Zdravím, zpoznala som sa s jedným fešákom ktorý je narodení v znamení vodnár. Dozvedela som sa to len pred týždňom kedy mal narodeniny. Chodíme spolu mesiac aj niečo. Vie mi niekto povedať svoju skúsenosť s týmto znamením? Ďakujem
Charakter muža v znamení vodnár
Dobry vecer, Filip.
Pouzijem tvoje slova: Nekomplimentil dostatocne? Odpoved: On nekomplimentil vobec :)) Az na jeho jeden vyrok o tom, ze mam velke oci :) Ja tie komplimenty nepotrebujem..aj ked sa dobre pocuvaju :)) Sama sa vsak viem ohodnotit, pochvalit, alebo dat sama sebe komplimenty. Takze nie som v tomto odkazana na inych. A viem aj sama, ze som pekna a pritazliva :-P :-D
Dnes sa ma spytal, co k nemu citim?
Ja som mu neodpovedala. Je to zvlastne. Urcil on sam na zaciatku iste (nezmyselne) pravidla hry a teraz sa ma pyta, co k nemu citim?
Ja naozaj neviem, co vlastne po mne chce..
mne napriklad povaha vodnara nikdy nesedloa
Ahoj levandulka,
podla coho usudzujes, ze si sa mu nepacila? Nekomplimentil dostatocne? :) Ale pisala si, ze sa na teba uprene pozeral....
On ta moze mat naozaj rad. Mozes do jeho sveta vnasat radost, optimizmus, energiu, odvahu v spolocnosti... to moze na tebe velmi milovat. Mozes byt pre neho zivou vodou....potom by si pre neho znamenala velmi vela. By si ta vazil a len tak lahko nepustil.
Nad tym slovom "vazil" si sa mozno trpko pousmiala, kedze sa ta niecim dotkol hned na prvom rande, ale to moze naozaj vyplyvat z toho, ze este nevie zaujat ten vnutorny postoj k zene, o ktoru ma zaujem. Napisal som "este" lebo je mozne, ze si ten postoj dokazes u neho vydobit.
Je dobre, ze si mu hned jasne signalizovala, ze co robi nie je v poriadku a nie je ti to mile. Asi to bude nejaku dobu a mozno dlhsiu dobu vyzerat u vas takto: ze hoci bude o teba velmi stat, bude ta zranovat a vytacat. Od teba bude musiet pokazde dostat jasny feedback aby tomu rozumel, ako jeho konanie a reci vyzeraju z tvojho pohladu. Tym ho mozno dostanes tam, kde by si chcela mat svojho chlapca.
Hovori sa, ze clovek by mal druheho mat rad takeho aky je a neprerabat ho. Ale vztah je nieco, comu sa clovek uci, na toto sa ta poucka nevztahuje.
Ahoj Filip. Bolo to nieco podobne ako tvoji znamy a este aj ine...naozaj ine...
Uz teraz rano mi pisal sms, zelal mi dobre ranko a ze kedy si dame kavu? /Ja som pila kavu on ine/. Dam mu asi este sancu, ako dopadne dalsie stretnutie. No ponahlat sa do stretnutia nemam potrebu,takze az niekedy buduci tyzden, som aj tak naozaj vytazena.
Nemala som z neho inak pocit, ze sa mu pacim /ja som bola so sebou spokojna, a aj ked som sla za nim tak som uz z pohladov muzov aj zien videla, ze som bola pekna/. Neviem. Nevyznam sa v nom. No zas pisal mi uz 5 minut po rozideni plno sms. To objatie. Na dalsi den mi okrem ineho napisal, ze mu chybam a dnes hned prva ranna sms, a uz sa ma pytal kedy sa zas stretneme?
Vodnár je v preklade Wassermann. Aj táto skupina ľudí sa delí na dve skupiny:
1.Unterwassermann
2.Überwassermann
Pre prvú skupinu mužovi narodených v znamení vodnár je typické, že permanentne nemajú peniaze. Potom sa uchyľujú k nekalým praktikám, tzv. Unterwasser-aktivity (podvodné aktivity).
Druhá skupina je zase veľmi sebavedomá, lebo majú stále peniaze, aj keď sa veľmi nenarobia (aktivity nad hladinou, nad vodou).
Existuje ešte jedna skupina a tí sa nazývajú Hinter-wasser-mani (muži za vodou), sú to tzv. muži za vodou, ale tých je len 2-3 percent v celkovej populácii.
A keď sa v lete kúpete pri vode, tak ste tzv. Bei dem Wasser-manni:-) Inak povedané, muži pri vode:-)
Ahoj levandulka,
nasi dobri znami, manzelsky par, maju 2 deti, mali take "ohnive" prve rande. Prsalo a on ju nechal cakat :)
U vas to ale bolo predpokladam nieco vaznejsie. V jednej diskusii o mense som cital nazor cloveka, ktory tam bol a vystupil odtial. Vraj su tam ludia s vysokym IQ ale so "slabymi social skills". Natrafila si na takeho mensaka? :)
Tak nic, nemusis to brat osobne, to proste k tomuto druhu patri...oni to jednoducho lepsie nevedia. Predpokladam, ze sa k tebe choval ako najlepsie vedel.
Je to na tebe, ci ho tie "social skills" budes trpezlivo ucit, alebo ho nechas napospas svojmu rozumu.
Dobry vecer,Filip.
Pytas sa ma, ci mu dam sancu? Nenapisala som sem,co sa presne medzi nami odohralo,ale tak ma vytocil a nahneval ma,ze som bola naozaj protivna a zla k nemu na stretnuti. Zasluzil si to. Dnes sa mi ozyval a pisal mi uz od rana. Poobede mi napisal, ze mu chybam.
A ten tazky intelektual? Je to uplny knihomol. Keby bolo na nom,nonstop by len cital. On ani televizor nema. Vecer rata komplikovane rovnice, rozne hlavolamy. Je v mense. Naozaj neviem ci je cvok a ci genius. No vytocil ma tak, ze ho mam chut prizabit...
Pozri nový časopis Jasnovidka, ten februárový. Tam nájdeš článok o vzťahoch vodnára s inými znameniami.
Ahoj levandulka, ty si perfektna :)
No s "tazkymi intelektulmi" (ako si vlastne prisla na tu charakteristiku?) nie je take jednoduche randit. :)
Intelektual sa nenecha viest svojim vnutornym hlasom, ale tym co si rozumom vymysli. Preto je viac alebo menej neprirodzeny.
Postupom dlheho casu sa z toho moze dostat.....
Das mu sancu?