Caute. Chcela by som Vas poprosit o radu.... Neviete niekto o nejakych vitaminikoch alebo o niecom podobnom co podpori rast vlasov a nechtov? Alebo len vlasov? Poradte prosim......
Vitaminy na vlasy? Ktore su najlepsie?
baby, ja som teraz začala doslova pĺznuť, všade zanechávam chumáče vlasov. aj vy ste to tak mali? normálne mi je z toho do revu, už aj tak mám tých vlasov pomenej, ešte aj o tie prichádzam....
Michalienka, no praveze u mna to nie je len na jesen, to by som este mozno chapala, ale trva to uz asi polroka. Aky vitamin mi moze chybat? Aj zinok uzivam...
kamoska to tak mala, ze pocas dojcenia jej strasne vypadali vlasy. zacala prepadat panike, ze ostane plesata. nevedela, cim to je, tak si sla dat spravit rozbor krvi. nastastie to bol len nedostatok vitaminov a obnova vlasovej struktury...
mne sa to zhorsilo pocas tehotenstva a teda uplne najhorsie je to u mna teraz po porode. neviem, ci to tak ma kazda zena, ale je to hrozne, velmi zle sa citim takto.
Teraz na jesen je to uplne normalne, ze ti viac vypadavaju vlasy. Ja to tak tiez mavam, pytala som sa aj kadernicky na to. Vraj tak, ako plznu zvierata, tak aj ludia ?
Ja som teda poskusala rozne typy samponov a jedina zmena, ktoru som spozorovala bola ta, ze sa mi zacali robit lupiny. Tak toto asi nebude zrovna to, co moje vlasy potrebuju. :( Mate skusenosti? Mne momentalne extremne padaju.
Vitaminy na vlasy - tonzes.com Mne pomohlo toto.
Niekedy ozaj stačí len nájsť ten správny šampón.
tiez si myslim, ze to vela zavisi od stravy. a takisto ked clovek fajci, to jednoducho velmi ovplyvnuje aj vyzor tych vlasov.
brala som popravde ozaj kadejake vitaminy, ale nepomohlo mi nic. az ked som sa zacala zdravsie stravovat, tak sa to postupne zacalo odrazat aj na mojich vlasoch :) to je to tajomstvo. ziadne tabletky.