Je vzťah naozaj taký dôležitý?
Som introvert a mám skoro 19 rokov a doteraz som nemal ani jeden vzťah. A nie niesom nejaký homosexuál alebo neviem čo. Len zatiaľ mi vzťah nechýba a ani žiadny zatial nehľadám. Aj keď už mám niekedy chuť si niekoho nájsť, z dôvodu že skoro každý z mojich rovesníkov do mňa rýpe, že prečo nikoho nemám.
Ale myslím si že nájsť si vzťah nasilu nemá význam.
Pripadá mi to akoby tie vzťahy mali všetci len na sex... aspoň z tých reči čo musím počúvať... Myslím si že vzťah by mal byť niečo viac ako len na sex. Neviem ja to aspoň tak cítim.
Naozaj je to všetko tak dôležité v živote? Poprípade napíšte kedy ste mali svoj prvý vzťah vy.
Je naozaj vzťah taký dôležitý?
Ako zase nehovorím že nikdy nechcem mať niekoho, nejakú rodinu. Ale teraz po tom netúžim.
Mám plno aktivít, ktoré ma napĺňajú a ktoré chcem rozvíjať ďalej. Často prichádzam domov až večer.
Ak by som už chcel nejaký vzťah, tak aj nato že som introvert by som si vzťah nehľadal cez internet ako to robia dnes mnohí.
Ďakujem vám za odpovede :-)
blueberry - to pises o vlastnej skusenosti?
Lebo ja by som povedal, ze ludia dajme tomu netuzia po tych povinnostiach a obmedzeniach co so vztahom suvisia, ale lasku ako taku by bral kazdy. Clovek je tvor spolocensky.... ci nie?
blueberryNN to je blbost poznam viac pripadov ludi napr co vravia ze nechcu mat deti a maju po 40 tke... ale klamu samych seba ... na jednom teambuldingu toto jedna kolegyna hovorila ako jej to nechyba a potom sa niekto chvalil ze ma 5 rocneho syna xvilu o tom rozpraval a nakoniec sa ta zenska rozplakala....
toto vsetko su hodnoty ktore sa u nas pocas evolucie vytvorili akoze mozu byt ludia co ich nezdielaju ale takych je minimum a vecsinou ide o narusenych ludi.... a ano je to moj nazor ktory neviem dokazat
VZTAHY NIESU VOBEC DOLEZITE, DOLEZITE JE ZDRAVIE, TO ABY SI MAL KDE HLAVU ZLOZIT A CO DAT DO UST.
Ovecka, su to tvoje hodnoty, ini ludia mozu mat ine hodnoty. Niektori skutocne netuzia ani po vztahu a uz vobec nie po detoch. Ak su to tvoje hodnoty a nemal by si ich v zivote naplnit, tak si nestastny a mozes si povedat, ze tvoj zivot za vela nestoji. Ini ludia mozu mat ale nieco ine, co si chcu splnit. A preto mozu byt na tom pocitovo rovnako dobre, ked su ich tuzby naplnene, ako ty s tvojimi tuzbami, ktore v zivote mas, a ktore si si zrejme naplnil.
Mesacny - nezakladaj temy o samovrazdach ale o rieseniach. Zacni s tym zdravotnym bodom.
0vecka - áno je to o skúsenostiach a platí to hlavne u muža.
kkkkkk jj to hej len sa mi nepacilo jak si to napisala ako keby bol introvert automaticky v keli...
Inak je to tak ak niekto mal uz zopar vztahov tak si dalsi najde tiz ovela lahsie.
Inak sa divim preco Tolko vela ludi radi ohladne vztahov ked ziadny nemaju ...
Podla mna vela ludi robi chybu ze hladaju idealny vztah ale podla mna su to tie 4 veci co som napisal a pracovat treba vzdy na tej kde clovek najviac zaostava....