Som zo silami na konci. :-( skok pod vlak nebol dobry napad. Vdaka tomu som prisiel "iba" o nohu a cast druhej nohy. Ale skusim to znova. Dufam ze to tentoraz vyjde. Nejak sa uz k tomu kopcu vysplham. Neberiem doklady nic... skoda ze potrebujem vozik..kolaje mam od domu dost daleko...tak sa s vami lucim a idem.. zakial nepride rodina domov, idem si zobrat deku aby som nezamrzol este pred tym ako dojdem ku kolajam :-(
Placem
Kamarat, ako mas?
Nejako veľa z vás tu plače a narieka. Ja som sa vás tu snažil často rozveseliť, preto som tu dával (asi aj budem) vtipy a rôzne "kreácie".
Ak som zachránil život čo i len jednému človeku, tak moja aktivita mala zmysel. P.S. Robím, čo musím...
Ja keď tak teraz rozmýšľam. Teraz ma napadlo, že odo mňa živé tvory nejako neutekajú. Prídem k nim, vôbec na mňa nereagujú:-) Tak si ich poštudujem, pofotím. Neviem teraz, či ignorujem ja ich alebo oni mňa?:-)
No ahoj trdlo. Mas sa?
A nad tou strednou seriozne rozmyslaj co ako dalej. Pouvazuj co by ta najviac bavilo a najblizsie mi povies
Pocul si uz o stranke ipcko.sk?
Este niekto sa tesi na smrt tak ako ja ? viem ze to nebude koniec problemov,ale tu na zemi mi skocia a tam "hore" zacnu este horsie problemi ale co ? Ked uz nevladzem :-(
A v čom je problém? V Tebe alebo v tom, že je ten dar od Boha? Alebo sa Ti ten dar nepáči?
Klud. Drzis sa dobre, komunikujes reagujes odpovedas. To znaci ze ty chces len nevies zatial ako. Hocico. Prijmi Filipovu ponuku. Ten chalan je k tebe vekovo blizky a moze ta nasmerovat, ukazat smer nasledovanie. Vyuzi tuto moznost ponuku
Viem ze boh mi dal dar ale..neviem ako ho prijat :-(
Ja mam kamarata, co je od narodenia na voziku. Ma 18 rokov. Jeho konickom je strelba z malorazky a historia. Je v tom naozaj dobry. Okrem toho pracuje v jednej medzinarodnej organizacii pre telesne postihnutych. Kazdu chvilu je v nejakej inej krajine. Minuly mesiac viedol nejaky workshop v Skotsku. Teraz sa chysta tusim do Estonska. Tiez si prave dokoncil vodicak.... ked chces, mozem ta s nim zoznamit.
Možno nemáš nohu, ale máš hlavu, ruky a srdce. To k životu stačí až až.