Vitaminy na vlasy? Ktore su najlepsie?

palinocka

stikiara tak to musis urobit tak, ze si popozeras na nete a nechas si to otvorene, aby si na to nezabudla. Ja tak mam par veci pootvaranych, nad niektorymi este vaham, ci vobec kupim, a pri niektorych zas vyberam, ktore konkretne.

stikiara

ja uz som viackrat uvazovala, ze si kupim daco na vlasy, ale stale som sa k tomu dako nedokopala. furt si hovorim zajtra objednam a na konci dna si uvedomim, ze neskoro :D musim si na to vyhradit viac casu, kedze po obchodoch velmi nechodim.

Darla111

Takto je to vo veľa prípadoch s vitamínmi, niekedy ich síce môže človek zjesť kvantum, ale je tam tak malé množstvo z dennej dávky, že sa to úplne stratí a treba to proste dopĺňať.

stikiara

on sa sice nachadza aj v potravinach, ale zrovna v takych, ktorych by sa vela jest nemalo a tym padom to mnozstvo na podporu rastu vlasov jednoducho nestaci, preto je potrebne ho doplnit takymto sposobom. no proste nic v zivote nemoze byt jednoduche asi :D

michalienka12

Biotin je alfa a omega vsetkeho, co sa vlasov tyka. Tak uz to, ze ho nejaky produkt obsahuje, je super, len treba dat pozor, kolko ho tam je. Aby to malo zelany efekt.

Diarra6

No hlavne je dobry vdaka tomu biotinu, ten sa spomina vsade, cokolvek som si citala o vlasoch, takze toto je cesta jednoznacne.

Lupienok554

Tie jednotlive zlozky mozes najst v jednom alebo v dvoch produktoch, takze nie je nutne to brat vsetko samostatne.

agava

Zuzisima tak mne by sa istotne nechcelo brať všetky tie produkty, čo si vymenovala, zvlášť. Na toto som antitalent, nechce sa mi to, zabúdam, nepamätám si, či som to už v ten deň užila alebo nie :-D