Caute. Chcela by som Vas poprosit o radu.... Neviete niekto o nejakych vitaminikoch alebo o niecom podobnom co podpori rast vlasov a nechtov? Alebo len vlasov? Poradte prosim......
Vitaminy na vlasy? Ktore su najlepsie?
No hlavne je dobry vdaka tomu biotinu, ten sa spomina vsade, cokolvek som si citala o vlasoch, takze toto je cesta jednoznacne.
Stikiara a čo si mala s vlasmi? Teda čo konkrétne ťa trápilo?
Tie jednotlive zlozky mozes najst v jednom alebo v dvoch produktoch, takze nie je nutne to brat vsetko samostatne.
Zuzisima tak mne by sa istotne nechcelo brať všetky tie produkty, čo si vymenovala, zvlášť. Na toto som antitalent, nechce sa mi to, zabúdam, nepamätám si, či som to už v ten deň užila alebo nie :-D
áno, to je ten, o ktorom sme sa bavili, že dokonca ani nezaťažuje žalúdok.
agava jasne, kolagen je fajn, ale dolezitejsi je biotin, zelezo, zinok. to je za mna asi top trojka.
A ten rast vlasov je teda najlepšie podporiť čím? Kolagén?Tabletky?
To je asi otazka na inu diskusiu:) Ja som toho nazoru, ze najlepsie je sa zamerat na jednu cast, ktoru chces zlepsit a potom riesit dalsiu. Tak to totiz zabera najlepsie.
Ja som vobec netusila, ze aj biotin sa vyluci z tela, ak ho je nadbytok... Baby, co okrem biotinu je dolezite na vlasy, nechty a plet? Uz som zufala, lebo moja tvar vyzera ako v puberte, do toho mi zacali aj vlasy rednut. Myslim, ze to budem mat zo stresu, ale nechcem to zanedbat.