Zistil som jedno, ze je to rozmaznana, namyslena, sebecka suka..

Príspevok v téme: Zistil som jedno, ze je to rozmaznana, namyslena, sebecka suka..
nasrany akoze Richard

Chcel som sa dat dokopy s jednou babou s ktorou sa stretavam ehm no nepisem kde radsej. Proste pravidelne za stretavame lebo musime. Pacila sa mi od zaciatku, vyzerala ako anjelik, blondata, pekna postava, mila tvar. Tak som jej zacal naznacovat ze sa mi paci, pozyvat ju tam a tam a viest dialog aby som ju viac zpoznal. Lenze ked som jej po par takychto stretnutiach vylial svoje srdce ze mi nieje lahostajna tak ona nato ze som to zle pochopil, ze je len moja ehm.. a kamoska a nic viac, ze ona vztah nechce, ona nechce so mnou chodit a blablablabla...
Zistil som ze ma vodi za nos. Nema nikoho, na pozvania reagovala a chodila vsade kde som ju zavolal, usmievala sa, bola mila, povedal by som ze so mnou flirtovala a nakoniec mi povie ze len kamarat jej som, ze ma tak berie. Dop*ci, tak naco to divadlo? Co vy zenske niektore hrajate naco je to dobre?
Vidim teraz nanej, ze sa mi otvorili oci, tie dotyk ktore som jej prejavoval jej robili dobre ale dalej ist nechcela. Len sa usmievala a odtahovala sa ked som sa jej nenapadne dotkol s vetou, Co to robis Richard.. jedna s ktorou som chodil sa tulila este viac, bolo vidiet ze chce mna a tato sa ide usmievat a ked sa jej dotknem tak sa odtahuje ako urazena ze co chcem. Tak naco sa smeje, naco sa so mnou bavi, naco chodi so mnou von, naco si so mnou pise, naco so mnou koketuje? Nieje to pi*a?
Ako vidim jej dobre robi ze je stredobodom pozornosti. Bavi ju ked je muzmi obletovana, obdivovana, uprednostnovana, ale nic viac nechce. Ona chce len obdiv z dialky ale fyzicky kontakt odmieta.
Este som si jedno vsimol ze kamosky s ktorymi chodi von su vzdy skaredsie odnej a s peknymi chodit nechce aj ked take pozna. Len so skaredymi sa foti a dava na fb. Stale len ona, ona, ona. Koketuje aj s mojimi kamosmi a ku nam vsetkym sa sprava rovnako. Opity chlap by pochopil ze chce sex ale keby sa jej dotkol tak uhne. Ona chce tamto, ona chce toto. Normalne sa mi otvorili oci pri nej. Kamosky si ohovara, maloktora je jej dobra, kolegyne ohovara, susedy. Ona je ta najlepsia, najkrajsia, najdokonalejsia. Rozprava mi o tom ako raz bude mat vztah a ze chce vztah ale mne to pride ako toto co mi poslal zo srandy kamos ze to mam jej preposlat :-D
fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net

tasty

súhlasím s príspevkami predomnou...

dievča nič zlé nespravilo, brala ťa čisto ako kamaráta, cítila sa dobre, smiala sa, však tak to u kamarátoch býva....

problémom je len tvoje urazené, dotknuté Ego

messje

Richard,preco si myslis,ze zena sa musi usmievat len ked pojde do vztahu?Ja som tiez zena a ako vidim,odpovede od zien moc neakceptujes,ale prave my ti vieme vysvetlit,ci?Tiez som mala ako slobodna kamarata,s ktorym som chodila vsade.Dokonca aj len mlieko som s nim isla kupit,ked pochybalo.Vsetko sme si hovorili,smiali sa,do kina chodili,snivali o tom,akych partnerov by sme chceli mat,ale...nikdy sme neriesili to,ze prave my by sme mali ist spolu do vztahu.Necitili sme to tak.Bolo tam dobre kamaratstvo,ktore trvalo roky.To dievca je slusne,nie ako ty hovoris.Neslubila ti nic a povedala narovinu.Co si ty za chlapa,ked si ju dourazal tu?Jesitny a uraze ny pubertiak.Kazda si hlada seberovneho.Ku krasnym zenam vacsinou hladame pekneho muza.Tak to proste je v zivote.Je mi to luto,ale ja ked som si vedoma,ze dobre vyzeram,tiez si dovolim vyberat.Aj inzinier si malokedy zoberie za zenu obrabacku kovov.Ak si neakceptoval len jej priatelstvo,nechaj ju tak.Drzim jej palce,pretoze bola k tebe ferova.
A este nieco...to sa naozaj musim smiat len ked som s manzelom???mmm.Podla vsetkeho ti tipujem max 17 rokov.Vsetko dobre prajem

lolinka

Nevies vobec nic o zenach. Zenam nestaci pozriet sa na chlapa a povedia si: "jej, ten je pekny toho chcem za priatela, jedno aku ma povahu", aspon vacsinou nie. Musi ho lepsie spoznat a zistit, ci ma dobry charakter, ci k sebe povahovo pasuju, ci sa s nim dobre citi. Ona je krasavica, napadnikov moze prehadzovat vidlami a tak aby si vedela dobre vybrat, raz ide von s tym, raz s tym. Pokial nema ziaden vztah a nikoho nevodi za nos je to uplne v poriadku. Teba za nos nevodila, ona nemoze za to, ze si si zle vysvetlil to, ze vobec prijala tvoje pozvanie ist von a ze je usmievava. Usmievat sa moze na koho chce a nemusi s nim hned preto spat. S tebou si par krat vysla a evidentne zistila, ze jej tvoja povaha nevoni (ani sa nedivim). Ty si vyberas krasky, ale pochop, ze aj tie zeny su svojpravne a rovnopravne bytosti a o tom, ci chce nejaka s tebou byt musi rozhodnut aj ona. O krasky je velka bitka, chce ich kazdy a ony si mozu vyberat, ty kedze im nemas co ponuknut, tak velku sancu nemas. Nie si ani pekny, ani bohaty, nemas ani dobru povahu, si egocentricky tak preco by ta nejaka mala chciet.

ivobrick

Predstav si teraz, ze ak by ta neodmietla, slovne a fyzicky, ci by si s nou chcel byt, aj o 20 rokov.
Skakal by si okolo nej ako debil, komandovala by ta, riesila by vsetkych a vsetko len teba, deti nie.
A kvoli comu? Ze je pekna, pekna postava, tvar? A co ako s toho? Pojdes s nou 2x do postele a zistis ze tam len lezi ako mrtvola? O rok dva ziadny sex, ani nic, s tvojej strany ked zistis ze je sebec..

Radsej hladaj najprv podla povahovych vlastnosti, potom podla vyzoru, navyse kazda zena moze byt pekna ked chce, netreba nato ani hory penazi, ani plastiku. Kazda raz zostarne a zospatnie. Radsej spatnu, sikovnu, co sa postara, pobeha, porobi co treba.. ako spatnu, nemehlo, neschopnu sama daco vybavit.

Bud rad, ze si sa jej "zbavil" skor ako si sa s nou do niecoho namocil. Kasli nanu, budes asi prvy ktory neni jej obdivovatel, no a co. Aj tak neni co obdivovat.

DontWorry

Ehm :D ty si presne ten typ chlapa, ktory ked nedostane taku babu ako chce tak okamzite je ona to ako si ju nazval. Ale ty si stale ten dokonaly, ze? ;) a co ked to dievca aj videlo a citilo na tebe, ze sa chovas ako vulgarny egocentricky pako? Najprv je uzasna a zrazu ju nazves sukou. Fuj, mal by si sa hanbit.
Kde je napisane, ze dievca ma ist von s chlapcom len za ucelom zacat nejaky vztah? Co ak vztah nechce pripadne nema aj ona pravo sa rozhodnut s kym si daco zacne budovat? Keby si ju mal rad, keby si bol taky super ako sa nazyvas tak by si ocenil aj jej uprimnost, ze ta netahala za nos dalej.

pistek

Ahoj Richard.
Pises, ze...."vyberam si krajsie zeny lebo ja sam niesom velmi pekny, aspon sa za takeho nepovazujem ani to o mne nehovoria. Tak si aspon peknu babu hladam. Je nieco natom zle?"
Richard. Neviem, ci ma teraz pochopis..
Ale. Nie, nie je na tom nic zle, ze hladas peknu zenu, krasku..
Ale odpovedz si uprimne. Mas na taku zenu vobec?? Nemyslim teraz sebavedomie, odvahu atd sa o taku zenu vobec uchadzat, pozyvat ju von, verit si ze prave ona bude ta tvoja atd.
Ale pochop jedno podstatne. Ona vie aj sama prilis dobre a aj od inych, aka je. Vie, ze je krasna pritazliva atraktivna obletovana, ze si moze vyberat a preberat spomedzi viacerych muzov. A vybrat si potom spomedzi viacerych zaujemcoch ten povestny TOP.
Proste ak na takuto zenu nemas (vyzorom, peniazmi, postavenim, inteligenciou, charizmou, sarmom atd) tak ona ma pravo ta odmietnut, pretoze si je vedoma, ze ma na viac, nez na teba..
Ty mozno tuzis po super drahych autach, vilach v karibiku, jachtach atd. Ale mozes si ich dovolit? Mas na ne?
Vies...niekedy je lepsie skakat do takej vysky na aku mas a chciet nieco, co si mozes dovolit..
Mozno s obycajnou, priemernou no pritom sympatickou babenkou by si mal vacsie sance uspiet a tym ziskat aj nadej na to obycajne ludske stastie, co sa lasky a vztahu tyka..

bez_mena

Mas dva druhy peknych bab-normalne a namyslene pizdy
Chlap si skoro vzdy akoby zamerne vyberie tie druhe-zdaju sa byt aj akoze slusne...

nasrany akoze Richard

A ano, v tom mas pravdu, vyberam si krajsie zeny lebo ja sam niesom velmi pekny, aspon sa za takeho nepovazujem ani to o mne nehovoria. Tak si aspon peknu babu hladam. Je nieco natom zle?

nasrany akoze Richard

Nieje v tom len jej krasa, aj povaha, nehresi ani ako ine, vyzerala byt slusna, nenosi kratke sukne, neodhaluje prsia vo vystrihu akoine, je veriaca a to miimponovalo. Ale ta jej povaha, namyslenost a to ako sa potrebuje ukazovat, predvadzat, byt centrom diania, upozornovat na seba, zameranost len na seba.