Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?

Príspevok v téme: Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?
prírodný

Ahoj, som 23 ročný chalan, ako mnoho ľudí dnes sa nemôžem adaptovať a nájsť si k sebe kamarátku, alebo vzťah. Ja som chalan, čo má rád prírodu, nie som typ, ktorý by rád išiel veľmi do baru vo voľnom čase, alebo diskotéku, ja by som chcel mať kamarátku, prípadne takú partnerku, ktorá by radšej išla so mnou na túru do prírody, išla sa bicyklovať, ísť niekam na pekné miesto do prírody a vo dvojici tam relaxovať a rozprávať sa, miesto baru, alebo diskotéky. Nemám nič proti takýmto ľuďom, viem, že aj slušní ľudia chodia na diskotéky a sem tam si vypiť do baru, ale ja nie som ten typ. Rozmýšľal som, že by som skúsil ísť na diskotéku a podobne, ale bolo by to len nasilu a asi nemá význam tlačiť takto na pílu.

Niekde na internete je takmer nemožné takú osobu nájsť, lebo dneska je veľmi málo žien, ktoré má rado takúto formu odreagovania, ako ja. Rozmýšľal som, že by som išiel na nejaký ranč a išiel si zajazdiť na koni, alebo sa tam niekoho popýtal osobne, či tam chodia nejaké baby pravidelne a či by som s nimi mohol niekde ísť a spoznať sa. Alebo nejaký turistický klub, fakt neviem. Veľmi ma to ubíja, chýba mi proste žena.

Nechcem žiadnu na sex, ani na to nemyslím, ako prioritu, chcem len mať v nejakej oporu, aby sme sa podržali hocikedy, robili spoločné koníčky, mohli si zavolať aj v noci, keď nám bude nanič, možno by sa z toho niečo rozvinulo po čase. Aj keď je pravda, že mi chýba veľmi intimita, ale city sú určite prednejšie na začiatku, ako začať intimitami, to zatemní mozog a nespoznali by sme sa dobre.

prírodný

Ozývam sa po dlhšej dobe. V podstate je to rovnako, na prechádzky si chodím sám, aj do prírody, teraz čas nevenujem až tak ženám a myšlienkam na ne, učím sa angličtinu a venujem sa hlavne jej, zo svojho života vylučujem pomaly pokec, chodím tam čoraz menej, čím menej tam chodím, tým viac, ako keby som sa dostával do reality a skutočného života, stránka, ktorá ma obrala o zbytočné mesiace, takmer nik normálny tam nie je, ani ženy, a podľa žien, ani chlapi.

Čo už, chýba mi niekto, ale asi radšej budem venovať čas sebe momentálne a nechám to na ´´náhodu´´, nejdem nič nasilu hľadať. Asi som naivne hlúpy, ale podľa môjho svedomia idem svoju teóriu, hľadám tú pravú, aj keď väčšina ma vysmiala, že v 23 som nemal vzťah, automaticky som škaredý, čudák, alebo nestojím kvôli tejto veci ani za komunikáciu. Proste chcem sa duševne rozvíjať a aj celkovo, väčšia šanca, ako byť pasívny a nič nerobiť.

adr1a.

Cau brasko) Vidis, to ma ani nenapadlo zalozit si moj nick na zaklade tvojej teorie a pritom to moje podvedomie urobilo za mna) nuz, Freud obcas nepusti)
No v podstate mas pravdu, toto bolo moje prve more v zivote. Videla zazila plavala ai som odvtedy uz v roznych moriach, no k tomuto mam citovo stale najblizsie. Zrejme nostalgia) Viem, ze tu pisu hlavne vyznavaci hor ai. No ja som sa obklopena horami udoliami pasienkami vlastne narodila a zila v ich objati vacsinu zivota a v podstate sa tam stale vraciam, takze abstinencne priznaky ako napr.ludia z miest preto asi az tak nepocitujem. No to neznamena ze k nim nemam vztah a blizko)

Filip TT

Adria, mne tvoj nick od zaciatku evokuje more
sk.wikipedia.org
Tam, na pobrezi, kde dozijes ti mozno raz postavia taku sosku ako je v Kodani. :)

Moireal

Adr1a., pekne si to napisala. Ja mam tiez respekt celkovo pred vodou a zaroven ma fascinuje. Ci uz ako vodopad, more, ladova jaskyna.Musi to byt uzasne mat lod a plavit sa. Aj ked aj odvazne prave pre nesputanost mora.
Hoci to tak ani nesuvisi s morom, pripomenula si mi jeden obraz od Millaisa "Ophelia". Velmi sa mi paci ako Ophelia splyva s vodou, su ako jedno. Ona je vodou a voda je nou.
Link:upload.wikimedia.org

marion78

nomad,ja som tak vzdy tuzila zit,aj som sa o to pokusala.otec ma vola,ze tulak :).menim pracu ako ponozky,vzdy som sa bala usadit,chodim z krajiny do krajiny,zatial len v ramci europy.dufam,ze coskoro aj dalej.peniaze,co nasetrim aj premrham..ale,co sa stalo,ako starnem jednoducho zacinam tuzit po domove.po mieste,ktore bude iba moje,budem si tam robit,co len ja chcem,budem mat ten svoj matrac,tiez nepotrebujem postel,stacil by mi matrac,len aby bol moj.lenze,kedze som si zila takto na divoko,nieco take ako setrit na byt,v to by som ani nedufala,teraz sa to vyplaca,nemam ani ten matrac :))proste mat to svoje,kde sa budem tesit..clovek asi musi nieco prejst a potom sa usadit tam,kde najde to kam patri.myslim,ale keby som sa zas usadila,asi by ma to znova tahalo niekam,lebo stale akoby cosi hladam..asi jeto pravda s tymi typmi ludi,jedni su domasedi a druhi kocovnici..

adr1a.

Moireal.
Ja ked som este ako decko zbadala more, uplne ma uchvatilo a podmanilo si ma.
Milujem tu jeho nesputanost nezlomnost zivocisnost zivelnost nekonecny obzor, burlivost nepokoj respekt silu no i ustalenost pokoj mier romantiku ai ktore ho pre mna zosobnuju a pripominaju mi seba samu)) Milujem jeho opojnu vonu a sum. Moria a oceany su uzasne. Chodievam casto k nim a raz dozit trebars aj v uplnej chajde na brehu mora, biely piesok pod nohami a ja tam pod palmami je moj davny sen)

Filip TT

Moireal - čisto moja reč. Pri mori sme boli až posledné dva roky, pretože deti, predtým sme ale mali iné dovolenky... :)

nomád

Ja by som prijal spoločníčku na cesty. Nebaví ma tento bežný konzumný štýl života aký žije hádam 80-90% ludí na slovensku a ktorí si nedokážu predstaviť iný spôsob života lebo sa nad tým ani len nezamyslia. Všetci sa serú len za hypotéky, domy, autá, čo najdrahšie dovolenky alebo také na ktoré chodia všetci aby sa tým potom chválili na sociálnych sietach a zapadli do stáda alebo akože vynikli. Nieee dakujem. Mňa by bavil nomádsky štýl života. Mne teraz peniaze tečú niekde inde lebo nie som bezcitný sebecký a tak ich dávam inde. Ale úprimne kebyže sa mám zariadiť podla seba tak žijem úplne inak. Ani len postel by som nepotreboval doma, stačila by matrac. Peniaze by som si šetril len na cesty a verte mi že človek nemusí byť bohatý aby si pocestoval, len treba začať trošku inak hospodáriť s peniazmi, inak si zoradiť priority. Nekúpim si nejaku chujovinu ako väčšina tých bábik a manekýnov a iných pozérov ktorí sa túlajú po obchodných domoch hladajúc štastie. Netreba mi ani iné "dôležité a nevyhnutné" zbytočnosti v domácnosti. Namiesto bych našetril na nejaku cestu. Alebo sa dá aj zarábať si na cestách. Človek musí byť kreatívny v tomto.
Toto sa mi tiež páči
www.youtube.com
Netýka sa to len američanov. Hovorí sa vlastne že existujú dva druhy ludí. Jedni sú takí tí usadlí, postaviť dom, zasadiť strom, žiť tam do smrti, mať deti, karieru, hromadenie, pestovanie, istota, vnúčence, pekný pohreb. Tí druhí sú nomádske, dalo by sa povedať priam kočovné typy.
Ešte som nehladal takú ženu ale pochybujem že takú nájdem pretože ženy sa radi usadia a večne by čosi kupovali, hromadili, čačkali, zveladovali, však skoro väčšina mi pripadá ako shopaholičky. Ja by som s tou matracou a možno aj bez televízora asi nevyhovoval. Ja konzumujem umenie, vedu, filozofiu, prírodu, turistiku a konzumoval by som aj to cestovanie. Zatial teda môžem len v rámci slovenska aj to ako kedy.
Irvine Welsh to mimochodom v knihe Trainspotting tiež šikovne vystihol až na to že ja vôbec netúžim po drogách
www.youtube.com