Zdravím, zpoznala som sa s jedným fešákom ktorý je narodení v znamení vodnár. Dozvedela som sa to len pred týždňom kedy mal narodeniny. Chodíme spolu mesiac aj niečo. Vie mi niekto povedať svoju skúsenosť s týmto znamením? Ďakujem
Charakter muža v znamení vodnár
Prosim ma niekto este skusenost s vodnarom? Ak ano prosim napiste vase rady a skusenosti!
Filip. Tu o tom pisem,co sa stalo.
Dakujem Filip.
On to ukoncil....
Nech sa ti dari levandulka. :)
tazko to zovseobecnovat. mne ale vodnari pridu fajn, dvaja boli do mna zalubeni a vobec mi neprisli ku.....i alebo tak. skor su taki vseobecne oblubeni, chlapmi aj zenami a radi su v spolocnosti. a potrebuju vela osobneho priestoru, co mne maximalne vyhovuje, lebo ja tiez potrebujem vela priestoru. a pridu mi, ze sa rychlo pre hocico nadchnu ale nemaju vytrvalost. toto je pre obe pohlavia, aj vodnarky zeny su take, co som si vsimla. ale su to mili a pekni ludia zvacsa.
to uz skor chlap-skorpion je ku....k, stale len na sex mysli a cloveka dusi, najradsej by ho zavrel do zlatej klietky.
ale aj tak je to viac o charaktere ako o znameni, iste crty ale maju znamenia spolocne, to je fakt. a su viacere teorie preco to tak je, suvisi to s vnutromaternicovym vyvojom. ludia pocati v urcitej casti roka maju podobne podmienky pri vyvoji, ako napr. dlzka slnecneho svitu ( s tym suvisi tvorba D vitaminu a to suvisi aj s vyvojom nervovej sustavy = aj zaklady buducich vlastnosti, napr. nervozita, flegmatizmus atd.). je to zaujimave a urcite na tom nieco je, napr. aj ja mam vela spolocnych vlastnosti s mojim znamenim aj dalsi ludia v tomto znameni ale jasne ze v roznych veciach sa lisime. proste je tam nejaky ten zaklad a ostatne ovplyvnuje vychova, nase vlastne zasady atd.
Ja som sama a bez zavazkov.
Uz aj tak to nema vyznam a zmysel.
Dakujem ti Filip. Za vsetko..
Ahoj levandulka
mal som predstavu, ze ide o mladsieho chalana. Toto by uz mal byt zrely muz, ktory pozna trochu aspon seba. Hovoris, ze ma strach z toho, co k tebe citi.... zaujimava situacia, ked clovek bojuje proti vlastnej zalubenosti a zaroven jej podlieha....
To by vysvetlovalo aj to, preco nekomplimentil - nechcel v sebe a v tebe ten vztah posilovat. Pravdepodobne aj to cim ta zranil vychadzalo z toho strachu.
Coho sa tak asi boji.....zavazneho vztahu?
Ma za sebou nejaky frustrujuci zazitok zo vztahov? Rozvod?
Alebo vidi na tvojej strane levandulka? Si slobodna bez zavazkov?
Alebo je to cisto len jeho fobia?
Ahoj Filip. Mas asi pravdu,zrejme vsetko ohladne mna prehodnotil. On mal dost zo mna strach,z toho co citi ku mne..a vlastne este pred osobnym stretnutim. On ma teraz 37rokov, bude mat coskoro 38rokov.
Kedze viem,aky je uzavrety introvert a ludia ho vlastne otravuju,chcela som sa mu pacit,to je jasne,ale zas som necakala od neho ody na seba,ked viem,aky je.
Stale sa mi ozyva,vola,zaujima sa o mna. Chce sa zas cim skor stretnut. Vcera vecer sa ma spytal,co k nemu citim? Dnes som mu povedala o tom prvom stretnuti a narovinu som mu povedala,cim ma vtedy odradil a zranil. Ospravedlnil sa mi,priznal si,ze to bola jeho chyba. Povedal mi,ze ma chce. Ze mi nevie odolavat. Cez tyzden sa mame stretnut. Teraz som aj tak odcestovana mimo.
A ešte k tomu, že najprv stanovil nejaké pravidlá a teraz hovorí niečo iné. To podľa mňa znamená, že sa u neho zmenila situácia. Už chce niečo iné ako chcel pred tým. Teraz chce niečo, s čím asi pred tým ani nepočítal, že by mohol chcieť. :)
Ahoj levandulka,
ano, kompliment nie je na to, aby sa človek niečo o sebe dozvedel, ale vyjadruje to vzťah. Je mi vcelku na nič keď mám nejakú kvalitu, ale ten komu sa chcem páčiť, tú kvalitu nevníma. A naopak, nemusím sa trápiť, že mi niečo chýba, keď sa tomu druhému páčim taký, aký som.
Keď dvaja, čo sa doteraz poznali len virtuálne, sa prvý krát stretnú osobne, tak sa tam žiada, aby si vymenili to potvrdenie, že dobrý dojem pretrváva. Je jasné, že žena na to stretnutie ide s otázkou, či sa bude telesne a duševne páčiť, takže ten kompliment je tam žiadúci. Ak sa nevysloví, je to akoby sa povedalo, že sa nepáči.
Muž zas chce zapôsobiť správaním či schopnosťami, takže očakáva nejaké vyjadrenie ocenenia. Keď ho nedostane tak si myslí, že nie je dosť zaujímavý pre tú slečnu.
On ti žiadny kompliment nepovedal, ty ako som pochopil si bola ďaleko od prejavu nejakého ocenenia, takže z tohto pohľadu to dopadlo rozpačito.
Napriek tomu to vyzerá, že sa mu páčiš a že si myslí, že u teba má nádej.
Neviem koľko má rokov. Ale poviem Ti levandulka, že keď som bol druhák na vysokej randil som s jedným dievčaťom a vtedy som si myslel, že podstatou vzťahu je, že chlapec dievča zabáva. Takže ja som robil vtípky, fóriky, uťahoval som si a keď sa baby smialy, tak to som chápal ako ocenenie. Zložiť nejaký kompliment som nemal ani v päte. :) Mne sa to dievča páčilo, pozeral som sa na ňu so zaľúbením, ale mal som k tomu ďaleko, aby som jej to opisoval.
To, že vo vzťahu muž normálne vyjadruje ten svoj zaľúbený pohľad a žena svoje ocenenie či obdiv, to som pochopil až oveľa neskôr. :)