Zdravím, zpoznala som sa s jedným fešákom ktorý je narodení v znamení vodnár. Dozvedela som sa to len pred týždňom kedy mal narodeniny. Chodíme spolu mesiac aj niečo. Vie mi niekto povedať svoju skúsenosť s týmto znamením? Ďakujem
Charakter muža v znamení vodnár
Ahoj Filip. Chcel si vediet ako to nase stretnutie dopadlo. Dnes sme sa spolu stretli. Ani neviem, co ti mam napisat..
Neviem ci je blazon a ci genius.
Ked sme sa uz mali rozist, objal ma. Silno. Trvalo to par sekund. Je to dost nezvyk. Vacsinou si len podam ruky, alebo mozno bozk na lice. Bolo to cele take zvlastne. Na stretnuti to bolo zvlastne. Ja som bola skor ticho a on rozpraval. Mne nerobi problem pocuvat a byt ticho. Bol zo mna dost nesvoj. Sermoval rukami, nevedel pokojne obsediet, sledoval ma, uprene na mna pozeral. Smiali sme sa aj.
Ked sme sa rozlucili a odisli kazdy svojim smerom tak za par minut ma zavalil sms. Okrem ineho mi aj napisal, ze ma objal..
Chce sa so mnou este isto stretnut..
levandulka, ty ked mas taku povahu ako pises, tak to v tvojom okoli musia byt urcite chalani, co by s tebou radi chodili. Toto je ozaj dost riziko do coho sa pustas...ale dobre no.
Moze byt aj mladsi, aj introvert moze byt, ale ten tazky intelektual, to na mna moc dobre neposobi. To je problematicka charakteristika...
Co sa tyka tych povah, tak to by mohlo byt mozno nieco, ako ked som sa zoznamoval s mojou manzelkou, tu som o tom pisal:
www.zdravie.sk
Napis prosim ako to vase stretnutie dopadlo....
Filiiiip :-D Uz aj tu si? :))
Ja som z toho barana nejaka nesvoja :) Tento tyzden sa mame stretnut prvy raz. Zatial sme si iba pisali a volali. Rozumieme si vyborne lenze lenze.. On je uplne iny ako ja. Ja som extrovertka a on je introvert. On je tazky intelektual a ja som zas taka dusa spolocnosti. Jeho ludia znervoznuju a ja som medzi ludmi ako ryba vo vode. Mame zaroven vela spolocneho, ale neviem..
Mozno aj preto som sa pytala na tie znamenia. Je mladsi nez ja. Neviem ci sa budeme jeden druhemu pacit (na fotkach sa mu velmi pacim ale tak realita moze byt uplne ina).
levandulka, ten prispevok o 18:03 sa mi paci :)
vzdy som sa cudoval dievcatam, co chodili s badboy-mi a sledovali len to ako sa chova k nim, ale bolo im jedno ako sa chova k ostatnym.
Uvedomujem si, ze tvoja tema vyzera trochu inak ako si chcela, ale vyzera to, ze nakoniec dostanes to co chces
Trojklanny. Az teraz som ta zbadala lebo som pisala. A ano, mas pravdu. Ja si myslim ze podstatu cloveka tvoria male castice-puzzle z ktorych vznika celok, komplex. A tymi casticami su podla mna-genetika vychova rodina skoly prace zamestnania partie kamarati ludia co ho obklopuju ovplyvnuju a formuju, ake ma hodnoty, priority, aky je ten ktory clovek a aj znamenie, astrologia.
A toho svojho najlepsie spoznas vo vztahu. Vsimaj si nielen to, ako sa sprava k tebe, ale aj k inym ludom okolo (v restauracii k obsluhe, aky je ked napr.soferuje-ci je tolerantny vodic alebo ci dava prednost chodcom. Ako sa sprava ku kolegom k priatelom. A podstata je jeho rodina. Ako sa sprava jeho otec k mame a ku detom, tak je predpoklad ze on bude tiez takyto - vzory a rodina, vychova).
levandulova, ty si stále myslíš, že je to o znamení? Nečítala si nižšie príspevky? Je to o charaktere človeka, či to bude tvoj baran alebo nejaký vodnár!!!
Ahoj. Tebe tu aspon normalne pisu a radia. Ja mam podobny prispevok no o znameni barana a tam riesia iba vieru nabozenstvo a tak. No k znameniu baran nikto nic :-/ Takze mi tam nepisu ako tebe sem. Aka skoda pre mna...
No a k vodnarom. Medzi kamaratmi a znamymi poznam nejakych vodnarov. Ako kamarati su celkom fajn, ale za priatela by som ich nechcela. Su dost free, nezodpovedni vo vztahu a dost suknickari, nevernici. Aspon tyto co ich poznam taki su a boli. Aj ked mali partnerky nemali problem balit ine , flirtovat alebo mat s nimi sex /pravdaze to, ze su zadani tajili a hrali sa ze su sami, bez zavazkov/.
Paprička, pekne napísané, mne sa až toľko písať nechcelo, len aby si teraz po tvojom upresnení všetke nehľadali len vodnárov...