Caute. Chcela by som Vas poprosit o radu.... Neviete niekto o nejakych vitaminikoch alebo o niecom podobnom co podpori rast vlasov a nechtov? Alebo len vlasov? Poradte prosim......
Vitaminy na vlasy? Ktore su najlepsie?
At DigitalGraphiks, we specialize in Ecommerce Development Dubai and global ecommerce solutions. digitalgraphiks.ae
Zazracny produkt asi len tazko existuje, ale tak som si ista, ze su doplnky, ktore ti napomoze, aby ti na tej hlave nieco proste zacalo vyrastat :D
agava to si ma pobavila. Ako tí, čo chodia po parkovisku a ponúkajú ti naozaj originálne hodinky Rolex. Teta ti dávala zázrak na počkanie a ty si to odmietla?
Mne pár dní dozadu núkala nejaká pani - podomová predajkyňa dáke tabletky na vlasy, vraj sú mega dobré, po dvoch týždňov vidieť výsledky. Poslala som ju preč, akože takýmto urýchľovačom absolútne neverím, veď to nemôže byť ani zdravé...a nechápem, čo ich k tomu vedie, to takto po bytoch chodiť predávať. Strašne nedôveryhodne to pôsobí....
ennilia to je také motivačné. tak nám to hovorili na cvičení.
A ake je tam davkovanie pls?
ennilia prave som si ich kupila, takze cca dva mesiace a uvidim rozdiel. sama som zvedava, ci to aj mne pomoze.
...pri tomto produkte je to tak zhruba po dvoch mesiacoch badatelne, po troch uz si to vsimnu aj ostatni :D... fakt aj tu plati stare zname - trpezlivost ruze prinasa :)
Diarra6 fakt? už vidíš pokroky? kedy si zbadala prvé výsledky?
Gimska a tebe ako dlho uz padaju? Tiez to mas tak, ze riadne chumace vlasov ti idu dole?:(