Pomohli niekomu smoothies?

JASOM

Baby tak tu je link na moj blog o zivej strave a receptoch, zatial v plienkach a anglictine, ale budu aj slovenske verzie a viac receptov. Recepty pribudaju takmer denne :)

lextaseducru.wordpress.com
ak by sa nezobrazil link tak lextaseducru bodka wordpress bodka com
som aj na isntagrame :)

JASOM

Dievcata posielam vam raw veganske kolaciky co som dnes robila. Fotku som musela riadne zrezat, aby som mohla pripojit,som zvedava co z nej bude vidiet.
Su to karamelovo cokoladove rezy.

JASOM

je to mozne. Nemusi to predsa vobec chutit kazdemu :) Ale pravdepodobne si este nejedol fakt dobru raw gurmansku stravu :) Je to mozne :) Ak si z Bratislavy tak zajdi do Azza na Tomasikovej a ochutnaj ich torty :)
Ach, moja mama bola tak skepticka zo zaciatku a najlepsie bolo ako ma kritizovala ze neviem varit, nie je to dochutene (chapaj presolene a prekorenene....) Hovorim o varenych jedlach. A teraz moju raw stravu si nevie vynachvalit.
No v kazdom pripade,raw stravu jest nemusis, nechuti tak jedz to co ti chuti a je vybavene :)

JASOM

je to mozne. Nemusi to predsa vobec chutit kazdemu :) Ale pravdepodobne si este nejedol fakt dobru raw gurmansku stravu :) Je to mozne :) Ak si z Bratislavy tak zajdi do Azza na Tomasikovej a ochutnaj ich torty :)
Ach, moja mama bola tak skepticka zo zaciatku a najlepsie bolo ako ma kritizovala ze neviem varit, nie je to dochutene (chapaj presolene a prekorenene....) Hovorim o varenych jedlach. A teraz moju raw stravu si nevie vynachvalit.
No v kazdom pripade,raw stravu jest nemusis, nechuti tak jedz to co ti chuti a je vybavene :)

JASOM

Takto,aby som to upresnila, babka sa urcite nechysta prejst ani len na veganstvo :) A najskor sa mojim vytvorom velmi branila,velmi doslova ohrnala nos, bola proti tomu zaujata. Teraz si vsetko co spravim da s velkou radostou, smoothie miluje,ten si aj sama pyta, raw torty miluje tiez.
Celkovo v poslednej dobe zacala moja rodina jest zdravsie, muku ked mozu nahradia spaldovou, jedia viac ovozelu, otec je ako taky sup, ked ma vidi si nieco pripravovat, krúži okolo mna :) a s radostou ochutnava. Mamka je menej napadna, ta to vie zamaskovat :))) A keby si videla ako vylizuju nadoby, v ktorych priravujem dobroty:)