Je vzťah naozaj taký dôležitý?
Som introvert a mám skoro 19 rokov a doteraz som nemal ani jeden vzťah. A nie niesom nejaký homosexuál alebo neviem čo. Len zatiaľ mi vzťah nechýba a ani žiadny zatial nehľadám. Aj keď už mám niekedy chuť si niekoho nájsť, z dôvodu že skoro každý z mojich rovesníkov do mňa rýpe, že prečo nikoho nemám.
Ale myslím si že nájsť si vzťah nasilu nemá význam.
Pripadá mi to akoby tie vzťahy mali všetci len na sex... aspoň z tých reči čo musím počúvať... Myslím si že vzťah by mal byť niečo viac ako len na sex. Neviem ja to aspoň tak cítim.
Naozaj je to všetko tak dôležité v živote? Poprípade napíšte kedy ste mali svoj prvý vzťah vy.
Je naozaj vzťah taký dôležitý?
Ja chapem, co ti vadi na tom, ze sa ta pytaju. Je to rozdiel, ak ty sa pytas na nazor nas, a ak druhi ludia vrtaju do tvojho osobneho zivota. Su otazky a otazky. Niekedy uz len samotne polozenie otazky moze byt obtazujuce, lebo vies, kam ten clovek mieri, a ty ho nepokladas za niekoho, komu chces vyliat svoje srdce a odhalit svoje zmyslanie a pocity. Ak nechces byt nezdvorily, snazis sa odpovedat co najslusnejsie ale zaroven nepovedat vsetko. To vascina ludi nepochopi a este viac zacnu vrtat a zistovat dovody. Je to otravne. Naviac, ak si iny ako vacsina, a nechces im vysvetlovat, preco (aj tak by to asi nepochopili), tak sa to moze zvrhnut, ze ta oznacia za podivina alebo mozu aj ohovarat. Stale to tvrdim, ze byt iny ako vacsina je tazsie. Urcite sa nenechaj tlacit niekam, kam ty nechces. Vies, ako to je - vsetci chcu iba tvoje dobro, tak si ho nenechaj vziat :)). Na tvojom mieste by som vymyslela univerzalnu odpoved, ktoru budes pouzivat na tieto otazky. A ak ktosi bude vrtat, tak mu povedz napriamo, ze "prepac, ale nezvyknem rozoberat svoj osobny zivot s kazdym, na to som prilis uzavrety, urcite to pochopis".
Zi tak, ako ta to cini stastnym a spokojnym. Co ma prist to pride. Aj co sa lasky a vztahu tyka. Inych si nevsimaj) Ked uvidia ze tie ich nazory reci "mudre rady" ai ako aj ich, mas vies asi kde, ze si silna osobnost, ze si vyrovnany spokojny stastny ai ai, tak prestanu) kludne ich aj posli tam kam treba)) Mne si uz davno radsej ini ani nedovolia nieco take pytat hovorit. Vedia ze je to aj tak zbytocne, ze aj tak si zijem podla seba a ako ja chcem, a neraz aj "zavidia")) Neries ich. Rob to co ta bavi naplna uspokojuje a aj co je podla teba spravne. Ked sa nieco zmeni, tak sa zmeni. Ak sa zalubis zahoris laskou vasnou ai vsetkym k niekomu, tak ok. Ale bude to podla teba ze to ty tak budes citit a chciet, a nie ini
Teraz sa tu pýtaš na vzťahy nás... :) Ľudia sa pýtajú na všeličo, aj na nepríjemné témy, aj na nezaujímavé témy, sú zvedaví, chcú ti radiť, čo by si mal a čo nie. To je proste tak. Nie si jediný, koho sa vypytujú na veci, o ktorých sa nechceš baviť, lebo o ne nemáš záujem. Mne radia, nech robím to alebo hento, ale ja to nechcem. Nech to robia oni a mňa nechajú používať svoju hlavu. To sprav aj ty.
Vztah nasilu je pre oboch trapenie. Od pociatku v nom nie je nadej, ze by to mohol byt ten pravy. To je dobre len na to, aby sa clovek zranil, stratil sebavedomie a idealy.
Uvazujes dobre.Stotoznujem sa s radou, aby si sa venoval tomu, v com teraz vidis zmysel. Neboj, raz stretnes dievca s ktorym ten vztah budes chciet a budes chciet aby vydrzal navzdy.
Veď ide o to, že každý sa zaujíma prečo nemám vzťah. Mňa tiež zaujíma niečo iné a tomu sa aj venujem naplno. Možno aj preto nechcem vzťah... ja sa taktiež nikoho nepýtam na vzťahy tak prečo s tým otravujú oni mňa..
Zaoberaj sa tým, čo ťa zaujíma. Vyser sa na to, čo ťa nezaujíma. Pre niekoho je dôležitý, napr. pre mňa, preto ho aj mám.