Vitaminy na vlasy? Ktore su najlepsie?

ela_g1

bola som pri doktorke ktorá mi odporučila vyživovať telo hlavne z vnutra - takže piť/jesť nie nejaké masky a pod.... teraz slovenská firma na slovensku powerlogy, má v eshope čistý kolagen bez laktozy a moje vlasy sa zlepšili .. ale treba vyskušať a každému vyhovuje niečo iné :) kuujem tu powerlogy.com + doplním zinok, vitamín c a magnezium to si kupim aj v lekárni .. každy den od septemra a mam také vlasy ako nikdy pred tým :) vela šťastiaaaa !

ruuuzenka

mne zas zabrala vodicka biohar v kombinacii s vitaminmi donnahair, za mesiac som mala silnejsie pevnejsie a za tri uplne huste krasne vlasy

olej

men poradili napriklad na biocare na vlasy arganovy olej a som s nim veľmi spokojna vlasy zmenili uplne aj kvalitu k lepsiemu a na nechty sa ich skus opytat popripade kozna lekarka by to mala tiez vediet poradit nieco :)

mmooly

Mne zabral Forcapil tablety asi po 7 týždňch a fakt že na 100%. Predtým mi hrče vlasov padali pri ročesávaní, už som sa ani nečesala pre istotu a teraz? Ledva jeden vlas nájde na hrebeni.. ja som to mala zo stresu, iné výsledky som mala v poriadku.

Meerylka

Ahoj ja som už vyskúšala kadečo :-) ale skoncila som pri ampulkach KERATIN Ampule pre posilnenie vlasov , ktoré si davam vždy 1x za 2 týždne prípadne ked vidim že mam lepsie vlasy 1x do mesiaca , a tiež užívam take pirulky Vitamíny na vlasy FoliMax Pro

monikaalilsova

Ahoj, ja mam velmi dobre skusenosti s vitaminmi Folimax pro, zabrali mi par tyzdnov po porode, kedy mi ozaj nadmerne vypadavali vlasy. Uzivam ich aj nadalej a vlasky mi pekne drzia a su pevne. Drzim palce urcite sa ti vlasy vratia do povodneho stavu.