Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ženy neprídu vám dnešní mladí muži trápni? Mne teda áno :-D

Príspevok v téme: Ženy neprídu vám dnešní mladí muži trápni? Mne teda áno :-D
smejem sa im

Ako sa snazia napodobnovat nasich kvazi spevakov domacich typu mike spirit, rytmus, kali atd. Neviem ale ja sa smejem natom z toho stylu obliekania,drzanie tela smiesne take akoze tazky frajer som nabuchany v posilovni. Ten ich slovnik vyberanych slov trapny, slang.No ja nemozem z nich. Mam 24 a neviem ako ine baby im to asi zeru to ich pozerstvo ale ja teda né. Taki strasni traposi su. My s kamoskami sa len smejeme ked ideme niekam na akciu ze aki traposi zas dosli a ako chcu ohurit, ze kuknite kto dosel. Tak priklad
www.youtube.com
www.youtube.com

adr1a

Ked uz sa dam ukecat a vytiahnu ma niekde von sa zabavit ai tak mam skor opacny dojem nez mas ty (potom je otazne v akych kruhoch podnikoch spolocnosti sa to vlastne pohybujes a tak celkovo).
No z dnesnych bab nemam ok pocit (keby som mala syna tak by mala infarktove stavy od strachu co za atrapu "zeny" by mi mohol nebodaj raz dovliect predstavit :D ). Vsetky dnesne babenky su akoby ich jedna mater mala, cez kopirak robene (styl obliekania ucesov spravania ai), dost umelin (zasnem jak mlade babenky su umelo prerobene - prsia pery mihalnice vlasy botox ai. Na tvari kilo dermacolu pudru nanosu kadecoho ze ani netusis ako naozaj realne vyzera. Kurnajs co budu robit o 20r ked budu mat 40r?! A to netocim ze ked budu mat 50r 60r a viac.). A ten ich slovnik. Casto si vsimam pri cestovani pri venceni ai ked som vonku a tam pocujem dake baby vkuse hresit ako z dakej 4cenovej. tak mi je az zle. Byvam velmi casto s mladymi ludmi v kontakte ale je zarazajuce ze chalani muzi normalne rozpravaju bavia sa, nehresia a dievcence kazde druhe slovo : ku pi ko je ai ai. To kde sme?? Ziadna uroven noblesa vychovanie forma styl sposoby ai. A potom sa dnesne baby zeny stazuju ze ich muzi iba na jedno vyuziju a potom ich kopnu tam kdesi a dovi dopo? Alebo ze sa dnes muzi nechcu viazat zenit mat deti rodiny? No jasne ze chcu. Ale s tymi co za nieco vnutorne aj vyzorovo stoja je malo. Nestaci mat len pekny ksixt a postavicku 90-60-90 ale aj nieco v hlave, mat dake vychovanie spravanie uroven, mat nieco na com sa da stavat. A este okrem toho nehresenia u muzov si vsimam, ze su aj sikovnejsi nez mnohe dnesne baby. Ze vedia varit piect postarat sa, upratat ai. Dokonca aj zavarat) a baby?? Skoda slov. Ja byt v dnesnej dobe muzom tak radsej gay nez mat daku takuto po svojom boku :D

fero1234

Odkaz pre: "smejem sa im" Ak si na západe v nákupnom stredisku, jasné, že stretávaš takých ľudí. Choď na východ do poriadnej karčmy, a tam stretneš chlopov, :D

Mesačný princ

Najskôr starnem :D Nikdy som toto nerobil a asi ani nikdy nebudem :D

Ale nie je to generáciou ale typom ľudí :D

m8

(ok klip, dajme tomu, ,,umelci,,skor pseudoumelci, to je fuk)
jj to je este mlade neohrabane do tej 30tky nech si uzivaju - cim dhsie, tym lepsie..potom uz ta 35ka ich vtedy su ukludneni uz troska viac pouiztelni, skuseni

smejem sa im

sak ja nechodim na ich akcie, normalne na nejake podujatie sportove alebo v meste ked je nieco, do podniku niekam sadnut alebo len tak v meste v lete posediet von, v obchodoch ked som tak v tych centrach tam postavaju v skupinkach. Zas do takych tych podnikoch co chodi vyberava spolocnost take tie bary tam tam co som bola chodia taki ze snobi, akoze ich teraz to volaju metrosi? :-D Tusim, taki ti nagelovani, slusne obleceni v pastelovych alebo aj v neonovych farbach, briadky, okuliare s hrubym ramom a vycesane vlasy nahor. Tych tiez nemusim..

guardian

A mne zas pripadajú trápne mladé dievčatá ktoré chodia na akcie kde stretávajú takých týpkov a potom sa sťažujú :)

nta :D

mozno sa len pohybujes v zlej spolocnosti slečna :D ja ako 23 ročny chalan som v tom že tieto typy su mensina :D a nie "dnešní chlapi" :D jasne ze ked pojdes na akciu typu hip hop zije :D tak tam najdes len tieto teplakove benga v bomberach s vojenskym strihom ci dohola kde kazdy druhy sa vola Kaidžas :D a ten kto nema meno je bratinko jeah džjeah "mier" :D a este som zabudol na zakladnu vybavu :D stafford/pitbull :D