Je vzťah naozaj taký dôležitý?
Som introvert a mám skoro 19 rokov a doteraz som nemal ani jeden vzťah. A nie niesom nejaký homosexuál alebo neviem čo. Len zatiaľ mi vzťah nechýba a ani žiadny zatial nehľadám. Aj keď už mám niekedy chuť si niekoho nájsť, z dôvodu že skoro každý z mojich rovesníkov do mňa rýpe, že prečo nikoho nemám.
Ale myslím si že nájsť si vzťah nasilu nemá význam.
Pripadá mi to akoby tie vzťahy mali všetci len na sex... aspoň z tých reči čo musím počúvať... Myslím si že vzťah by mal byť niečo viac ako len na sex. Neviem ja to aspoň tak cítim.
Naozaj je to všetko tak dôležité v živote? Poprípade napíšte kedy ste mali svoj prvý vzťah vy.
Je naozaj vzťah taký dôležitý?
0vecka - nie je to o introvertoch/extrovertoch, aj keď si myslím, že extroverti sú na tom lepšie. Je to o skúsenostiach vo vzťahoch. A tie nezískaš z kníh, ani z for, ani bezduchým teoretizovaním aký som ja naj oproti ostatným.
kkkkkk jj az na to ze introvert nemusi byt automaticky znevyhodneny v hladani vztahu... introvert to ma len blbe v tom e ma sklony sa uzatvarat pred svetom. Ale ak to nerobi tak ma imho rovnake sance ako extrovert alebo aspon velmi podobne...
Zatiaľ čo oni získavajú sociálne skúsenosti, získavajú prax a možno 5-10 rokov už budú mať rodinu s deťmi a ty budeš v tom čase absolútne bez skúseností, možno vtedy zatúžiš po vlastných deťoch, po rodine, ale nebudeš vedieť ako, ako introvert budeš zamknutý vo svojom svete, nebudeš mať príležitostí na zoznamovanie, už to bude podstatne ťažšie ako niekde na škole, pre ženy v tom veku bez skúseností s opačným pohlavím budeš divný a od teba budú automaticky bočiť. A nefandi si, nie si v ničom lepší ako tvoji vrstovníci, max v teórii.
jojo mas imho zivot na hovno..
poviem ti to tak: v zivote su imho dolezite 4 veci:
vztah
peniaze (praca, byvanie, volny cas)
zdravie
deti
ak ti jeden chyba tak mas zivot nahovno a je jedno ze ostatne mas perfektne.... radsej s kazdeho priemer ako z jedneho nic...
O vzťah ako taký sa treba veľmi dobre starať a nie je to také ľahké. veľa ľudí si to neuvedomuje a ak sa im vzťah rozpadne tak vinia z krachu partnera ale čo ak väčšiu vinu niesli práve tí, ktorí obviňujú?
Ak má niekto na vzťah, tak mu ho doprajem, lebo ak dvaja ľudia fungujú spoločne ako jeden, tak nič krajšie nepoznám. No väčšina ľudí na toto nemá. Je to o obetovaní, ústupkoch, o pochopení. Vzťah môžu mať všetci, presne tak, ako prácu, či nejaké domáce zvieratko.
No až čas ukáže kto na to skutočne mal a kto to bral ako módny výstrelok.
veď ich odpálkuj trochu! - Lebo nechcem dopadnúť ako ty. - - A ty prečo nie si kozmonaut/vegetarián?- Nič ťažké. Trochu drzosti ti nezaškodí.
Tiež si myslím, že vzťah neni až taký dôležitý. A neni to ani krajšie, ako byť sám. Je to len trochu iné. A veľa ľudí lezie do vzťahu práve v nádeji, že konečne im bude lepšie. Preto ťa nechápu. Tam kde sa oni horko ťažko v pote tvári dopracujú len ak majú vzťah, tam ty si už dávno bez námahy aj bez vzťahu. Nedaj si to vziať.
nejde o vztah ale o lasku!
Vzťah, ani sex nie je cieľ. Cieľ je láska, milovať a byť milovaný. Vzťah, sex a všetko ostatné je iba sprievodný jav. Pokiaľ to budeš brať takto, budeš šťastný... :)