Vitaminy na vlasy? Ktore su najlepsie?

stikiara

neviem sice ako dlho sa konkretne tento produkt uziva, ale tak vseobecne viem, ze to byva tak okolo 3 mesiacov, kym si telo zacne brat z toho prospesne latky a uvidis zmenu. skor je to proste nerealne:)

christa366

ennilia mňa by zaujímalo, či si okrem vlasov videla zlepšenie aj inde. Či ti to pomohlo s pleťou alebo tak...

SimonaSun

Pozrite si dôveryhodný internetový obchod Globy tr.globy.com. Je to najjednoduchšie miesto na nájdenie kvalitných kozmetických produktov vrátane vitamínov na zlepšenie kvality vlasov. Z tohto obchodu som si už niekoľkokrát objednala všetko, čo potrebujem, a zatiaľ som úplne spokojná.

zuzisima

ennilia presne to som sa docitala, ze je najlepsie na vlasy biotin a zinok. len tak to ma pomaly kazdy takyto produkt. preto je lepsie, ak uz vies od niekoho, ci je fakt ucinny. ty si ho kde kupujes?

zancicka

ennilia niekedy naozaj stačí doplniť vitamíny vnútorne a to spraví veľa. inokedy vlasy potrebujú aj rôzne kúry a zábaly, aby sa dokázali aj zvonka zregenerovať.

ennilia

..ja som stavila na biotin, vitamin C,B, A, L, zinok, selen, med..takato kombinacia je fakt ze ucinna.. Vitahair toto obsahuje, tak som ho skusila a za mna super..

Ema_df

Už dlhšie bojujem s jemnými vlasmi a lámavými nechtami, preto som vyskúšala rôzne doplnky. Mne osobne veľmi pomohol biotín v kombinácii s mikroelementmi, beriem ho v kurzoch a naozaj vidím, že vlasy sú hustejšie a nechty pevnejšie. Momentálne užívam komplex Solgar Skin, Nails & Hair, ktorý obsahuje biotín, zinok a vitamíny skupiny B, a páči sa mi, že nechty prestali vrstviť a vypadávanie vlasov sa znížilo. Beriem vitamíny v kurze 2–3 mesiace, a samozrejme je dôležité aj správne stravovanie a starostlivosť priamo o vlasy.