Vitaminy na vlasy? Ktore su najlepsie?

zuzisima

ennilia aspon vies co ti zabera. ja pojdem asi stylom pokus omyl, kedze nemam zatial nic odskusane. doteraz som len take vseobecne zamerane na telo brala. ty si ich zacala brat na niekoho odporucanie, ci ako si sa k nim dostala?

ennilia

..no to je pravda, ja som tiez nikdy nemala nejake problemy s vlasmi, skor len ta hustota ma trapila, inak boli vzdy celkom pekne, leskle, nestazovala som sa. no ale vdaka Vitahair mi aj zhustli, tak teraz by som na svojich vlasoch nemenila nic...no ale nic ine okrem tohto veru neberiem...evidentne biotin u mna zafungoval..:)

zancicka

zlatikaa čiastočne je to genetika, ale určite sa o tie vlasy aj nejako stará, však keby na ne úplne kašle asi ich nemá také pekné, oni by sa začali ničiť.

zlatikaa

Taktiez mam kamaratku, ktora ma vlasy ale ze absolutne dokonale a neberie nic. Ale tak to zrejme bude aj geneticky dane :)

gimska

ennilia tak to je fajn, normalne v zufalstve z darcekov rozmyslam, ze by som to kupila aj sestre a mame pod stromcek. len skoda, ze som to este nestihla sama vyskusat najskor.

olejina

poznam baby, ktore maju krasne svoje vlasy a ziadne pricesky. ale teda tam je aj uplne iny zivotny styl, strava, doplnky, proste vsetko, co treba k dosiahnutiu krasnych vlasov.

zancicka

zlatikaa ak myslíš tých ľudí, čo vidíš na internete, tak skoro všetky tie ženy majú vlasy buď ponadpájané alebo majú dokonca príčesky. v jednej tv relácii si tak raz moderátorky robili srandu a zložili si z vlasov nadpojenia. samozrejme že to bolo niekde v zahraničí.

zuzisima

mne sa zda, ze si budem musiet nieco nasadit. dlhsie som nic nebrala a uz to zacina mat dopad ako na vlasy ale aj na plet.

ennilia

gimska ja mam vdaka nim ovela krajsie vlasy. zhustli mi, co bol vlastne dovod, preco som ich zacala uzivat. ak ma niekto rovnaky problem, tak len smelo do toho :)