Ako sa snazia napodobnovat nasich kvazi spevakov domacich typu mike spirit, rytmus, kali atd. Neviem ale ja sa smejem natom z toho stylu obliekania,drzanie tela smiesne take akoze tazky frajer som nabuchany v posilovni. Ten ich slovnik vyberanych slov trapny, slang.No ja nemozem z nich. Mam 24 a neviem ako ine baby im to asi zeru to ich pozerstvo ale ja teda né. Taki strasni traposi su. My s kamoskami sa len smejeme ked ideme niekam na akciu ze aki traposi zas dosli a ako chcu ohurit, ze kuknite kto dosel. Tak priklad
www.youtube.com
www.youtube.com
Ženy neprídu vám dnešní mladí muži trápni? Mne teda áno :-D
kucery su fajn
scadshow.com
A to som si myslela, že som nejaká outsiderka, že nie som ako ostatné dievčatá. :D Ako okej, zahreším si aj ja, ale takto niekde verejne, napr. v tom autobuse, to mi ani len na jazyk nejde. Maximálne niekde v súkromí, keď som naozaj vytočená. Na to, že mám 17, som veľmi na seba hrdá teda. :DD A vždy ma hnevalo aj to, že všetky dievčatá majú rovné vlasy a ja kučeravé. Asi je dobré takto vytŕčať z davu. :D
inak po case sa mi tiez niektore hity zapacili... ma to nieco do seba... myslim ze clovek by mal akceptovat aj ine styly
my sme si z nich tiez robili srandu... niektori to pocuvali a sme si z nich vzdy robili prdel najme z tych tazko intelektualnych rymov... ale nejako nas to preslo a teraz sa skor sustredim na to ake blbosti robime my a nie iny
autorke: skor mam dojem, ze si z takychto chlapcov poriadne nadrzana, len mas komplexy ze o teba taki ani nezakopnu.. tak aspon struhas formu ako si nad vecou, ale tvoja vagina vie svoje co chce:D
Vzdavam hold tvojej chrabrosti sestricka - nie len seba, ale aj princa zachranis. Si ako Johanka z Arcu.
Cau brasko :D Tak sme rodina, musime byt vo vsetkom pokrocili))
Princ neboj. Pridem ta zaxranit))
Ja som si prvy krat uvedomil, ze som v pokrocilom veku, ked som dostal obciansky...
Cau Namesacny ;)
Za chvilu sa tu objavi nick "pre Mesačný princ" :D