Najlepšie príspevky roku 2015

Filip TT

Slobodna to si napisala dobre - ja tu napriklad nemam ziadneho prispievatela, ktoreho by som automaticky preskakoval, aj ked mam56 niekedy nestiham a LMariku nedocitam kvoli rozsahu a nestrukturovanosti.

Najcennejsie pre mna je, ked niekto opisuje vlastnu zivotnu skusenost a tu ma kazdy nejaku - aj clovek, s ktoreho nazorom sa nestotoznujem.

Zivotne skusenosti a moznost spoznat vnutorne prezivanie ludi, u ktorych by to v realnom zivote asi tazko bolo mozne, je tu pre mna to najcennejsie. Ako priklad uvediem ludi so socialnou fobiou - ti by sa so mnou nerozpravali ani by som ich nikde nestretol, alebo ludi z komunit, kde sa vobec nepohybujem ako su napriklad gothici. Ti su sice na ulici neprehliadnutelni, keby som sa vsak niektoremu prihovoril, tazko by mi o sebe povedal to, co tu.

Toto forum som objavil nahodou cez google len minule leto a prave toto ma tu fascinovalo. Ako tazko by v realite clovek musel ziskavat doveru, aby mu niekto o sebe povedal to, co tu. A ake cenne zivotne skusenosti a postoje to su. Clovek tu dotane zadarmo to, za co druhy musel draho platit....

Slobodna

Aka mila temicka :) som rada, ak niekomu nieco dal nejaky moj prispevok a to uz, ci pozitivne, alebo negativne. Emocne nelipnem na ziadnom prispievatelovi, myslim, ze kazdy jeden z nich ma aj svetle okamihy :) a da nieco hodnotne, ale aj nie. Objektivne mozem zhodnotit, ze od kazdeho som si precitala aspon jeden prispevok odborne hodnotny a k veci. U mna asi najviac rezonuje doubledog, co sa tyka inteligencne zaujimavych prispevkov :) diviak, lombardo, miki26, embryo a mnoho dalsich. Dlhe prispevky sa priznam, len preletim ocami, co ma dost mrzi, lebo urcite by sa aj v nich naslo nieco hodnotne. Ludia casto trpia predsudkami a su ovplyvneni nejakymi osobnymi antipatiami k osobam. Treba si zachovavat zdravu objektivitu a hladat, ci najst v kazdom prispevku, to, co tam je a moze pomoct, ci zasiahnut niekoho. Preto tu sem - tam sme. Treba dat kazdemu prispevku sancu a samozrejme nechat ludi sa vyjadrit, ci sa to uz niekomu paci, ci nie, mame slobodu prejavu. Pre mna je jedinou cistou dusou na tomto fore pistek, je to moja oblubena dusa tu :* Mnohi by boli dobri prispievatelmi, no ovplyvnuje ich silne nieco, co vkladaju do kazdeho svojho prispevku, ako Filip, ci mesacny princ. Uz to tu bolo spomenute, u Filipa je to viera a u mesacneho princa akasi melancholia. Tak vsetko dobre v novom roku a snad som nikoho neurazila.

mam56

Prosím vás, to akože v rámci môjho robenia opozície, čo som vám sľúbil, tak mám podnet. Keď je alkohol na Slovensku kompletne zakázaný, tak ako mám ísť na pivo do krčmy? Ja nebývam hneď vedľa krčmy. Keď ma najbližšie zastavíte, tak im poviem, že vás dám na súd do Strassburgu za obmedzovanie osobnej slobody.
Nemyslíte si, že toho nie som schopný:-) Ešte aj žalobu napíšem sám a v inom jazyku.
Mohol by som začať napr. takto:
Die Begrenzung der Freiheit in der Slowakei im Falle von Alkoholikern
------------------------------------
Hiermit erhebe ich die Anklage gegen die Slowakische Republik wegen der Begrenzung der Freiheit von den Menschen, die alkoholisiert sind:-)
Kebyže aspoň boli cesty pre cyklistov, tak by to nebolo také tragické.

mam56

Tú slečnu, čo som pozýval do háremu, tak tá sa mi ozvala na mail. Ja som sa jej priznal, že mám 4 ženy a že by bola 5. Tak mi povedala len toľko, že za jedným k....om ona toľko v noci nebude čakať. Tak ja neviem a potom tu na fóre vyplakáva, že má depresie.
Však som jej chcel pomôcť.

mam56

Ja som sa teraz zobudil, ja neviem, čo budem teraz robiť??? Chameleóny (pod posteľou) aj tarantulka (chlpatá noha jej trčí z búdky) ešte spia, dokonca aj moja opica, ktorá má izbu vedľa (myslím ženu). Ona pri mne nemôže spať, lebo ja si spím so svojou, podľa nej, háväďou.
Chcem sa vás opýtať, nakoľko mi zobrali vodičák. Kebyže si kúpim koňa, aby som mohol chodiť nejako beztrestne na pivo, tak to potrebujem aj na koňa vodičák? Alebo existuje nejaký koničák?
A to kebyže ma prichytia, dajme tomu tak normálne, s jedným promile v krvi, tak zase ma zatvoria na oddelení na dve hodinky a dajú ma do takej malej cely a vodu mi donesú z WC? A kto sa mi potom postará o koňa? Či ma bude čakať pred policajnou stanicou, kým sa vytriezviem?

Filip TT

Najzabevnejsia tema sa mi zda Ako vyzeralo vase najtrapnejsie rande, napr.:

Jedla som doma postrúhané jablko, a pozerala som v telke niečo vtipné. Ako som sa zasmiala, tak jablko mi nejak zvláštne vbehlo do nosa, a nešlo ani dnu, ani von. šteklilo to celý deň. No a večer sa šlo na rande. Prišiel, pekne oblečený, usmial sa, a ako ma šiel pobozkať, neskutočne mi zakrútilo v nose, a nedalo sa to ovládnuť - kýchla som mu rovno do ksichtu. Z nosa mi vyletelo jablko, pekne obalené hustými soplami. Pristálo mu na líci.
Tak som mu ho s najväčšou hanbou utrela rukou, a odvtedy sme sa nevideli. :)

www.zdravie.sk

Filip TT

mam56 ziskava u mna cenu v kategorii Crazy. Jeho prispevky ktore som mal oblubene su bohuzial uz zmazane, ale jeden z nich sa zacinal:

Slecna, ja sa uz nemozem pozerat na to, ako sa trapite. Podte ku mne do haremu, u mna vam bude dobre.

:)

mam56

Včera sa mi stala taká vec, že keď som sa ráno prebúdzal, tak som si uvedomil, že tí moji dvaja chameleóni mi strieľali so svojimi jazykmi do môjho nosa, lebo na nose mi sedela mucha a nechcela odletieť. Ja som mal nos ako od sekundového lepidla. Potom mi po tvári prebehla tarantulka, čo si ju tiež chovám a takmer mi zostala prilepená na tvári.
Bože, musím ju nakŕmiť a dať jej cigy, aby ma v noci zase neterorizovala. Už má neúrekom pol kila, sedí si v búdke pre vtáky a fajčí jednu o druhej:-)
Chcel by som si ešte kúpiť aj zmenšeninu pytóna, také niečo ako ratlík medzi psami, ale neviem, kde by som takého trpaslíka splašil?
Neviem ako to potom so mnou dopadne kebyže mám väčšieho. Kebyže mám väčšieho, tak asi nie dobre:-)