Ženy neprídu vám dnešní mladí muži trápni? Mne teda áno :-D

Príspevok v téme: Ženy neprídu vám dnešní mladí muži trápni? Mne teda áno :-D
smejem sa im

Ako sa snazia napodobnovat nasich kvazi spevakov domacich typu mike spirit, rytmus, kali atd. Neviem ale ja sa smejem natom z toho stylu obliekania,drzanie tela smiesne take akoze tazky frajer som nabuchany v posilovni. Ten ich slovnik vyberanych slov trapny, slang.No ja nemozem z nich. Mam 24 a neviem ako ine baby im to asi zeru to ich pozerstvo ale ja teda né. Taki strasni traposi su. My s kamoskami sa len smejeme ked ideme niekam na akciu ze aki traposi zas dosli a ako chcu ohurit, ze kuknite kto dosel. Tak priklad
www.youtube.com
www.youtube.com

Prezyvka055

Neviem, ja si nejako ludi ani nevsimam :D, asi mate vela volneho casu ked riesite take hluposti. Podla mna normalny clovek ide za tym co sa mu paci a neriesi to co sa mu nepaci.

Mladusik96

smejem sa im zjavne nerozumieš niektorým veciam čo sa ti tu snažili ostatný povedať. Načo to riešiš. Sama si napísala že máš niekoho ale toto ťa tak zožiera že vždy sa to mení a proste sú taký ľudia a zase iný. To že tvoj priateľ nerobí to čo ty tu pluješ na tých raperov a neviem čo iné neznamená že je ,,normálny,, alebo super alebo čo ja viem čo. Možno niekto iný považuje vás za smiešnych. Každý ma svoju hlavu a ozaj niekoho nazývať trapným a podobne nadávky nerobia z nás lepšieho človeka :) Neriešiť a žiť. O čo ti vlastne v tomto príspevku išlo? Ukázať že si ,,vynimočná,, lebo toto bolo celé možno aj TRAPNE :)
PS: moja odozva bola iba reakcia, žiadný hate ani nič podobné. Som úplne normálny človek ako každý :)

smejem sa im

nick Hahahaaa, zlatko, ak by si nahodou nevedel, tak ja mam uz 4rocny vztah ale nie s hentakym traposom ako tito v klipoch su. On je uplne normalny chalan ktory si nepotrebuje nic dokazovat ako tito hiphoptraperi. A este k tomu tvojmu nazoru ze starodievka. To ty si odkial dosel? Z tej rodinne zalozenej Oravy ze tu s takymi predpotopnymi nazormi ides namna? Trapko..
Ostatni dik za nazori, vidim ze to vidite rovnako alebo aspon podobne. Ono ja viem ze mladi sa potrebuju hladat a identifikovat s niekym ale ide oto ze tito hiphoptraperi :D sa hraju na tazkych frajerov ale len ked su vo svojej skupine. Ked vidite takeho osameleho tak je total posraty. Uz som aj s takymi typkami parkrat viedla rozhovor lebo vsak pracujem s ludmi a poviem vam ze tito ked su sami tak sebavedomie v prdeli maju castokrat. Roztraseni, vyklepani, zakoktani. Ved len ten Rytmus ked ho niekam zavolaju tak ma slnecne okuliare na ociach a preco ? Lebo nema sebavedomie, nevie sa ludom divat do oci. Ale ked su v partii tak tazka vaha to je. Otom je to, ze v tom su trapni.

tolstoj

celé je to o identite. každý potrebuje nejaku identitu a mladí obvzlášť. záleží aké vzory príjimajú. ja som nikdy nepotreboval byť raper ani sa na nič podobné hrať. ale ja som samorost a mal som rozumného rodiča ktorý ma vychovával. to ale neznamená že som nehladal identitu. všetci to robíme. akurát každý svojim spôsobom. aj autorka si hladá aj tí ktorí tu tvrdia že tí chlapci sú trapní. ludia sú rôzni netreba sa príliš zameriavať na tých ktorí nám nie sú sympatickí. ak sa na ne zameriavame treba si položiť otázku prečo. vždy to vypovedá aj niečo o nás predsa.

m111

Som muž a hovorím že je to tak. Samí retard a trapko, oblečený ako buz...t a správanie ako imbecil. Ale milion krát som videl peknú babu (ale isto hlúpu) práve s takými sa stretávať a chodiť s nimi

lolinka

No sa nedivim ze sa im s kamoskami smejete, su to fakt trapni "frajeri". Neda sa ale povedat, ze vsetci chlapci v tomto veku su taki, takze ani ty s kamoskami urcite nebudete mat problem nejakeho normalneho si najst.

kettywetty

Ja to cítim podobne. Presne ako si napísala, ja tiež buď sa stretnem s takými ako si písala v úvode, alebo takú tí hipsteri alebo čo to dnes je, prehnaní intelektuáli, kt. su viac zženštilí ako zmužštilí...
Mala som 24 rokov a už sa ma mama pýtala, prečo si niekoho nenájdem, nejakého normálneho chlapa...som povedala, mami povedz mi, kde nejaký je. Spoznala som jedného, presne ten prvý typ, poznala som druhého..agresívny dedinský debil...tretí ma išiel ohurovať fotkou 4000€ na facebook wall...no konec
Teraz som prišla v auguste do zahraničia, spoznala som chlapa, super úžasného skromného, ktorý ma priority uplne inde...samozrejme cudzinec :)

hahahaaaa

Smejemsaim, tvoja jedina sanca ako sa nestat starou pannou je, ze si sakramentsky pekna, lebo inak o taku namyslenu pizzu nebude mat ziadny chlap dovod ani bicykel opret.