Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ženy neprídu vám dnešní mladí muži trápni? Mne teda áno :-D

Príspevok v téme: Ženy neprídu vám dnešní mladí muži trápni? Mne teda áno :-D
smejem sa im

Ako sa snazia napodobnovat nasich kvazi spevakov domacich typu mike spirit, rytmus, kali atd. Neviem ale ja sa smejem natom z toho stylu obliekania,drzanie tela smiesne take akoze tazky frajer som nabuchany v posilovni. Ten ich slovnik vyberanych slov trapny, slang.No ja nemozem z nich. Mam 24 a neviem ako ine baby im to asi zeru to ich pozerstvo ale ja teda né. Taki strasni traposi su. My s kamoskami sa len smejeme ked ideme niekam na akciu ze aki traposi zas dosli a ako chcu ohurit, ze kuknite kto dosel. Tak priklad
www.youtube.com
www.youtube.com

smejem sa im

nick Zatratený fuuuuj tie su hnusne potetovane.
Ten spevak ze stetky stetky a dakde sam ma taku jednu za frajerku a ide sa tu stetkovat, z kadial potom do klipu take stetky zohnal keby sa nebol s takymi stetkami poznal. Vodu kaze a vino pije..

smejem sa im

nick No jasneee, si uhadol, ano horim cela nedockavostou ako ma jeden taky pretiahne.
nick Michael 1067 hej, taky text ktory ma zmysel beriem. Celkom sa to da pocuvat nikto sa tam na nic nehra. Toto este beriem. Ta prva piesen je super.
Vidim ze viaceri tu so mnou suhlasite. Takze asi niesom divna ako mi povedala jedna kamoska.

michael067

Dobré songy sa ale DAJU počuvať
Miky Mora & Peter Pann - Je ti jedno
www.youtube.com
A TÁTO JE PERFEKTNÁ:
www.youtube.com

"3D telka, inde kaluž ako večera,
smrtonosné padnémie sú tu už od predvčera,
politik sa smeje a ropa vraždí more,
tebe j*be, fotky, status, tak toto je fakt choré."

"všetci majú všetkých v pi*i, robia iba gestá,
tak postupne miznú z mapy zelené miesta."

"trápi ťa image, kabelky a malovátka,
pi*e, elektróny, klepy, no budúcnosť je krátka.
Armagedon klope už hlasno na dvere,
kompetentný majú v pi*i, nikoho to nes*re,
môžeš sa nadrapovať jak spevák v opere,
no až keď bude neskoro ludstvo sa prebere."

michael067

Absolútne s tebou Súhlasím, ale rovnako sa ja smejem ženám ktoré chodia vyzývavo s napol odhaleným výstrihom atď atď, a "pretrčaju" sa okolo chlapov aby si našli ten svoj pocit sebauspokojenia keď sa za ňou každý díva, alebo keď "balí" chlapov na takéto (pre mňa) TRÁPNE správanie.
Je to skoro to isté.

Mimochodom je mi dosť nanič že väčšina mladých ľudí tu počúva takúto hudbu, akože ti raperi sa nemusia správať zle, ale to ich vystupovanie v tých klipoch aký som frajer a rozné pózy a "mam v piiii"
Je ešte viac trápne ako to ženské správanie ktoré som popísal na začiatku.
Neviem komu sa to môže páčiť, nech ma tu pesničku akokoľvek dobru, nepáči sa mi už len z toho princípu že sa v klipe k tomu songu správa ako najväčší frajer ktorý má všetko v piiii, a tak dáva príklad ostatným a všetci si myslia že to je normálne predsa.