Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?

Príspevok v téme: Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?
prírodný

Ahoj, som 23 ročný chalan, ako mnoho ľudí dnes sa nemôžem adaptovať a nájsť si k sebe kamarátku, alebo vzťah. Ja som chalan, čo má rád prírodu, nie som typ, ktorý by rád išiel veľmi do baru vo voľnom čase, alebo diskotéku, ja by som chcel mať kamarátku, prípadne takú partnerku, ktorá by radšej išla so mnou na túru do prírody, išla sa bicyklovať, ísť niekam na pekné miesto do prírody a vo dvojici tam relaxovať a rozprávať sa, miesto baru, alebo diskotéky. Nemám nič proti takýmto ľuďom, viem, že aj slušní ľudia chodia na diskotéky a sem tam si vypiť do baru, ale ja nie som ten typ. Rozmýšľal som, že by som skúsil ísť na diskotéku a podobne, ale bolo by to len nasilu a asi nemá význam tlačiť takto na pílu.

Niekde na internete je takmer nemožné takú osobu nájsť, lebo dneska je veľmi málo žien, ktoré má rado takúto formu odreagovania, ako ja. Rozmýšľal som, že by som išiel na nejaký ranč a išiel si zajazdiť na koni, alebo sa tam niekoho popýtal osobne, či tam chodia nejaké baby pravidelne a či by som s nimi mohol niekde ísť a spoznať sa. Alebo nejaký turistický klub, fakt neviem. Veľmi ma to ubíja, chýba mi proste žena.

Nechcem žiadnu na sex, ani na to nemyslím, ako prioritu, chcem len mať v nejakej oporu, aby sme sa podržali hocikedy, robili spoločné koníčky, mohli si zavolať aj v noci, keď nám bude nanič, možno by sa z toho niečo rozvinulo po čase. Aj keď je pravda, že mi chýba veľmi intimita, ale city sú určite prednejšie na začiatku, ako začať intimitami, to zatemní mozog a nespoznali by sme sa dobre.

prírodný

Ahojte :D, ja som to tými prírodnými nemyslel zle, ale nenapadlo ma dať lepší názov témy, a pre žienku, ktorá chcela kontakt, napíš mi na predator@centrum.sk, ak máš záujem.

Moireal

Kycera :), ja nepocuvam metal, iba mozno dake jemne jeho verzie ale ine som tym chcela povedat. Chcem si este uzit hudbu, kym ju mozem pocut aspon jednym uchom, kedze na druhe som uplne hlucha. Ak stratim aj to druhe ucho, potom uz budem pocuvat hudbu len srdcom, takze do prirody budem moct ist. Ak by som uz mala velmi vaznu diagnozu a nedalo by sa mi pomoct, urcite by som sla "dozit" do prirody, aby som v pokoji vyanalyzovala svoj zivot.

Ale ano, to co si napisala je velmi pekne. Raz mi sesternica napisala krasny mail o tom ako ma vidi. Ako lesnu zienku.Aj by som to sem capla, keby to nebolo osobne. :)

Kýčera

- Moireal, ale veď príroda to je samá hudba, pre oči aj uši. Len sa treba započúvať do jej tónov a vnímať ju vnútrom. Čo takto vymeniť metál na "prírodnú" muzičku a nechať sa unášať žblnkotom potôčika, spevom vtákov za oknom, šumením hory, kolísaním trávy a pohládzať jemným vánkom vetra? A to sa dá stále! Ak by Ti ani to nestačilo, môžeš si nejaké tie decibely pridať v podobe tlkotu vlastného srdca a ponorením sa do vlastných myšlienok...
-Slobodná, Robinsona si ešte stále neobjavila?

lienkalenka4

prírodný...
jeden prírodný mal doma ženu prírodnú a čuduj sa svete aj dve prírodniatka sa im pošťastilo mať, akurát že po čase mu jedna prírodná nestačila a našiel si v prírode dalšiu prírodnú, preto jeho žena prírodná skoncovala s ním prírodné priateľstvo menom manželstvo,
on šiel do džungle za tou dalšou prírodnou ktorá mu nakoniec porodila malé prírodniatko, kdesi hlboko v džungli. Lenže prírodniatko ešte ani sedieť nevedelo, už ho jeho dalšia prírodná ženuška vyhodila aj s jeho prírodnými vecami z džungle von....ach jáááj
povedz nebolo mu dobre?? či čo hľadal vlastne?...nikdy nepochopím

a tak si jedna prírodná žije svoj sen dalej v prírode s ich spoločnými prvými dvoma prírodniatkami a okolo každú noc vlci vyjú, líšky brešú a sovy húkajú...okolo cesta III. triedy, snehom zaviata....

Tebe prajem aby si našiel seberovnú a kto hľadá..určite nájde,
držím palce :)

Slobodna

To je ten nas humor prirodnych zien od prirodzenia, neviem, ci si nan pripraveny prirodny. Nastastie je uz Piatok, lebo kde ini koncia, my zaciname :)

Mesačný princ

Tak ak by mal niekto čas koncom februára, tak dajte vedieť. Určite nepotrebujem rosu z vašich vlasov a ani jesť vaše perníčky :D

Moireal

Aki ste len vsetci prirodni.:D Prirodnych zien poznam hned niekolko, aj ked su asi zadane a ratam sa k nim samozrejme aj ja. Obdivujem ludi, co sa vedia stiahnut cisto do prirody. Ja by som to urobila ale chybala by mi vymozenost pocuvat hudbu, aku chcem a kedy chcem. Priroda a hudba, tie najvacsie lasky a nikdy nesklamu. :)