedna rada, nikdy si v nom nebud nicim ista a vzdy bud v strehu. skus vyskusat jeho vztah k alkoholu, overit si kam naozaj chodi, ked nie je s tebou, vyskusaj jeho charakter a ci sa nanho budes moct spolahnut, hlavne s nim nemaj dieta, kym si ho poriadne neotuknes.
Zaskočila si ma trošku lebo on sa zatiaľ taký nejaví ako píšeš vo všetkom. Je mi ľúto že si takého mala za manžela. Možno bola chyba vo výchove zo strany jeho rodičov. Ten môj je hlučný ale nie vždy, niekedy je mlkvý a utiahnutý, rád sa baví to hej, ale sukničkár a kurevník? Hm..
A hovorit v ich pripade o nejakom charaktere je dost zvlastne, podla mna vacsina vodnarov charakter nema, este skor ti narodeni v januari, ale februarovi vodnari, ci muzi, ci zeny, pocitam, poznala som asi 4 vo svojom zivote, ani jeden nemal charakter, kazdy z nich bol okolim povazovani za cudaka a ludia ich nemali radi.
:D, moj exmanzel bol vodnar. Najvacsi podvodnik, zradca, kur.vnik, agresor, alkoholik, nezodpovedny lajdak, lahkovazny manipulator, akeho som kedy videla. Zivot s nim bol ako psychotriller. Momentalne je vo vazbe, uz 4 krat, na sude som sa dozvedela, ze prvykrat bol sudne trestany uz v 17 rokoch, ale nikto by to nanho nepovedal. Na vook posobil ako dokonaly gentleman, jemny, tichy priatel, obetavy a charakterny clovek. Dovolim si tu dat jednu, neskutocne trefnu charakteristiku muzov narodenych v tomto znameni, ktoru som citala od jednej pani :Vodnár je bezcitný a absolútne neempatický človek, ktorý veľmi rád prijíma, ale nerád dáva. Rád urobí pre niekoho niečo, ale len naoko, aj keď ten dotyčný ho o to vôbec neprosí, len aby mohol vytrúbiť do sveta, že pre toho človeka urobil to a ono a potom to vezme späť. Napríklad vodnár daruje niekomu peniaze, po meste rozhlási, že mu ich dal a neskôr si ich od neho vypýta naspäť. Vodnár je falošný človek, ktorý rád šíri klamstvá a intrigy, najmä ak je sám na niečo antitalent a závidí talenty niekomu inému, kto ich má, do očí mu pekne a za chrbtom naňho kydať. Vodnár nevie dodržať svoje slovo, napríklad podpíše zmluvu s majiteľom bytu, že bude bývať v podnájme v dvojizbovom byte napríklad rok a nevydrží tam dlhšie ako tri mesiace a odíde, lebo je lenivý, nechce sa mu robiť a prácu si hľadať a keď sa majiteľ bytu pýta, prečo odchádza, tak neváha zaklamať, že so spolubývajúcim (usilovným, pracovitým a čestným človekom) sa to nedá vydržať a začne klamstvá a intrigy o spolubývajúcom šíriť. Rád ospravedlňuje pred inými ľuďmi svoje chyby a nedostatky vyhovraním sa na iných ľudí a intrigovaním o nich. Vodnár rád nasľubuje ľuďom hory-doly, ale sú to vždy iba plané sľuby, ktoré nikdy, ale naozaj nikdy nesplní. Na vodnára nie je absolútne žiadne spoľahnutie v ničom. Ak má žena za manžela vodnára, musí sa oňho starať ako o malé dieťa, pretože vodnár nemá zmysel pre zodpovednosť. Vodnár je nestály, nestály úplne vo všetkom a nikdy v žiadnom zamestnaní nevydrží dlhšie ako dva, tri mesiace. Moje varovanie pre ženy hľadajúce si partnerov do života je také, nech si nehľadajú vodnára, ak sa chcú usadiť, lebo vodnár je schopný mesiac bývať na Slovensku, mesiac v Česku, mesiac v Nemecku, mesiac v Amerike, ale usadiť sa, zostať na jednom mieste a pri tej istej jednej práci ani za svet a je mu ľahostajné, či bude mať žena čo do hrnca vložiť, aby deti nezostali hladné, hoci predtým bezhlavo povyberal pôžičky... bremeno splácania však rád hodí na ženu, ak môže. Vodnár nedokáže žiadneho človeka majúceho problémy psychicky podržať a podporiť, ale radšej mu ešte pridá. Príklad: Dcéra povie mame, že ju poisťovacia agentka ošklbala o celoživotné úspory. Mama narodená v znemení vodnára jej vynadá, že je sprostá krava a nemala tam tie peniaze dať. Vodnár ako vrcholne neempatický tvor nedokáže nikoho poľutovať, ak sa mu stane niečo zlé. Ľudia v znamení vodnára by nemali mať vôbec deti (či už vlastné, alebo zverené do výchovy - adoptované), lebo nevedia, ako sa treba o deti starať. Dieťa majúce rodiča vodnára bude kvôli tomu, aký je neempatický a bezcitný, iba trpieť. Vodnár je neskutočný sebec a hľadí si len svoje vlastné záujmy, ľudia sú mu ukradnutí, aj keď je pravda, že je veľmi spoločenský a vie sa tváriť, že má ľudí rád a aj medzi nich chodí, ale iba preto medzi nich chodí, lebo vyhľadáva srandu a zábavu, nemá problém v krčme platiť aj asociálom a výtžníkom, len aby ho počúvali. Vodnár sa často a rád hrá na vtipného, aj keď vtipným v skutočnosti vôbec nie je a chce, aby sa na jeho vtipoch všetci smiali. Väčšinou nemá dobrú pamäť, takže ten istý vtip počas jedného večera zopakuje aj 10-krát. Rád sa však aj sám smeje, preto vyhľadáva ľudí, ktorí sú tiež vtipní a radi žartujú. Na zábavu do krčmičky je to ideálny spoločník, no ako partner do manželstva, či naj kamoš/naj kamoška nestojí za nič. Do partnerského vzťahu nie je vhodný pre svoju nestálosť vo všetkých oblastiach a do kamarátstva za naj kamoša/kamošku a za spriaznenú dušu nie je vhodný zase preto, lebo je to hlásna trúba, ktorá všetko vytrúbi. Nemáš peniaze na inzerát? Povedz to vodnárovi a na druhý deň vie o tom pol sveta. Vodnár rád vyťahuje z ľudí informácie a robí to naozaj dokonale, so šarmantným a zdanlivo milým a ako chápajúci človek sa tváriacim úsmevom, tváriac sa ako naj kamoška, no o sebe neprezradí nič, celá jeho komunikácia prakticky spočíva iba v kladení otázok a v počúvaní odpovedí aj na rôzne citlivé témy... A celé to robí iba za jediným účelom: aby to mohol všetko rýchlosťou blesku vytrúbiť do sveta. Neuvedomuje si, ako týmto svojím vytrubovaním ubližuje ľuďom, ktorí mu dôverovali, keď sľuboval, že si citlivé informácie z ich súkromia nechá pre seba. Ale nie, sprostá hlásna trúba raz a navždy zostane sprostou hlásnou trúbou, lebo vodnári to proste inak nevedia.