Ako sa snazia napodobnovat nasich kvazi spevakov domacich typu mike spirit, rytmus, kali atd. Neviem ale ja sa smejem natom z toho stylu obliekania,drzanie tela smiesne take akoze tazky frajer som nabuchany v posilovni. Ten ich slovnik vyberanych slov trapny, slang.No ja nemozem z nich. Mam 24 a neviem ako ine baby im to asi zeru to ich pozerstvo ale ja teda né. Taki strasni traposi su. My s kamoskami sa len smejeme ked ideme niekam na akciu ze aki traposi zas dosli a ako chcu ohurit, ze kuknite kto dosel. Tak priklad
www.youtube.com
www.youtube.com
Ženy neprídu vám dnešní mladí muži trápni? Mne teda áno :-D
Ja ma vek v pohode :D tak ako VSETKO :D a gratulujem k peknemu nicku)) mas vkus :D
Gratulujem, si vo fáze pokročilého veku!
Ked uz sa dam ukecat a vytiahnu ma niekde von sa zabavit ai tak mam skor opacny dojem nez mas ty (potom je otazne v akych kruhoch podnikoch spolocnosti sa to vlastne pohybujes a tak celkovo).
No z dnesnych bab nemam ok pocit (keby som mala syna tak by mala infarktove stavy od strachu co za atrapu "zeny" by mi mohol nebodaj raz dovliect predstavit :D ). Vsetky dnesne babenky su akoby ich jedna mater mala, cez kopirak robene (styl obliekania ucesov spravania ai), dost umelin (zasnem jak mlade babenky su umelo prerobene - prsia pery mihalnice vlasy botox ai. Na tvari kilo dermacolu pudru nanosu kadecoho ze ani netusis ako naozaj realne vyzera. Kurnajs co budu robit o 20r ked budu mat 40r?! A to netocim ze ked budu mat 50r 60r a viac.). A ten ich slovnik. Casto si vsimam pri cestovani pri venceni ai ked som vonku a tam pocujem dake baby vkuse hresit ako z dakej 4cenovej. tak mi je az zle. Byvam velmi casto s mladymi ludmi v kontakte ale je zarazajuce ze chalani muzi normalne rozpravaju bavia sa, nehresia a dievcence kazde druhe slovo : ku pi ko je ai ai. To kde sme?? Ziadna uroven noblesa vychovanie forma styl sposoby ai. A potom sa dnesne baby zeny stazuju ze ich muzi iba na jedno vyuziju a potom ich kopnu tam kdesi a dovi dopo? Alebo ze sa dnes muzi nechcu viazat zenit mat deti rodiny? No jasne ze chcu. Ale s tymi co za nieco vnutorne aj vyzorovo stoja je malo. Nestaci mat len pekny ksixt a postavicku 90-60-90 ale aj nieco v hlave, mat dake vychovanie spravanie uroven, mat nieco na com sa da stavat. A este okrem toho nehresenia u muzov si vsimam, ze su aj sikovnejsi nez mnohe dnesne baby. Ze vedia varit piect postarat sa, upratat ai. Dokonca aj zavarat) a baby?? Skoda slov. Ja byt v dnesnej dobe muzom tak radsej gay nez mat daku takuto po svojom boku :D
Odkaz pre: "smejem sa im" Ak si na západe v nákupnom stredisku, jasné, že stretávaš takých ľudí. Choď na východ do poriadnej karčmy, a tam stretneš chlopov, :D
(ok klip, dajme tomu, ,,umelci,,skor pseudoumelci, to je fuk)
jj to je este mlade neohrabane do tej 30tky nech si uzivaju - cim dhsie, tym lepsie..potom uz ta 35ka ich vtedy su ukludneni uz troska viac pouiztelni, skuseni
sak ja nechodim na ich akcie, normalne na nejake podujatie sportove alebo v meste ked je nieco, do podniku niekam sadnut alebo len tak v meste v lete posediet von, v obchodoch ked som tak v tych centrach tam postavaju v skupinkach. Zas do takych tych podnikoch co chodi vyberava spolocnost take tie bary tam tam co som bola chodia taki ze snobi, akoze ich teraz to volaju metrosi? :-D Tusim, taki ti nagelovani, slusne obleceni v pastelovych alebo aj v neonovych farbach, briadky, okuliare s hrubym ramom a vycesane vlasy nahor. Tych tiez nemusim..
A mne zas pripadajú trápne mladé dievčatá ktoré chodia na akcie kde stretávajú takých týpkov a potom sa sťažujú :)
mozno sa len pohybujes v zlej spolocnosti slečna :D ja ako 23 ročny chalan som v tom že tieto typy su mensina :D a nie "dnešní chlapi" :D jasne ze ked pojdes na akciu typu hip hop zije :D tak tam najdes len tieto teplakove benga v bomberach s vojenskym strihom ci dohola kde kazdy druhy sa vola Kaidžas :D a ten kto nema meno je bratinko jeah džjeah "mier" :D a este som zabudol na zakladnu vybavu :D stafford/pitbull :D