Pomohli niekomu smoothies?

Smoothie

JASOM velmi dobre kombinacie. :-) mnam. A kde kupujes visne?

Ja mam vacsinou smoothie ze zaklady su banany plus dalsie ovocie. Ale napr.dnes som mala iba banany, cerstve datle a voda.

Co s tyka zeleneho..ak das dostatok ovocia popripade pomarancovu stavu tak ta to prebije a nie je nic citit. Dobra kombinacia je aj banany spenat pomarancova stava jahody/mango

JASOM

Ked to dobre nakombinujes tak moze byt aj zeleny smoothie vynikajuci. Napr: pomarancova stava, banany,zelene listy. Pripadne ja teraz robievam: 1 minibanan, vela liči, mrazene visne, ananas alebo brusnice, raw wheat grass powder (psenicna trava prasok) a pomarancova stava (doma odstavena ).
Alebo ananas, pomarancova stava, hruska a nieco zelene.
Pripadne mango, papaja, pomarancova stava a maliny

JASOM

Divoke rastliny na jar : pupava aj s kvetmi, sedmokrasky, zihlava, skorocel, kozonoha, listy jahody, maliny, dubu, medvedi cesnak..

Smoothka

mixovaním sa práve pri nejakom ovocí, či zelenine práve látky uvoľnia skôr to stále všetko pokazí varenie a tak..... určite si inak do smoothies nedávaj žiadne džusíky to je brrrr tým to všetko zabiješ a čo môžem doporučiť tak to je mandľové maslo a sójové mlieko použiť mňa hlavne maslo veeeľmi chutne prekvapilo :) :) :)..... a čo sa týka mixérov ja som si kúpila dvoje a ľutujem tie peniaze nadovšetko, tie to ani nemixovali proste len rezali, tak som sa nahnevala a už si kúpila riadny mixér a je to oveľa, oveľa lepšie už nemusím mixovať jeden smoothie pol hoďku aby to bolo piteľné :D :D :D

Meggs

Zelené veci popravde moc nemusím, ale zas skombinované s inými to neznie veľmi zle. A pojem divoké rastliny počujem prvý krát to si vážne pohľadám, ďakujem za typ. Nestrácajú sa inak práve pri prílišnom mixovaní nejaké tie zdravé látky? Ak nie, tak už viem aspoň na akú vlastnosť sa zamerať, už len nech vyzerá dobre a peniaze sa asi neoplatí moc šetriť, dosť ľudí sa na tom seklo čo som počula. Ďakujem za názory :)

JASOM

Najzdravsie smoothie su zelené: s pridanim zelenych listov a najlepsie divokych rastlin. Ale to az na jar. Teraz sa pridava kel kuceravy, toskansky, ci psenicna trava...
Smoothie su genialna vec, tym ze mas vsetko rozmixovane do hladka (pri vysokootackovych mixeroch do super hladka) a su super zdrave

henreka

prehliadni si fora a isto najdes takych dost pripadov ja za seba poviem ze urcite mi pomohli uz len rano alebo hocikedy pocas dna ja mam problemy so srdcom a lekar mi zakazal kavu a tak rano si dam nejake smoothie a nakopne to celkom dost nie az ako kafco ale pomaha zas na druhu stranu mam kamosku ktorej to nerobilo moc dobre ze ju naduvalo a tak ale to bolo asi len kombinaciami ovocia co si davala kazdy z nas je iny a inak na ten mixer si daj bacha ja som si asi pred mesiacom kupovala len taky aby bol nejaky dala som za neho 40 eur a nic z neho daj si pozor pri vybere

Meggs

Jasné, že nečakám že to vylieči rakovinu a priznávam, že som aj neštastne formulovala svoju otázku, no chcela by som do toho investovať nejaké peniažky- hlavne na mixér,ktorý mám vyhliadnutý a preto by som rada skúsenosti ostatných, či to vážne pomáha alebo mám radšej hľadať cestu inde :)