Najlepšie príspevky roku 2015

Mesačný princ

Tak moji najobľúbenejší blogeri, ktorých príspevky celkom rád čítam sú

Moireal, kafe, lolinka,tasty,mam56,Slobodna, Jax,anjelik *, Kýčera.....a iní a samozrejme Cliattsi a Radoslava123 ale ich príspevky sa už nedajú čítať, keďže sú veľmi dlhé a nejako sa mi nechce :D

Ale tie jednotlivé príspevky sa mi hľadať nechce, pretože s väčšinou ich príspevkov sa stotožňujem a rád si ich čítam :)

No a dnes vedie Adr1a za príspevok v téme ,,prečo to nejde,, len ešte pokračovanie keby bolo :D

Filip TT

Cenu za najkrajšie vyznanie u mňa získava príspevok pišteka:

pistek 14.10.15 08:48 v téme Čo je to láska?

Ja som niekoho velmi, nesmierne, neskonale milovala.. Rok aj tristvrte. A vedela by navzdy naveky.. Celou svojou podstatou, celym svojim bytim. Milovala som ho hlboko cisto verne oddane odovzdane, zboznovala som ho, ctila a vazila si. Obetovala by prenho VSETKO. Aj svoje vlastne stastie uspokojenie na ukor jeho radosti stastia uspokojenia. Tam uz ani neslo o chemiu pritazlivost ci pudy..priatelstvo vazalstvo rodinu ci pokrvne puto..
Bolo tam uz ovela..ovela viac..aspon z mojej strany..
Co uz ani sama neviem dobre pomenovat ci blizsie specifikovat.. Citila som dotyk osudu lasky nehy nezistnosti viery nadeje, az detskej dovery vrucnosti odovzdanosti..a pritom som aj nadalej bola a ostala samou sebou. Nestratila som v tomto vsetkom svoju hodnotu cenu identitu hrdost cest ohen ci nesputanost nepoddajnost..
Ako sa hovori..bola som s nim v dobrom i v zlom, v stasti ci nestasti, v zdravi ci v chorobe..
Prenho a kvoli nam by som bojovala a bila sa sta vlcica s celym svetom..nielen s nebom ci s peklom..s nepriaznou..
Zrejme vsetko bolo malo.
Ja som mu bola malo..

www.zdravie.sk

Filip TT

Cenu za najlepšiu kázeň získava Adria, nie preto, že je moja duchovná sestra, ale sa s tým stotožňujem.

adr1a12.10.15 09:56 v téme Rešpekt, chémia, náročnosť:

Dnes je tak debilna doba. Riadite sa chemiou pudami. A kde ste?? V riti. Prazdne vztahy. Vysoka rozvodovost. Polovica dnesnych decok sa dnes rodia mimo manzelstiev. Prv sa brali ludia kvoli inemu a tie vztahy fungovali az kym ich smrt nerozdelila (a nebolo to vyhradne len kvoli majetkom). Ja vzhlad neriesim (jasne ze daku opicu po svojom boku nik nepotrebuje) ale vztah treba stavat na inych zakladoch. Chemia postava ksicht ai pominie, casom sa zmeni kazdy. Ale zaklad gro v cloveku ostava (vekom sa este viac prehlbuje krystalizuje). Ak je vztah budovany na pevnych zakladoch tak vydrzi vsetko - dobre i zle, stastie i nestastie, zdravie ci chorobu, nepriazen zivota osudu. Preco sa aj modelky herci spevacky miss ai rozvadzaju ako na beziacom pase? Navzajom si striedaju partnerov ako na grupaku? Hladate chemiu motyle v bruchu pudy ai. A kde ste? S kym ste? Ake zivoty vztahy vediete - mate - mali ste? A sme doma..

www.zdravie.sk

Filip TT

Cenu za umelecký dojem u mňa získava príspevok od Lombardo1981 23.10.2015 16:48, z témy Chcem byť anorektičkou.

S poruchou som zažila veľa, stretla som veľa báb (i nejakých tých chlapov) s poruchou, veľa som o poruche prečítala...

A jedno viem isto. Že už, ty či ja, nikdy nebudeme zdravé. Pretože abstinencia nie je skutočné zdravie. Je to stav, kedy si svoju závislosť dostala pod kontrolu. Ale tá nad tvojou hlavou stále krúži ako hladný sup. Neprestajne striehne na zlyhanie, aby sa opäť mohla zakoreniť a víťazoslávne sa ti opäť zasmiať do tváre.
Závislosť je ako tvár, ktorá ťa neustále sleduje, ktorá vidí všetko, ktorá sa škodoradostne smeje, keď padáš. Je to tvár vo tvojom vnútri, ktorá bedlivo počúva každé tvoje slovo, ktorá ukazuje na každé tvoje zakopnutie, ktorá ti chyby pripomína. Je ako víchrica nikdy nekončiacich myšlienok. A ak tej tvári dovolíš, aby opäť nad tebou prebrala kontrolu, uvidíš len ju. Ona bude dávať zmysel tvojmu životu, ona bude riadiť jeho chod. Vtedy znovu pocítiš padanie na dno, tlkot svojho srdca v mrazivej noci. Stratíš sa v samej sebe. Budeš sa chcieť dotknúť svetla, lež tvár ti bude šepkať do ucha: Ja som láska! Ja bolesť! Ja som srdce! Som to, čo potrebuješ!

Toto je závislosť. A abstinencia je len to, že sa svoju tvár naučila ignorovať. No ona neodišla. Stále ťa sleduje a vyčkáva...

www.zdravie.sk