Aka mila temicka :) som rada, ak niekomu nieco dal nejaky moj prispevok a to uz, ci pozitivne, alebo negativne. Emocne nelipnem na ziadnom prispievatelovi, myslim, ze kazdy jeden z nich ma aj svetle okamihy :) a da nieco hodnotne, ale aj nie. Objektivne mozem zhodnotit, ze od kazdeho som si precitala aspon jeden prispevok odborne hodnotny a k veci. U mna asi najviac rezonuje doubledog, co sa tyka inteligencne zaujimavych prispevkov :) diviak, lombardo, miki26, embryo a mnoho dalsich. Dlhe prispevky sa priznam, len preletim ocami, co ma dost mrzi, lebo urcite by sa aj v nich naslo nieco hodnotne. Ludia casto trpia predsudkami a su ovplyvneni nejakymi osobnymi antipatiami k osobam. Treba si zachovavat zdravu objektivitu a hladat, ci najst v kazdom prispevku, to, co tam je a moze pomoct, ci zasiahnut niekoho. Preto tu sem - tam sme. Treba dat kazdemu prispevku sancu a samozrejme nechat ludi sa vyjadrit, ci sa to uz niekomu paci, ci nie, mame slobodu prejavu. Pre mna je jedinou cistou dusou na tomto fore pistek, je to moja oblubena dusa tu :* Mnohi by boli dobri prispievatelmi, no ovplyvnuje ich silne nieco, co vkladaju do kazdeho svojho prispevku, ako Filip, ci mesacny princ. Uz to tu bolo spomenute, u Filipa je to viera a u mesacneho princa akasi melancholia. Tak vsetko dobre v novom roku a snad som nikoho neurazila.