Dobry den. Cely zivot som baculka. Uz od mala. Som vsak ohybna, pohybliva (napriek vahe som vzdy aktivne sportovala, takze nie som daka co len lezi sedi nepohne sa. Skor naopak. Som aktivna akcna vesela pozitivna. Zas aj rada vyborne varim peciem, takze mi chuti jest), som sympaticka pekna, sebavedomie mam, cize ja nechcem schudnut kvoli niecomu ci niekomu, skor len pre lepsi pocit zo samej seba. Mam asi 5r cukrovku, takze ja moc nemozem blbnut hladovkami, lebo mi hned klesne cukor, roztrasiem sa, som nervozna. No akonahle si nieco dam, uz je dobre. Len neviem ako oklamat hlad aby som znizila prijem potravy a tym padom aj schudla. Mne cista voda alebo bylinkove caje nepomahaju oklamat hlad. Pijem dost tekutin. 3l denne su minimum. Pijem vsak viac. Zboznujem maso. Skusala som hlad zahnat zeleninou no to u mna nezabera. Mna skor maso vie iba ako jedine zasytit.
Co poznam kamaratky (robia modelky), tak nechcem byt ako oni. Oni bud vracaju, alebo klamu hlad vatou naleju sa vodou a odfukuju ako su plne..
Neviete mi prosim nieco poradit? Vravim. Zelenina voda caje nezaberaju. A zas vzdy chcem mat nieco male pri sebe ako zahnat hlad ked to na mna pride. Alebo vecer, ked je to najhorsie. Vy co take jedavate aby to nebolo prilis kaloricke a aby vas to aj zasytilo? Dakujem vam
Ako oklamat hlad ?
No keby som mala pit ocot to sa asi poblvam. To radsej tie vlocky :) Baculka z chudeho masa by sa nemalo moc priberat, ale zalezi samozrejme aj od velkosti porcie a od priloh. Skus sa davat ako prilohu obycajny zeleny salat. No a co sa tyka hladu, ja mam take skusenosti, ze sa nemozem nechat prilis vyhladovat, lebo potom zozeriem vsetko co nezozere mna. Ked to s hladou necham zajst prilis daleko, vyzerem celu chadnicku. Lepsie je mat stale nieco poruke, co mozem zobat. Slnecnicove semena, oriesky, ovocie, zelenina. Ja chcem skusit aj smoothies, zatial si ich moc nerobim, ale chcem castejsie.
Ja cvičím také cvičenia, ktoré sú zamerané na prekrvenie hlavne rúk a hlavy.
Včera aj dnes som pozeral pol. relácie. Páčilo sa mi ako to náš primáš dával pekne jeden tón za druhým. Nevynechal ani jeden. Super! Schvaľujem! Congrats.
Mam56. Sice je tu tema ako oklamat hlad jedlom a nie poeziou, ale ja ti to tvoje umelecke dielo trochu vylepsim :))
Prišiel ku mne mladší brat,
pocitil som ostrý smrad.
Spadol som z toho na tvrdy ľad,
v tom okamihu nastal Slnovrat.
Moj pes Punťo zacina deň olovrantom,
ja sa všade vyvažam len Trabantom.
Prišiel ku mne starý dedko,
smrdel ako z družstva Repko.
Podisiel k nam starý ujko,
čo si myslel, že som čmeliak Vilko :-D
Hlad potlacaju octy, extrakt z garcinie cambogie a najma extrakty z kaktusov, ako napr nopal, tiez extrakt zo safranu/soffron.
Jeden pán chudol tak, že pil každý deň ocot. Normálne schudol zo 150 kg na 70 kg. Mal šťastie, postačila mu aj rakva pre normálnych ľudí, nemusel ho dávať do zeme vysokozdvižný vozík, resp. žeriav:-)
Ja by som skôr položil otázku, že ako má hladný človek oklamať hlad??? Dobre sa filozofuje s plným bruchom, ale čo s prázdnym? Kamarát, čo má takúto "diagnózu" sa ma len opýta: nemáš euro na vínko:-)
Mam56. Tak ja uz mam stredny vek :)) ale ja som takato cely zivot. Ci som bola dieta, v dospievani, v mladosti. Vsak aj trraz sa citim mlada :-D
Prišiel ku mne mladší brat, zavertril som ostrý smrad, padol som na chladný ľad, práve nastal Slnovrat, Punťo zjedol olovrant, home ma zviezol one Trabant. Prišiel ku mne starý dedko, smrdel ako z družstva Repko, k nemu prišiel starý ujko, čo si myslí, že som čmeliak:-)
Gima dakujem ti. A ten mliecny napoj z tesca co spominas, kedy zvyknes pit? Rano? Ci cez den? Ja to mam najhorsie vecer. Vydrzat
Lolinka dakujem ti. Ja zas tieto rozne vlocky nemusim ani mlieko. Mna mlieko dost zahlienuje a vlocky mi zas nechutia. No musim sa asi donutit to jest len aby som oklamala zaludok. Zas ja s precistovanim criev nemam problem. Ja denne 3-4x chodim na wc najmenej. Inak moja najoblubenejsia strava je maso (hl.biele, no aj cervene lubim. Ale biele kvoli zdravej strave a este dost ryb jem) a staci mi k tomu uz len naparena zmes roznej zeleniny. Ja neviem, ja som na tom mase snad zavisla. Ked som ho skusala nejest tak som bola ako ziva mrtvola. Bez sily energie. Pre mna je masko ako zakusok. Taky steak je najlepsi :-D
V mladom veku je metabolizmus iný (rýchlejší) než vo vyššom veku. Tebe stačí len vynechať jedla, ktoré ti veľmi chutia (sladké) a schudneš automaticky. Vo vyššom veku už asi nepomáha nič:-)
Že vraj keď nebudem piť, tak schudnem, no, nejako to nebadám..
Ono je ťažko nejesť a nepiť, keď všetci navôkol jedia a pijú jak na párty.
Nedá sa ujsť, nie, nemožno ujsť, pred svetom, ktorý ťa núti, že.