Je vzťah naozaj taký dôležitý?
Som introvert a mám skoro 19 rokov a doteraz som nemal ani jeden vzťah. A nie niesom nejaký homosexuál alebo neviem čo. Len zatiaľ mi vzťah nechýba a ani žiadny zatial nehľadám. Aj keď už mám niekedy chuť si niekoho nájsť, z dôvodu že skoro každý z mojich rovesníkov do mňa rýpe, že prečo nikoho nemám.
Ale myslím si že nájsť si vzťah nasilu nemá význam.
Pripadá mi to akoby tie vzťahy mali všetci len na sex... aspoň z tých reči čo musím počúvať... Myslím si že vzťah by mal byť niečo viac ako len na sex. Neviem ja to aspoň tak cítim.
Naozaj je to všetko tak dôležité v živote? Poprípade napíšte kedy ste mali svoj prvý vzťah vy.
Je naozaj vzťah taký dôležitý?
Asi tak))
Ja som tiez introvert .
Svoj prvy vztah som mal teraz 10 mesiacov . Mam 21, pred nedavnom to skoncilo a dost mi chyba . Pre mna je vztah dolezita vec lepsie sa mi zije ked mam niekoho kto na mna mysli a viem ze mi je oporou .
Neviem Adria :) Mame ju radi a bola po ruke? :)
Akosi nechapem dovod, preco ste sa xlapci pustili tak do blueberry?)
ja si myslim,ze nastava nieco take ako v japonsku,kde su ludia velmi preludneni,je nizka porodnost a tak dalej,pretoze ludi vztahy jednoducho zacali otravovat.ved ako sa da byt cely den v praci s uplne cudzymi ludmi a este prist domov a chciet sa pracovat na dalsom vztahu?podla mna to je len prirodzeny vyvoj toho,ze sme premonozeni a vlastne sa uz tak nepotrebujeme , clovek sa dokaze aj sam o seba postarat.ale to je len moj nesmely nazor,netvrdim,ze to tak musi byt.ja takisto vztahy nevyhladavam,ale u mna to je skor tym,ze pochadzam z rodiny,ktora mi teda vobec nesla prikladom a skor mam pocit,ze rodina je velke trapenie,vo vsetkych muzoch vidim otca.samozrejme potom clovek pritahuje aj podobnych ludi v zivote,cize si myslim,ze vacsina ludi,co vztahy nevyhladava ma proste zle skusenosti z rodiny..
Kazdopadne je ta skoda blueberry....
dohovaras mi? :D
blueberryNN pred tebou bola poriadne dlha retaz urcite viac ako million parov ktore porodili potomka a ty si povies ze seriem na to a som spokojna ... si myslis ze tvoji predkovia to tiez takto brali ?
Ovecka, konecne mi to ktosi povedal :D som narusena, dakujem :D :D :D a spolu so mnou dalsi ludia, ktorych poznam a s ktorymi sa rozpravame uprimne, nie ako kolegyna s tebou