Placem

Príspevok v téme: Placem
Nevladzem :-(

Som zo silami na konci. :-( skok pod vlak nebol dobry napad. Vdaka tomu som prisiel "iba" o nohu a cast druhej nohy. Ale skusim to znova. Dufam ze to tentoraz vyjde. Nejak sa uz k tomu kopcu vysplham. Neberiem doklady nic... skoda ze potrebujem vozik..kolaje mam od domu dost daleko...tak sa s vami lucim a idem.. zakial nepride rodina domov, idem si zobrat deku aby som nezamrzol este pred tym ako dojdem ku kolajam :-(

Gima

No to si na tom biedne. Kvoli peniazom si brať život.
("Predtym, než to urobiš, zajdi do krematoria, nech vieš, do čoho ideš.")

Dokaličil si si zdravie a chceš to zopakovať? Mal si jednoducho štastie, že si to prežil. Boh ti dava druhu šancu na život a ty si to nevažiš, len sa lutuješ. Chceš návod ako sa ma žiť? Na to každy človek musí prísť sam. Svojim vlastnym spôsobom života. Tak si váž, že vôbec ten život máš. Sú ludia, ktorí taku šancu nedostali.
Ked ešte stale hladaš Boha, tak na to je jednoducha odpoved. Je to život. Ludsky život. Boh sa prejavuje cez človeka, slovom myslenim a konaním. Samovražda je zločin voči Bohu aj voči človeku. Neopovaž niečo take vykonať. Tvoj život je tiež dôležity pre tento svet.

adr1a

Ty brdo. Ak neklames, nevymyslas si, tak to uz je sila ak si prezil vlak. Lebo vlak je nieco, co takmer vzdy na 100% vychadza (nebudem tu pisat kedy preco ako a davat navody inym :D ). Praveze lieky obesenie, skok z okna, gulka, ai XY sposoby (v nasich pomeroch SK) nie su tak ucinne ako prave rychliky. Predpokladam, ze ked si sa uz chcel zabit, neskakal si pod vlak brzdiaci co uz skor stal nez siel, ci motorku ai. Takze ak si toto prezil - malo to tak byt ! (ver. Ak je niekomu sudene umriet tak aj "obycajny" pad z bicykla, potknutie pocas chodze a nasledny pad na zem ci ustipnutie srsnom ai su uz smrtelne kombinacie). Daj sa hospitalizovat (predpokladam ze si uz bol, zrejme ta prepustili do ambulantnej liecby a asi mas aj lieky naordinovane. No zrejme to flakas a neuzivas ako mas). No i tak sa daj psych.fyz. dokopy a pouvazuj co ta tu este caka a co je tvoja uloha? Zrejme tu mas este nejake poslanie, kedze si toto prezil. Lebo to tak malo byt.
(aj ked ujmy mas nielen telesne no hl.psych). V knihe "Tesnou branou" sa hovori: "Strata snov a tuzob je smrtelna nemoc". Pouvazuj. Lebo prave toto je asi tvoj problem aj ked sa to moze volat rozne na F.....

ži!

nevladzem:( a všetci, ktorí ste v pokušení ukončiť to, prečítajte si predtým knihu od Marie Simmy Dostaňte nás odtiaľto!!!

Alebo aspoň rozhovor s ňou dostupný na stránke:
www.boziemilosrdenstvo.sk

Toto by ste mali vedieť skôr, než urobíte taký tragický a nezvratný a krok. Lebo ak sa vám samovražda podarí, už sa to nedá vrátiť späť. Telo si zabiť môžete, ale dušu nie, to nie je vo vašej moci.

jajaa

Daj sa, prosím Ťa hospitalizovať na psychiatrii, nevzdávaj sa. Skús to. Tvoj život má väčšiu cenu ako si Ty sám myslíš...Prežil si ten pokus o samovraždu, lebo si ho mal prežiť. Chápem, že Ťa zožiera fyzická aj psychická bolesť a už chceš len pokoj...vždy sa dá niečo spraviť. aj v beznádejnej situácii máš na výber. Je to na Tebe. Bojuj a živ v sebe nádej.

mam56

Ako chceš byť šťastný v tejto egoisticko-materialistickej spoločnosti, v ktorej nikto nikomu nedopraje???
Dôchodky zvýšili o jedno euro? Ok. Ja už neviem, čo mám na to povedať.