Vitaminy na vlasy? Ktore su najlepsie?

zancicka

ja som zmenila celkovo starostlivosť o vlasy od základov, mala som ich totižto veľmi zničené od farbenia, tak potrebovali totálny reštart. najviac pomohlo to,že som prestala chodiť spať s mokrou hlavou.

Mimia

Neviem teda, či je na tom niečo pravdy, ale vraj pomáha vlasom, keď si umývaš studenou vodou. Alebo teda aspoň letnou, určite nie horúcou.

emmi7

To padanie vlasov chce naozaj čas. Je super, že si si začala menej umývať vlasy, lebo tým sa ti len viac mastili. Postupne by mali byť menej mastne, tým pádom bude aj vlasová pokožka viac dýchať.

olejina

tak ja som napriklad aj zmenila stravu, aj si menej casto umyvam vlasy, predtym som si kazdy druhy den, teraz sa to snazim obmedzit aj za cenu mastnych vlasov, lebo proste viem, ze stale umyvat pre vlasy nie je dobre. no aj napriek tomu nevidim rozdiel, co sa padania tyka.

leuscha

strava vie celkom pomôcť , ale napríklad v mojom prípade to nepomohlo, dopĺňala som si aj vitamíny vo forme tbl, ale nič sa nezmenilo. proste som len to obdobie musela prečkať.

kamilla

baby, ja som teraz začala doslova pĺznuť, všade zanechávam chumáče vlasov. aj vy ste to tak mali? normálne mi je z toho do revu, už aj tak mám tých vlasov pomenej, ešte aj o tie prichádzam....

hanuschka

Michalienka, no praveze u mna to nie je len na jesen, to by som este mozno chapala, ale trva to uz asi polroka. Aky vitamin mi moze chybat? Aj zinok uzivam...

palinocka

kamoska to tak mala, ze pocas dojcenia jej strasne vypadali vlasy. zacala prepadat panike, ze ostane plesata. nevedela, cim to je, tak si sla dat spravit rozbor krvi. nastastie to bol len nedostatok vitaminov a obnova vlasovej struktury...

shimuri

mne sa to zhorsilo pocas tehotenstva a teda uplne najhorsie je to u mna teraz po porode. neviem, ci to tak ma kazda zena, ale je to hrozne, velmi zle sa citim takto.