Najlepšie príspevky roku 2015

mam56

Ja sa Vám chcem všetkým ospravedlniť za svoje spamovanie. Ja som dostal pred 5 rokmi e. šo.y a odvtedy mi preskakuje. Keď si vypijem, tak mi preskakuje o niečo viac a potom by som stále len niečo vymýšľal. Ja som komplet workoholik, ja mám pocit, že pracujem aj keď spím:-) Vôbec si nerobím žarty. Ja mám xy nápadov, ja niekedy neviem, čo s nimi. Potom mi z toho trochu prepína.
Ja pracujem aj vtedy, keď sem dávam vtipy, lebo to robím len akoby by the way... Ja pracujem aj vtedy, keď oslavujem:-) Môj mozog musí stále niečo vymýšľať. To si niekto nevie ani predstaviť. Keď bolo leto, tak mi už tak z tej horúčavy preskakovalo, že som vytvoril toľko vecí, že sám nechápem, odkiaľ som na to vzal energiu.
I am sorry. Pokúsim sa nejako ovládať.
No, a teraz späť k téme:-) Prišiel ma navštíviť ten šváb s rodinkou:-)))

Biela.Kobra

U mňa vedie Adr1a, aj keď nie na 100 % - pri niektorých tvrdeniach mi vstávali vlasy na hlave, pretože som mala celkom opačný názor. Ale je jediná z pravidelných diskutérov, ktorá ide väčšinou k veci a nezasiera tému hádkami s ostatnými diskutérmi.

trojklanný

Jednoznačne ,,Kýčera", tá má vo svojich príspevkoch hlavu aj pätu, aj keď som ju viac krát upozorňoval, aby zbytočne neplytvala svojim časom a schopnosťami, lebo je tu veľa prispievateľov, čo si myslí, že stačí na liečbu nejaký deň, či týždeň. Od nikoho tu neprečítate rozumnú radu ako od nej!!!
A absolútne mínus by bolo pre ,,Gina", kopírovať vie aj moja maloletá dcéra!
Totál prepadák, totál bann by si zaslúžil ,,mám 56", to admin ešte nerozpoznal debi.a od prispievateľa na zdravie.sk?

LMarika

Filip TT, Slobodná, Maoam, Adr1a, Kýčera... celkove moji najobľúbenejší, ale aj mnohí ďalší, len sa mi nechce rozmýšľať, ktorí, lebo sa mi už chce spať. Mesačný princ - tiež dobré, len sa mi zdá trochu smutný a nešťastný - mám dosť silný pocit z tých jeho príspevkov, tak mu želám do nového roka trošku veselosti, srandy, humoru a zábavy, nech sa viac baví a menej myslí na zlé veci a krivdy, ktoré sa mu stali. Keď píšem o zlých veciach a krivdách, ktoré sa mi stali, ja, tak o nich píšem iba preto, lebo zakladateľ témy má problém, ktorý som kedysi mala aj ja a ja píšem len z toho dôvodu, že mu chcem dať vedieť, ako som ten svoj problém vyriešila ja. Preto pridám radu a za ňou zážitok. Rozhodne však nie preto, že by som so zlými vecami, ktoré sa mi stali pred nejakými 20-timi rokmi, nebola vysporiadaná. To už dávno som. Iba sa snažím podnecovať ľudí k tomu, aby nevyplakávali, ale radšej konali a problémy riešili, takže smutná určite nie som.
Radoslava 123 dostane 25 na zadok za to, že kopíruje celé moje príspevky o potravinových intoleranciách a prezentuje ich pod vlastným nickom :) Keď sa jej páčia, ja nedbám... ušetrí mi robotu, asi píše rýchlejšie ako ja, ja sa ešte len učím.

mam56

Ja si nemyslím, že moje príspevky písané pod vplyvom alkoholu, sú práve tie najlepšie. Ani fuc.ed nechápem, prečo mi tak z toho alkoholu preskakuje. Pritom ani lieky nejako extra neberiem, čiže veľmi nemôžem hovoriť o kombinácii alkoholu a liekov.
Do kelu, nemám víno:-)
Je tu ešte jeden pán, ktorý to dáva lepšie než ja. Jeho nick je pand.
Ja neviem, že prečo že až tak perlím. Včera som sa rozčuľoval na Goo.le Adsen.e, že pri návštevnosti mojej stránky - cca. 2000 mesačne, mi akože idú dať tri eurá??? Čo sa s koňom zrazili?
Ale ok, ok, však ja z vás tie prachy vytiahnem, už mám za sebou aj USA a tam je to trošku iná power:-) Taká mega-krajina:-)
Voľky nevoľky, mne je to jedno:-)
Ale nie, mne sa fakt páčil môj koncoročný prejav. Normálne som to dal ako prezident a ešte som sa vám aj poďakoval za pozornosť.
Však, normálne slušne:-)

tasty

pre mňa najlepšie príspevky sú o paplóne s dierou, kde si daná osoba sama so sebou píše z rôznych prezývok

Cliattsi

Že má ešte niekto aj chuť vyberať tie príspevky. Mne sa veru nechce. ďakujem Mesačný princ. Inak ja píšem dlhé, ale moc ma to vypisovanie veru nebaví. Radšej by som sa rozprával :)

Filip TT

No dobre Mesačný princ, tak adr1a získava aj cenu v kategórii Nežnosti.

adr1a 31.12.2015 00:06:56 téma: Prečo to nejde?

Skuste si dat obaja spolocny pekny vonavy kupel a dalej, co som ti uz pisala. Masaz hladkanie dotyky bozky. Ak sa hanbi tak aspon sviecky nech horia (po rokoch uzivania objavite aj rozkos z vosku :D ). No a nebolo by zle hlt vina (pozor nie ju opit :D ale nech sa trochu uvolni a zbavi ostychu). Pusti nejaku peknu hudbu co ma rada. Neviem, ci by v jej pripade uviazat satku cez oci bol dobry napad no zas to zvysuje intenzitu inych zmyslov a citlivejsie vnimanie podnetov ako je hladkanie bozky ai. Skus ju najskor nezne po tele hladkat a pritom ju bozkavaj po celom tele (jemne jej saj usne lalocky, lyz ju jazykom a vklzaj nezne do ucha. Potom pokracuj cez krk. Hladkaj jej prsia, masiruj jej ich (pozor nie akoby si miesil cesto na buxty :D ). Potom sa hraj jazykom s jej bradavkami. Saj cmulaj hryzkaj. Potom pokracuj k brusku. To uz sa daj do polohy medzi jej nohy. Rukami hladkaj jej prsia a bozkami z brucha pokracuj nadol. No a neviem ci ti mam este takto detailne vysvetlovat aj oral a ako spravne narabat s prstami tam dole ale zas nechcem byt zablokovana tak zvysok si uz radsej domysli :D

www.zdravie.sk