Ako oklamat hlad ?

Príspevok v téme: Ako oklamat hlad ?
bacula

Dobry den. Cely zivot som baculka. Uz od mala. Som vsak ohybna, pohybliva (napriek vahe som vzdy aktivne sportovala, takze nie som daka co len lezi sedi nepohne sa. Skor naopak. Som aktivna akcna vesela pozitivna. Zas aj rada vyborne varim peciem, takze mi chuti jest), som sympaticka pekna, sebavedomie mam, cize ja nechcem schudnut kvoli niecomu ci niekomu, skor len pre lepsi pocit zo samej seba. Mam asi 5r cukrovku, takze ja moc nemozem blbnut hladovkami, lebo mi hned klesne cukor, roztrasiem sa, som nervozna. No akonahle si nieco dam, uz je dobre. Len neviem ako oklamat hlad aby som znizila prijem potravy a tym padom aj schudla. Mne cista voda alebo bylinkove caje nepomahaju oklamat hlad. Pijem dost tekutin. 3l denne su minimum. Pijem vsak viac. Zboznujem maso. Skusala som hlad zahnat zeleninou no to u mna nezabera. Mna skor maso vie iba ako jedine zasytit.
Co poznam kamaratky (robia modelky), tak nechcem byt ako oni. Oni bud vracaju, alebo klamu hlad vatou naleju sa vodou a odfukuju ako su plne..
Neviete mi prosim nieco poradit? Vravim. Zelenina voda caje nezaberaju. A zas vzdy chcem mat nieco male pri sebe ako zahnat hlad ked to na mna pride. Alebo vecer, ked je to najhorsie. Vy co take jedavate aby to nebolo prilis kaloricke a aby vas to aj zasytilo? Dakujem vam

bacula

Zewa. Ved ja varim doma pre inych. No najem sa pritom aj ja. No uprimne ti poviem, ze niekedy je aj nevyhoda varit vyborne. Lebo pri mne kazdy priberie, same duple chcu, naozaj aj taki co moc nejedia tak pri mojom jedle vylyzu taniere. Ja ked u niekoho jem a naozaj to nie je dobre, tak je pravda ze mi to ani nechuti jest. Lebo sa to neraz ani jest neda. Takze takto by som aj schudla :-D :-)

Mata3465

Ahoj :-) Na podporu chudnutia môžem odporučiť bylinnú zmes Weight Balance, ktorá napomáha metabolizmu a tráveniu, konkrétne tak, že pomáha lepšie spracovať potravu, a teda nebudeš musieť toľko jesť a prijímať nadbytočné množstvá potravy, ktoré sa ti potom nevyužité ukladajú do tukov. Mne sa podarilo za pol rok schudnúť 15 kíl, viem, nie je to svetoborne veľa, ale som za to rada -odkaz odstránený- :-)

Gima

Hlad sa dá oklamať jednoducho. Žaludok môžeš naplniť tekutinami, ktoré vytvaraju pocit plnosti. Dalej mliečne produkty ako jogurty, acidofilne mlieko, syr a tvaroh. No z dlhodobeho hladiska neodporučam. Tvoj organizmus môže skolabovať a skončíš v nemocnici.
Jedávaj normálne R, O. V, Mezi tým ovocie alebo rýchlo stravitelne sacharidy ako špaldove chlebíčky alebo jogurt s rožkom. Medzi tým popíjaj čaj určený na chudnutie žihlavový, rooibois, Pu - er a iné.
V Tescu predávaju VANILA PROTEIN - mliečny nápoj, ktory je určený tiež na znižovanie tuku. Zameraj sa viacej na zeleninové jedla, ktore zasytia a nepribera sa z nich.

freeminder

Ahoj bacula, je super ze to robis len a len pre seba, ze sa proste chces lepsie citit. To je zaklad :)! ... k radam ... mnoho ludi mnoho sposobov, skus experimentovat ale nie radikalne samozrejme ale napr. kedze rada varis, tak si priprav vopred male davky hoci aj masa so zeleninou a ked ta chyti hlad, nevahaj a najedz sa. Trik je v tom, ze za normalnych okolnosti by si si nalozila, takto si ale priprav o nieco mensiu davku.
Su ludia stastlivci, ktorym telo spali vsetko a rychlo, ale my ostatni :) si to trochu musime vydriet :)
Ja sa drzim hesla a to je nieco co neoklames ze prijem mensi ako vydaj!
Ako to dosiahnut, nuz kedze sama sa poznas, tak napr. ak jes 5x denne, tak tych 5 davok zmensi o asi 10-15 percent a vydrz tyzden dva aj tri kludne. Ak budes mat pocit ze si sla dole s vahou, tak si nasla svoj limit. Ak nie, tak skus opat kusok menej ... Este raz zopakujem ze prijem mensi ako vydaj :)! A aplikuj to na vsetko, cize aj ked vecer mas zauzivane ze zjes chipsy alebo soletky, tak si ich daj ako stale ALE zase o 10-15 percent menej :) ...
A urcite nechci schudnut za par tyzdnov!!! Pomaly dalej zajdes, daj si tento plan na aspon 3-4 mesiace alebo kludne az do leta a nieco realne, napr. na zaciatok 5 kil za 6 mesiacov, viac neskusaj. Po case zistis ze si telo zvyka na mensie davky a o rok o takomto case sa prid znova pochvalit :)

hladovka

lenže ludskej rase po troch mesiacoch hladovky telo začne tráviť vlastné orgány

/vydrzim nejest tak 2-3dni, ptm nieco male zjem a pokracujem, niekedy zase opacne mam aj tri dni v kuse zachvaty prejedania :/
to sa proste nedá vydržat :D