Zistil som jedno, ze je to rozmaznana, namyslena, sebecka suka..

Príspevok v téme: Zistil som jedno, ze je to rozmaznana, namyslena, sebecka suka..
nasrany akoze Richard

Chcel som sa dat dokopy s jednou babou s ktorou sa stretavam ehm no nepisem kde radsej. Proste pravidelne za stretavame lebo musime. Pacila sa mi od zaciatku, vyzerala ako anjelik, blondata, pekna postava, mila tvar. Tak som jej zacal naznacovat ze sa mi paci, pozyvat ju tam a tam a viest dialog aby som ju viac zpoznal. Lenze ked som jej po par takychto stretnutiach vylial svoje srdce ze mi nieje lahostajna tak ona nato ze som to zle pochopil, ze je len moja ehm.. a kamoska a nic viac, ze ona vztah nechce, ona nechce so mnou chodit a blablablabla...
Zistil som ze ma vodi za nos. Nema nikoho, na pozvania reagovala a chodila vsade kde som ju zavolal, usmievala sa, bola mila, povedal by som ze so mnou flirtovala a nakoniec mi povie ze len kamarat jej som, ze ma tak berie. Dop*ci, tak naco to divadlo? Co vy zenske niektore hrajate naco je to dobre?
Vidim teraz nanej, ze sa mi otvorili oci, tie dotyk ktore som jej prejavoval jej robili dobre ale dalej ist nechcela. Len sa usmievala a odtahovala sa ked som sa jej nenapadne dotkol s vetou, Co to robis Richard.. jedna s ktorou som chodil sa tulila este viac, bolo vidiet ze chce mna a tato sa ide usmievat a ked sa jej dotknem tak sa odtahuje ako urazena ze co chcem. Tak naco sa smeje, naco sa so mnou bavi, naco chodi so mnou von, naco si so mnou pise, naco so mnou koketuje? Nieje to pi*a?
Ako vidim jej dobre robi ze je stredobodom pozornosti. Bavi ju ked je muzmi obletovana, obdivovana, uprednostnovana, ale nic viac nechce. Ona chce len obdiv z dialky ale fyzicky kontakt odmieta.
Este som si jedno vsimol ze kamosky s ktorymi chodi von su vzdy skaredsie odnej a s peknymi chodit nechce aj ked take pozna. Len so skaredymi sa foti a dava na fb. Stale len ona, ona, ona. Koketuje aj s mojimi kamosmi a ku nam vsetkym sa sprava rovnako. Opity chlap by pochopil ze chce sex ale keby sa jej dotkol tak uhne. Ona chce tamto, ona chce toto. Normalne sa mi otvorili oci pri nej. Kamosky si ohovara, maloktora je jej dobra, kolegyne ohovara, susedy. Ona je ta najlepsia, najkrajsia, najdokonalejsia. Rozprava mi o tom ako raz bude mat vztah a ze chce vztah ale mne to pride ako toto co mi poslal zo srandy kamos ze to mam jej preposlat :-D
fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net

čistič

vela ludí tu spochybňuje jeho údusok že možno sa mýlil. ano aj ja som na začiatku túto možnosť napísal. ale fakt je že ludia vedia vycítiť ked s nimi niekto koketuje a nemusia byť superinteligentní sherlokovia s brilatnými pozorovacími schopnostami. je to emotívna intuitívna záležitosť ktorú odpozoruje vycíti aj priemerný až podpriemerný človek. ale sa to ťažšie dokazuje lebo ten druhý môže povedať že však som sa len usmieval/a a iné podobné "len". ale faktom ostáva že vela krát ten druhý velmi správne vycíti flirt len žial býva označený druhou stranou za domýšlavého.

messeje

vela ludí tu spochybňuje jeho údusok že možno sa mýlil. ano aj ja som na začiatku túto možnosť napísal. ale fakt je že ludia vedia vycítiť ked s nimi niekto koketuje a nemusia byť superinteligentní sherlokovia s brilatnými pozorovacími schopnostami. je to emotívna intuitívna záležitosť ktorú odpozoruje vycíti aj priemerný až podpriemerný človek. ale sa to ťažšie dokazuje lebo ten druhý môže povedať že však som sa len usmieval/a a iné podobné "len". ale faktom ostáva že vela krát ten druhý velmi správne vycíti flirt len žial býva označený druhou stranou za domýšlavého.

messje

cistic...
neda mi nereagovat.Ano,mas pravdu,je velmi vela mladych aj starsich ,ktore sa tak spravaju.Ale on pise,ze to dievca sa len smialo,nebola vyzivavo oblecena,vulgarna,neprovokovala oblecenim.Podla tohto sudim aspon ja,ze on si to vsetko zle vysvetlil.To sa uz fakt nesmieme na nikoho usmiat ani smiat len preto,aby ste si to vy chlapi nevysvetlili hned po svojom?Vsak ona mu hned vysvetlila,nech viac neocakava.Bola proste len uprimna.Ked nepovie,taha za nos.Ked povie,tahaLA za nos...Boze chlapi,trosku sa zamysliet.Vy si vyberate nas,tak,ako my vas.

čistič

ááh ano ešte by som zabudol na veledôležitú osobu. totiž tvoju osobu. rozumej chrániť a starať sa o seba treba, ale tiež treba nebrať sa vážne v zmysle byť k sebe taký prísny. to že ťa odmietla neznamená že si celý nahovno. pretože za tvojim hnevom je vlastne tento strach táto predstava že si zlyhal.
a ten príspevok nižšie vlastne súvisí s tým aby si nemal privelké očakávania od ludí. potom nebudeš taký sklamaný

čistič

viaceré ženy to tak robia. koketujú s viacerými mužmi a popritom skúmajú ktorý stojí za niečo viac (podla ich subjektívneho hodnotenia ktoré sa môže líšiť od ženy k žene). určite to tak robia aj tu niektoré z tých ktoré sa tej tvojej krásavice zastali a teba by zniesli pod čiernu zem. vzbudzujú tak naraz vo viacerých mužoch nádej. ked sa niektorí sklame a vytkne jej to tak sa vždy obránia s nevinným ublíženým výrazom na tvári že však oni nič nerobili to ten muž si to iba zle vysvetlil. a ked sa muž naserie (povedzme si úprimne že aj právom lebo bol tahaný za nos) tak je hned nevyzreté, impulzívne, nevychované, psychopatické, úchylácke, šovinistické, tyranské hovado :-)
ale jak som ti písal. uč sa ludí nebrať tak vážne a neprežívaj ich tak hrozne. ber ich s rezervou. väčšina nestojí za to. platí to na mužov aj ženy. proste ludia, chápeš. o ničom väčšinou... :-) ty tak aspoň vyzreješ a oni budú stále hrať svoje malé hlúpe "dôležité" hry

ukulele

hej, take kur*y poznam, ich chorobou je exhibicionizmus a narcizmus.
potrebuju aby boli muzmi obdivovane, milovane, chcene ale za frajera nechcu len jedneho ale viacerych naraz. Im nestaci jeden, oni by aj piatich a s piatimi to aj tahaju, natahuju, flirtuju a koketuju. Zdviha im to sebavedomie byt na obdiv muzskych oci. Je im jedno ci je zenaty, rozvedeny, slobodny, zadany. Idu predovsetkym po peknych a zazobanych chlapov, teba asi len vyuziva nato aby si ju vodil do spolocnosti kde by mohla byt zase len na obdivovanie muzskych oci a ci sa jej nenaskytne prilezitost ulovit ineho muza v tvojej spolocnosti, nejakeho kamosa tvojho. Len ta vyuziva a ty si robis falosne nadeje ze po tebe ide. Ona len hlada sance v spolocnosti niekoho ineho zbalit. Tym ze ju vodis medzi ludi a na rozne prilozitosti. Aspon sa ti otvorili oci dufajme. Zpoznal si krutu realitu ake su niektore zenske narcisticke stetky. Najdi si radsej obycajnu milu, sympaticku dievcinu ktora ti lasku opatuje. Lenze nie, vy potrebujete mnohi vedla seba modnu ikonu s dokonalymi mierami a barbinovskym xichtom. Tak vam treba. Ked padnete na hubu zistite ake flandry ste si nabalili.

m8

a ty si jedno hnusne decko co ked nedostane hracku hodi sa o zem

tak to chodi, co skusil si to, mozno fakt chcela kamosa, mozno nema s kym ist von, a co za to je to rozmaznana namyslena sebecka suka?

kolko z vas chlapi, ked idete s kamoskou von, alebo s inou babou lebo vam je smutno, alebo proste chcete vypadnut s niekym co je na tom? co teraz kvoli tomu ze ten sa mi nepaci ten sa mi nepaci tak s nim nepojdem do kina ked ma vola a ja fakt mam chut ist do kina? alebo na pivo? keby sme za vsetkym hladali, ze nas volate za to, ze nas chcete do postele zas by sme boli pre vas domyslave, namyslene neviem co..

ukludni hormony, takeho krikluna agresivneho nechce ziadna, mozno zistila, ze sa len pretvarujes. keby s tebou zacala chodit a v dacom by ste sa nezhodli uz by si lepil na fb statusy ake su zeny p*** ?? ohovaral medzi kamosmi a riesil na forach? zabudni na svoje ego bude sa ti lahsie zit a nebudes vyzerat jak k****