Placem

Príspevok v téme: Placem
Nevladzem :-(

Som zo silami na konci. :-( skok pod vlak nebol dobry napad. Vdaka tomu som prisiel "iba" o nohu a cast druhej nohy. Ale skusim to znova. Dufam ze to tentoraz vyjde. Nejak sa uz k tomu kopcu vysplham. Neberiem doklady nic... skoda ze potrebujem vozik..kolaje mam od domu dost daleko...tak sa s vami lucim a idem.. zakial nepride rodina domov, idem si zobrat deku aby som nezamrzol este pred tym ako dojdem ku kolajam :-(

mam56

Nejako veľa z vás tu plače a narieka. Ja som sa vás tu snažil často rozveseliť, preto som tu dával (asi aj budem) vtipy a rôzne "kreácie".
Ak som zachránil život čo i len jednému človeku, tak moja aktivita mala zmysel. P.S. Robím, čo musím...
Ja keď tak teraz rozmýšľam. Teraz ma napadlo, že odo mňa živé tvory nejako neutekajú. Prídem k nim, vôbec na mňa nereagujú:-) Tak si ich poštudujem, pofotím. Neviem teraz, či ignorujem ja ich alebo oni mňa?:-)

adr1a

No ahoj trdlo. Mas sa?
A nad tou strednou seriozne rozmyslaj co ako dalej. Pouvazuj co by ta najviac bavilo a najblizsie mi povies

Nevladzem :-(

Este niekto sa tesi na smrt tak ako ja ? viem ze to nebude koniec problemov,ale tu na zemi mi skocia a tam "hore" zacnu este horsie problemi ale co ? Ked uz nevladzem :-(

adr1a

Klud. Drzis sa dobre, komunikujes reagujes odpovedas. To znaci ze ty chces len nevies zatial ako. Hocico. Prijmi Filipovu ponuku. Ten chalan je k tebe vekovo blizky a moze ta nasmerovat, ukazat smer nasledovanie. Vyuzi tuto moznost ponuku

Filip TT

Ja mam kamarata, co je od narodenia na voziku. Ma 18 rokov. Jeho konickom je strelba z malorazky a historia. Je v tom naozaj dobry. Okrem toho pracuje v jednej medzinarodnej organizacii pre telesne postihnutych. Kazdu chvilu je v nejakej inej krajine. Minuly mesiac viedol nejaky workshop v Skotsku. Teraz sa chysta tusim do Estonska. Tiez si prave dokoncil vodicak.... ked chces, mozem ta s nim zoznamit.