Ako oklamat hlad ?

Príspevok v téme: Ako oklamat hlad ?
bacula

Dobry den. Cely zivot som baculka. Uz od mala. Som vsak ohybna, pohybliva (napriek vahe som vzdy aktivne sportovala, takze nie som daka co len lezi sedi nepohne sa. Skor naopak. Som aktivna akcna vesela pozitivna. Zas aj rada vyborne varim peciem, takze mi chuti jest), som sympaticka pekna, sebavedomie mam, cize ja nechcem schudnut kvoli niecomu ci niekomu, skor len pre lepsi pocit zo samej seba. Mam asi 5r cukrovku, takze ja moc nemozem blbnut hladovkami, lebo mi hned klesne cukor, roztrasiem sa, som nervozna. No akonahle si nieco dam, uz je dobre. Len neviem ako oklamat hlad aby som znizila prijem potravy a tym padom aj schudla. Mne cista voda alebo bylinkove caje nepomahaju oklamat hlad. Pijem dost tekutin. 3l denne su minimum. Pijem vsak viac. Zboznujem maso. Skusala som hlad zahnat zeleninou no to u mna nezabera. Mna skor maso vie iba ako jedine zasytit.
Co poznam kamaratky (robia modelky), tak nechcem byt ako oni. Oni bud vracaju, alebo klamu hlad vatou naleju sa vodou a odfukuju ako su plne..
Neviete mi prosim nieco poradit? Vravim. Zelenina voda caje nezaberaju. A zas vzdy chcem mat nieco male pri sebe ako zahnat hlad ked to na mna pride. Alebo vecer, ked je to najhorsie. Vy co take jedavate aby to nebolo prilis kaloricke a aby vas to aj zasytilo? Dakujem vam

lolinka

Ja teraz chudnem tiez. Cez sviatky som nabrala 4,5 kila, no katastrofa, 2 som uz dala dole a este 2,5 musim. Ja som vyradila uplne sladkosti, lebo to je moj najvacsi problem, dam si tak max. med. Maso teraz nejem vobec, ak, tak len chude, kuracie, rybu ale to len raz za par dni. Ale ja som nikdy moc nebola na maso, u mna su problem sladkosti. Skus jest hlavne chude maso plus davaj si k tomu vela zeleniny. Ja si dam nieco varene na obed a vecer sa snazim uz len nieco lahke, najcastejsie ovsene vlocky so sojovym praskovym mliekom zaliate horucou vodou. Je to vlaknina, ktoru telo nezuzitkuje, ale prejde traviacim traktom a dobre ho vycisti, okrem toho ovsene vlocky hoci nie su dva krat chutne zasytia. A pocula som aj o semiackach Chia, ktore vraj maju zasytit, ja som ich ale nikdy neskusala tak neviem posudit.

bacula

Mam56. Ja toto robim a nic extra na sebe nepozorujem. Zas ja citrony mam rada, len do cajov ci do cistej vody ich plno miniem. Ja to teda pijem stale a nic :)

Prezyvka. Tak ja co chodim do fittka tak ten kondicny trener tam so mnou iba ak saskuje a flirtuje :)) vecne ma poznamky nech naradie do ruk poriadne uchopim ako klobasky :)) on zas vidi ze ja zvladam vela cvikov. Hovori ze kondicku mam dobru. A zas ked som sa ho pytala co nemam jest tak vymenoval v podstate vsetko takze on skor preferuje to stare zname - nezer a schudnes :) no a dal mi dake tabletky vraj z toho schudnem. Mam to uzit pred cvicenim a ze vela kalorii z toho pri cviceni spalim. No ja som taketo nieco odmietla. Spominal zrychleny srdcovy tep a tak. Nechcem riskovat. Ten tvoj jedalnicek ako priblizne vyzera? Je zostaveny? Dakujem

Prezyvka055

Treba sa vyvazene stravovat. Ja nie som expert na toto ale mam kodincneho trenera a on mi pripravuje jedalnicek, priblizne. A ten jedalnicek obsahuje vsetko sladkosti maso zeleninu. Treba len na mieru upravit energeticky prijem podla tvojho energetickeho vydaju, mozno pridat nejake cviky.

Alebo potom prejst na superstravu ;D tam tie hodnoty pokazit nemozes, ale nebude to asi nic pre teba kedze vravis ze ti chuti jest, potom odporucam nejakeho cloveka ktory sa tomu rozumie aby ti zostavil jedalnicek na mieru a podla tvojej chuti.