Zistil som jedno, ze je to rozmaznana, namyslena, sebecka suka..

Príspevok v téme: Zistil som jedno, ze je to rozmaznana, namyslena, sebecka suka..
nasrany akoze Richard

Chcel som sa dat dokopy s jednou babou s ktorou sa stretavam ehm no nepisem kde radsej. Proste pravidelne za stretavame lebo musime. Pacila sa mi od zaciatku, vyzerala ako anjelik, blondata, pekna postava, mila tvar. Tak som jej zacal naznacovat ze sa mi paci, pozyvat ju tam a tam a viest dialog aby som ju viac zpoznal. Lenze ked som jej po par takychto stretnutiach vylial svoje srdce ze mi nieje lahostajna tak ona nato ze som to zle pochopil, ze je len moja ehm.. a kamoska a nic viac, ze ona vztah nechce, ona nechce so mnou chodit a blablablabla...
Zistil som ze ma vodi za nos. Nema nikoho, na pozvania reagovala a chodila vsade kde som ju zavolal, usmievala sa, bola mila, povedal by som ze so mnou flirtovala a nakoniec mi povie ze len kamarat jej som, ze ma tak berie. Dop*ci, tak naco to divadlo? Co vy zenske niektore hrajate naco je to dobre?
Vidim teraz nanej, ze sa mi otvorili oci, tie dotyk ktore som jej prejavoval jej robili dobre ale dalej ist nechcela. Len sa usmievala a odtahovala sa ked som sa jej nenapadne dotkol s vetou, Co to robis Richard.. jedna s ktorou som chodil sa tulila este viac, bolo vidiet ze chce mna a tato sa ide usmievat a ked sa jej dotknem tak sa odtahuje ako urazena ze co chcem. Tak naco sa smeje, naco sa so mnou bavi, naco chodi so mnou von, naco si so mnou pise, naco so mnou koketuje? Nieje to pi*a?
Ako vidim jej dobre robi ze je stredobodom pozornosti. Bavi ju ked je muzmi obletovana, obdivovana, uprednostnovana, ale nic viac nechce. Ona chce len obdiv z dialky ale fyzicky kontakt odmieta.
Este som si jedno vsimol ze kamosky s ktorymi chodi von su vzdy skaredsie odnej a s peknymi chodit nechce aj ked take pozna. Len so skaredymi sa foti a dava na fb. Stale len ona, ona, ona. Koketuje aj s mojimi kamosmi a ku nam vsetkym sa sprava rovnako. Opity chlap by pochopil ze chce sex ale keby sa jej dotkol tak uhne. Ona chce tamto, ona chce toto. Normalne sa mi otvorili oci pri nej. Kamosky si ohovara, maloktora je jej dobra, kolegyne ohovara, susedy. Ona je ta najlepsia, najkrajsia, najdokonalejsia. Rozprava mi o tom ako raz bude mat vztah a ze chce vztah ale mne to pride ako toto co mi poslal zo srandy kamos ze to mam jej preposlat :-D
fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net

bez_mena

nasrany akoze Richard - mozno si dal prednost tejto babe pred nejakou inou ktora ta chcela, len nebola "az tak krasna" ako tato slecna o ktorej pises a takto sa ti to vratilo. Aspon uz vies co ta nabuduce caka, a ze nemas si zeny vyberat podla krasy a vzhladu.
Sam teraz pises ze vsade stebou chodila, aj tebe islo len o to, aby si sa predvadzal pred kamosmi ze aku mas babu - len nieje tvoja...na to si prisiel az teraz a to ta serie...neopisujes nic len jej krasu, ine kvality asi 0bodov tak sa nediv.

nasrany akoze Richard

Tak co som mohol cakat od prevazne vacsiny zien na fore vsak? Len urazky ze ja som ten zly a ona je bez viny. Ano priznavam, bol som z nej paf ked som ju prvy raz stretol lebo je pekna ale to som nemohol tusit ze je aj pekne vychcana. Ono povaha cloveka vyjde az po case najavo. A toto je ten pripad ze ako som ju zpoznaval tak som zistil to co je v nadpise.
Tu ide o to, ze naco so mnou vsade lozila ked uz dopredu vedela ze so mno randit nebude a chce byt len kamoska? Preco sa predvadzala aj pred mojimi kamaratmi ked sme boli von? Preco ked som povedal kamosovi ze nech ju skusa ako bude jednat s nim tak to iste spravanie. Usmevy, pozvania prijate ked ju niekam volal. Dvojzmyselne vety a flirtovanie. Nieje to suka? Ked chlapa nechcem tak s nim nekoketujem ale jej islo len o jedno, ze chce byt muzmi obdivovana. Ina by si povedala stop, nebudem ho vodit za nos a davat sance ked nemam zaujem ale jej to ocividne robi dobre ked sa moze s muzmi hrat. Preco vsade so mnou sla ked sa chce len za kamosku povazovat? Ved pred nou baby co so mnouchodili tatko robili ze ked mali zaujem a mali sme vztah neskor tak tiez vsade so mnou sli a ked nemali tak odmietali. Ale na tej vidiet ze ona to potrebuje, potrebuje s muzmi sa hrat, byt v obdive, byt obletovana a stredobod pozornosti. Len ona a ona. Je sebec. Uz aj to ze kamaratky spini, kolegyne spini a ine zeny spini a ona je super zena,dokonala kraska s dokonalou povahou a najmudrejsia. Len Ona je naj. Len ma hlupo vyuzila a teraz sa doprosuje ked ju nikam nevolam. Pi*a je to nic ine. Ale podla vas som ja ten zly.
Ano priznam sa naletel som na jej krasu ale zistil som jedno ze ako jablko je zvonka dokonale krasne tak mnohokrat je v jadre prehnile. To iste plati o nej. Este aj ked o svojej rodine rozprava tak nikto niej naj len ona. Stale len ona.

Slobodna

Ono je to tak, ze malo ludi si v zivote uvedomuje a je ochotne si priznat, na co v zivote maju. To mas ako s luxusnym drahym krasnym autickom. Pokial nan nemas, smies ho, len z dialky obdivovat a mozno sa ho dotknut, ale nesmies si na nom zajazdit a vlastnit ho. Dalsia vec je ta, ze ludia, ktori maju potrebu sa obklopovat krasnymi vecami, ci ludmi, maju v sebe velke prazdno a budu mat este vacsie. V zivote je skor dolezitejsie vediet, na co to auticko potrebujes a aby ti sadlo. Proste do neho sadnes a vies, ze to je ono, aj ked mozno nevyzera velmi dobre. Netusim, ci pochopis, lebo si pravom nasrany, ale mal by si skor byt na seba, nie na nu, lebo to bola tvoja chybna volba. Mnoho muzov sa snazi aj zo svojich partneriek urobit tip top krasavicu, treba si uvedomit, ze to dost stoji a prirodzene potom tieto zeny tiahnu k muzom, ktori su schopni im to financovat. Na jednej strane je krasa a na druhej prachy, ktore su na to potrebne. Preto maju bohati muzi krasne zeny a obycajni muzi by sa mali uspokojit s obycajnymi zenami.

lolinka

No ani sa jej nedivim ze ta odmietla, vsak si arogantny namysleny sebec. Mas to nejake pomylene, to kazda co sa s tebou bavi a usmeje sa na teba ti hned musi roztiahnut nohy a zacat s tebou chodit? Mas riadne hnusny vztah k zenach, snad si nikdy nijaku nenajdes, lebo ju znicis.

Woodoo71

To je tak ked si vy muzi vsimate baby tipu tvoja dokonala madam blond presne mi to pripomina mojho byvaleho ktory ma nechal pre takuto krasku a ta ho obrala o peniazky aj nervy :) casta chyba ludi je ze ked niekoho spoznaju venuju mu vsetku energiu pozornost a vykaslu sa na priatelov a svoj doterajsi zivot.. Potom ked to ludom nahodou nevyjde tak sa ten clovek uplne zruti zostane sam lebo kaslal na kamosky a kamosov.. Nevies preco sa ta baba od teba tak odtahovala mozno ma nieco nam srdci co ti zatial nechce povedat a aj tak vztah sa ma vyvijat postupne nie chcem vsetko hned

Filip TT

Ten prilozeny vtip nie je o tebe. Clovek, ktory lubi a rozumie nepise takto. Pre teba ten vztah bol biznis - nieco si investoval a nieco si chcel dostat. Nevyslo ti to, investicia sa nevratila, je ti to luto, ona je suka.

0vecka

moje nervy.. to ze s tebou chodi von este neznamena ze spolu chodite...ja napr ked nic neporiesim ani po tretom rande tak sa na to vyprdnem... ale nikdy ma nenapadlo nadavat na tu zensku proste si ju nepresvedcil mozno nemala nikoho a isla s tebou von a asi si aj uzivala pozornost. no a co? to sa akoze nesmie?

Gima

Možno má strach aj ona niečo si začať. Podľa mňa si išiel na nu prirýchlo. Ženy sa odvážia k trvalejším vzťahom po dlhšej dobe a keď ti dala najavo skôr, že to nemá zmysel, tak je to lepšie akoby ti to povedala po mesiacoch pretvárky a klamstva. Ty by si ju zahrňal darmi a láskou a ona by k tebe nič viac ako priateľstvo necítila. A ty by si ju v zlosti nazýval zlatokopkou.
Možno má iné predstavy o chlapovi, s ktorým chce mať vzťah. Hold máš pech, ale môžeš si z toho brať ponaučenie.

btch

dobre ti tak ked uprednostnujes povrchne namyslene egocentricke pice pred normalnymi babami

alebo to ani tak nieje a len si nasrany ze ti nedala

vsak ty tu zensku ani nemas rad!! co vlastne chces? ide ti len o seba a asi to aj vycitila, ze si hajzel
bez od nej dalej, pretoze toto moze napisat len uboziacky kkt o zene ze je pica a suka...

takychto kokotov podobnych tebe by mali vyskrabovat este predtym nez vylezu...