Filip TT, Slobodná, Maoam, Adr1a, Kýčera... celkove moji najobľúbenejší, ale aj mnohí ďalší, len sa mi nechce rozmýšľať, ktorí, lebo sa mi už chce spať. Mesačný princ - tiež dobré, len sa mi zdá trochu smutný a nešťastný - mám dosť silný pocit z tých jeho príspevkov, tak mu želám do nového roka trošku veselosti, srandy, humoru a zábavy, nech sa viac baví a menej myslí na zlé veci a krivdy, ktoré sa mu stali. Keď píšem o zlých veciach a krivdách, ktoré sa mi stali, ja, tak o nich píšem iba preto, lebo zakladateľ témy má problém, ktorý som kedysi mala aj ja a ja píšem len z toho dôvodu, že mu chcem dať vedieť, ako som ten svoj problém vyriešila ja. Preto pridám radu a za ňou zážitok. Rozhodne však nie preto, že by som so zlými vecami, ktoré sa mi stali pred nejakými 20-timi rokmi, nebola vysporiadaná. To už dávno som. Iba sa snažím podnecovať ľudí k tomu, aby nevyplakávali, ale radšej konali a problémy riešili, takže smutná určite nie som.
Radoslava 123 dostane 25 na zadok za to, že kopíruje celé moje príspevky o potravinových intoleranciách a prezentuje ich pod vlastným nickom :) Keď sa jej páčia, ja nedbám... ušetrí mi robotu, asi píše rýchlejšie ako ja, ja sa ešte len učím.