Ako oklamat hlad ?

Príspevok v téme: Ako oklamat hlad ?
bacula

Dobry den. Cely zivot som baculka. Uz od mala. Som vsak ohybna, pohybliva (napriek vahe som vzdy aktivne sportovala, takze nie som daka co len lezi sedi nepohne sa. Skor naopak. Som aktivna akcna vesela pozitivna. Zas aj rada vyborne varim peciem, takze mi chuti jest), som sympaticka pekna, sebavedomie mam, cize ja nechcem schudnut kvoli niecomu ci niekomu, skor len pre lepsi pocit zo samej seba. Mam asi 5r cukrovku, takze ja moc nemozem blbnut hladovkami, lebo mi hned klesne cukor, roztrasiem sa, som nervozna. No akonahle si nieco dam, uz je dobre. Len neviem ako oklamat hlad aby som znizila prijem potravy a tym padom aj schudla. Mne cista voda alebo bylinkove caje nepomahaju oklamat hlad. Pijem dost tekutin. 3l denne su minimum. Pijem vsak viac. Zboznujem maso. Skusala som hlad zahnat zeleninou no to u mna nezabera. Mna skor maso vie iba ako jedine zasytit.
Co poznam kamaratky (robia modelky), tak nechcem byt ako oni. Oni bud vracaju, alebo klamu hlad vatou naleju sa vodou a odfukuju ako su plne..
Neviete mi prosim nieco poradit? Vravim. Zelenina voda caje nezaberaju. A zas vzdy chcem mat nieco male pri sebe ako zahnat hlad ked to na mna pride. Alebo vecer, ked je to najhorsie. Vy co take jedavate aby to nebolo prilis kaloricke a aby vas to aj zasytilo? Dakujem vam

Mesačný princ

Voľakedy dávno existovala na Zemi rasa ľudí, ktorí nepotrebovali prijímať potravu. Boli vyspelejší ako ľudia z Atlantídy a dožívali sa skoro 150 rokov. To som počul. Ale túto schopnosť sme nedokázali ďalej rozvíjať a tak zanikla.

Hlad sa dá oklamať ale tie kyseliny v žalúdku neoklameš a môže mať potom človek veľké problémy.

Hladovka tak mesiac je ok ale dlhšie by som už nešiel. Pokiaľ viem, tak niekto drží hladovku aj 3 mesiace a nemá žiadne problémy. No každý organizmus je iný a treba na to dať pozor.

hladovka

nie je dobré hladovat...ano,lenže kto to pozná, že ak za den zjes len niečo málo, celý deň vyzeráš ako spuchnutá .... tak si rozmyslíš či budeš radšej hladovať alebo kvoli troche jedla vyzerať a cítiť sa ako nafuknuty balon
ja tiež neviem prestat uplne jest, ale cokolvek zjem, na sebe cítim, ked nejem cítim sa uplne najlepsie, síce tie krče v žaludku su strasne ale vzdy lepsie ako byt tlstym prasaťom z jedla :(

mam56

No, dobre, tak ti poradím, aby si sa zbytočne netrápila. Musíš aspoň týždeň jesť menej, aby sa ti stiahol žalúdok. Potom už nebudeš pociťovať potrebu jesť piškoty, ani iné veci.
Ja však praktizujem niečo podobné ako ty. Ja si nosím po vreckách pirohy alebo lokše:-)

mam56

Keď si pri sebe a chceš sa cítiť dobre, tak môžeš spraviť nasledovné:
1. Buď budeš mať kamarátky, ktoré budú extrémne chudé
2. Alebo budeš mať kamarátky, ktoré budú extrémne tučné
Keď s nimi pôjdeš vonku, tak vždy vynikneš.
Ja nesmiem vychádzať vonku, lebo mám morbídnu obezitu, aby som nestrašil ľudí. Ráno, išla babka, od vedľa susedka po poštu, tak som odtiahol záves, aby som na ňu lepšie videl. Babka ma uvidela, potom som rýchlo zaliezol a už som len počul hukot sanitky, v piatok je pohreb. No, nešťastie chodí po ľuďoch a nie po horách. Susedia však nevyzerali nejakí nešťastní, neviem, som už zo všetkého completely šalený.

bacula

Lolinka. Ja som na tom rovnako. Ked som doslova vyhladovana tak som schopna vyjest aj celu chladnicku :) vzdy preto nosim v kabelke aspon par piskot, alebo jablko a tak, aby som zahnala nahly hlad ak by na mna prisiel.

mam56

Ok, super si mi to vylepšila. Báseň je teraz skvelá. Čiže, ak som pochopil správne, tak mám čítať tým opitým čmeliakom básne, aby zabudli na jedlo? To im pomôže, podľa teba, isto?