Chcel som sa dat dokopy s jednou babou s ktorou sa stretavam ehm no nepisem kde radsej. Proste pravidelne za stretavame lebo musime. Pacila sa mi od zaciatku, vyzerala ako anjelik, blondata, pekna postava, mila tvar. Tak som jej zacal naznacovat ze sa mi paci, pozyvat ju tam a tam a viest dialog aby som ju viac zpoznal. Lenze ked som jej po par takychto stretnutiach vylial svoje srdce ze mi nieje lahostajna tak ona nato ze som to zle pochopil, ze je len moja ehm.. a kamoska a nic viac, ze ona vztah nechce, ona nechce so mnou chodit a blablablabla...
Zistil som ze ma vodi za nos. Nema nikoho, na pozvania reagovala a chodila vsade kde som ju zavolal, usmievala sa, bola mila, povedal by som ze so mnou flirtovala a nakoniec mi povie ze len kamarat jej som, ze ma tak berie. Dop*ci, tak naco to divadlo? Co vy zenske niektore hrajate naco je to dobre?
Vidim teraz nanej, ze sa mi otvorili oci, tie dotyk ktore som jej prejavoval jej robili dobre ale dalej ist nechcela. Len sa usmievala a odtahovala sa ked som sa jej nenapadne dotkol s vetou, Co to robis Richard.. jedna s ktorou som chodil sa tulila este viac, bolo vidiet ze chce mna a tato sa ide usmievat a ked sa jej dotknem tak sa odtahuje ako urazena ze co chcem. Tak naco sa smeje, naco sa so mnou bavi, naco chodi so mnou von, naco si so mnou pise, naco so mnou koketuje? Nieje to pi*a?
Ako vidim jej dobre robi ze je stredobodom pozornosti. Bavi ju ked je muzmi obletovana, obdivovana, uprednostnovana, ale nic viac nechce. Ona chce len obdiv z dialky ale fyzicky kontakt odmieta.
Este som si jedno vsimol ze kamosky s ktorymi chodi von su vzdy skaredsie odnej a s peknymi chodit nechce aj ked take pozna. Len so skaredymi sa foti a dava na fb. Stale len ona, ona, ona. Koketuje aj s mojimi kamosmi a ku nam vsetkym sa sprava rovnako. Opity chlap by pochopil ze chce sex ale keby sa jej dotkol tak uhne. Ona chce tamto, ona chce toto. Normalne sa mi otvorili oci pri nej. Kamosky si ohovara, maloktora je jej dobra, kolegyne ohovara, susedy. Ona je ta najlepsia, najkrajsia, najdokonalejsia. Rozprava mi o tom ako raz bude mat vztah a ze chce vztah ale mne to pride ako toto co mi poslal zo srandy kamos ze to mam jej preposlat :-D
fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net
Zistil som jedno, ze je to rozmaznana, namyslena, sebecka suka..
dobre ti tak ked uprednostnujes povrchne namyslene egocentricke pice pred normalnymi babami
alebo to ani tak nieje a len si nasrany ze ti nedala
vsak ty tu zensku ani nemas rad!! co vlastne chces? ide ti len o seba a asi to aj vycitila, ze si hajzel
bez od nej dalej, pretoze toto moze napisat len uboziacky kkt o zene ze je pica a suka...
takychto kokotov podobnych tebe by mali vyskrabovat este predtym nez vylezu...
Zrazu vidis na nej chyby. Aka je zla k inym ludom kamoskam aka je povrchna plytka falosna ai ai. No chlapce. Ona je stale rovnaka. A ty si ju chcel aj tak. Keby ta chcela aj ona. Ze?)) Nuz - zvykaj si. Ale nech ta ukludni fakt, ze vacsina chlapov takto sadne na lep peknym pipkam. Nie si ani prvy ani posledny. Co si vyberate to mate
To bude ten týpek, čo sa mu páčila staršia z posilky... :D No kááámo...
Kks, keby vedela, co za primitiva si, tak sa s tebou ani nebavi.
si asi puberták podla reakcie. maximálne tak dvadsiatnik čiže stále dosť puberták. možno si si jej správanie zle vysvetlil. a možno nie a ona sa iba hrá skúša hladá zabáva. v takom prípade ti dám jednu radu do života. neupínaj sa k ničomu. je to dobrý postoj ale vyžaduje to určitú disciplínu.
Neviem, na čo konkrétne sa sťažuješ. To si vážne myslíš, že keď ideš s babou na nejakú trápnu kávičku a upieraš na ňu psie oči a hladkáš jej ruku, tak okamžite zvlhne a vrhne sa ti do náručia?
Len preto, že sa jej nepáči tvoje veličenstvo, tak je hneď "suka" a "p.ča"? Ako sorry, ale nejako si prestrelil...