Caute. Chcela by som Vas poprosit o radu.... Neviete niekto o nejakych vitaminikoch alebo o niecom podobnom co podpori rast vlasov a nechtov? Alebo len vlasov? Poradte prosim......
Vitaminy na vlasy? Ktore su najlepsie?
ennilia ty ich už ako dlho užívaš? celkom ma to zaujíma. keď tieto mrazy už konečne zmiznú, rada by som si nasadila takú nejakú kúru na celkové zotavenie vlasov, pleti, ale chcem sa začať aj viac hýbať...
..ano tak, zhruba nejake tie tri mesiace, nie je to hned, treba byt trpezlivy jednoducho:)...
chfrista366 je urceny primarne na vlasy kvoli biotinu, s pletou problem nemam ani som nikdy nemala, tak neviem posudit...
to je tak skoro pri všetkom, že po mesiaci užívania sú malé náznaky, ale minimálne 3 mesiace trvá, kým sa všetko do tela vstrebe a začne naprávať škody.
neviem sice ako dlho sa konkretne tento produkt uziva, ale tak vseobecne viem, ze to byva tak okolo 3 mesiacov, kym si telo zacne brat z toho prospesne latky a uvidis zmenu. skor je to proste nerealne:)
ennilia mňa by zaujímalo, či si okrem vlasov videla zlepšenie aj inde. Či ti to pomohlo s pleťou alebo tak...
Ennilia a ako dlho treba ten Vitahair teda uzivat, aby si videla realne nejake vysledky?
Pozrite si dôveryhodný internetový obchod Globy tr.globy.com. Je to najjednoduchšie miesto na nájdenie kvalitných kozmetických produktov vrátane vitamínov na zlepšenie kvality vlasov. Z tohto obchodu som si už niekoľkokrát objednala všetko, čo potrebujem, a zatiaľ som úplne spokojná.
..vies co, ja si ich objednavam priamo zo stranky. hodim ti sem link www.emfiore.sk
ennilia presne to som sa docitala, ze je najlepsie na vlasy biotin a zinok. len tak to ma pomaly kazdy takyto produkt. preto je lepsie, ak uz vies od niekoho, ci je fakt ucinny. ty si ho kde kupujes?
Istotne to minimalne stoji za vyskusanie, skusim aj ja. Ale teda neviem, ako dlho to treba brat ani nic.