Caute. Chcela by som Vas poprosit o radu.... Neviete niekto o nejakych vitaminikoch alebo o niecom podobnom co podpori rast vlasov a nechtov? Alebo len vlasov? Poradte prosim......
Vitaminy na vlasy? Ktore su najlepsie?
esteze som natrafila na tuto diskusiu dnes. to je ako na zavolanie, od vikendu mam paniku ze oplesatiem. a pritom som nemala pocit, ze mam nejako malo vlasov. po poslednych umyvaniach som doslava zacala chumace vyhadzovat.
..pisete tu teda rozne rady a ja mozem povedat s cistym svedomim, ze som vyskusala kazdu jednu z nich. ani studena voda ani zmena stravy nepomohli:) .. co mi ale pomohlo, tak je vitahair tabletky, este stale ich uzivam, je to pre mna velka pomoc, lebo mi neskutocne zredli vlasy, toto ma doslova zachranilo.
ja ked som s kamoskou raz bola na hotelovej izbe a zistila som, ze ona si vecer umyje vlasy a celu noc s tym uterakom zamotanym spi, skoro som odpadla. okrem toho ze ju to muselo velmi tlacit, vobec to tym vlasom nerobilo dobre.
joj, toto mi pripomina jednu moju znamu, ktora ked si umyla vlasy rano, tak uterak mala na hlave do poobedia :D akoze absolutne som sa nedivila, ze ma na hlave dokopy desat vlasov. taketo veci na to neskutocne vplyvaju...
ja som zmenila celkovo starostlivosť o vlasy od základov, mala som ich totižto veľmi zničené od farbenia, tak potrebovali totálny reštart. najviac pomohlo to,že som prestala chodiť spať s mokrou hlavou.
Neviem teda, či je na tom niečo pravdy, ale vraj pomáha vlasom, keď si umývaš studenou vodou. Alebo teda aspoň letnou, určite nie horúcou.
To padanie vlasov chce naozaj čas. Je super, že si si začala menej umývať vlasy, lebo tým sa ti len viac mastili. Postupne by mali byť menej mastne, tým pádom bude aj vlasová pokožka viac dýchať.
tak ja som napriklad aj zmenila stravu, aj si menej casto umyvam vlasy, predtym som si kazdy druhy den, teraz sa to snazim obmedzit aj za cenu mastnych vlasov, lebo proste viem, ze stale umyvat pre vlasy nie je dobre. no aj napriek tomu nevidim rozdiel, co sa padania tyka.
strava vie celkom pomôcť , ale napríklad v mojom prípade to nepomohlo, dopĺňala som si aj vitamíny vo forme tbl, ale nič sa nezmenilo. proste som len to obdobie musela prečkať.
A skúšali ste zmeniť stravu? To je 50% úspechu...