Caute. Chcela by som Vas poprosit o radu.... Neviete niekto o nejakych vitaminikoch alebo o niecom podobnom co podpori rast vlasov a nechtov? Alebo len vlasov? Poradte prosim......
Vitaminy na vlasy? Ktore su najlepsie?
agava jasne, kolagen je fajn, ale dolezitejsi je biotin, zelezo, zinok. to je za mna asi top trojka.
A ten rast vlasov je teda najlepšie podporiť čím? Kolagén?Tabletky?
To je asi otazka na inu diskusiu:) Ja som toho nazoru, ze najlepsie je sa zamerat na jednu cast, ktoru chces zlepsit a potom riesit dalsiu. Tak to totiz zabera najlepsie.
Ja som vobec netusila, ze aj biotin sa vyluci z tela, ak ho je nadbytok... Baby, co okrem biotinu je dolezite na vlasy, nechty a plet? Uz som zufala, lebo moja tvar vyzera ako v puberte, do toho mi zacali aj vlasy rednut. Myslim, ze to budem mat zo stresu, ale nechcem to zanedbat.
tak napriklad taky biotin a vitamin c su spolu uplne okej a znasaju sa. oba su totiz rozpustne vo vode, co znamena, ze nadbytok telo vie uplne v pohode vylucit mocom a vo velkom mnozstve si ich neuklada.
Diarra6ono aj pri doplnkoch treba byt opatrny, lebo ak obsahuju nejake vitaminy, nie vsetky sa mozu vo velkych davkach prijimat. taky vitamin C dokaze clovek vylucit, ak ho ma prilis, ale ine mozu sposobit problem pri tzv. predavkovani.
Tak je to vyzivovy doplnok, cize aj keby uzivas k nemu napriklad dalsie dva, stale je to v norme, nic by sa ti prakticky nestalo, ale hej, aj pri vitaminoch vseobecne plati, ze to proste netreba prehanat:)
tak menej je viac, takze u mna to plati aj pri tomto. ak by som sa dala na toto, tak by som asi neuzivala uz nic ine.
ennilia tak to je asi v pohode, pokiaľ neberieš ďalších 10 tabletiek, táto jedna by nemusela nejako extrémne zaťažiť žalúdok.