Poznám ho približne tri mesiace. Je odomňa mladší o dva roky. To mi prosím nevytýkajte lebo premňa je vek len číslo. Zo začiatku som si ho veľmi nevšímala zpomedzi partie. Neskôr som zistila že je s ním celkom sranda a aj pekný je. Tak som sa začala v jeho prítomnosti viac pohybovať a komunikovať s ním aby som ho ulovila na "háčik" pekne povedané. Chytil sa, aspoň to tak vyzeralo. Začal byť ku mne viac komunikatívny, priateľský, pomáhať mi, čo zo začiatku nerobil.Dosť ma najprv ignoroval a ani mi nezdravil keď som bola s kamoškami von. S nimi sa bavil lebo ho poznali skôr a mňa prehliadaval.
Ke´d som si už myslela že je ulovaný a ja sa mu páčim tak som mu akosi prestala rozumieť. Totiž, nechápem vôbec jeho stavy. Jeden deň sa so mnou v pohode baví, pozdraví, usmeje sa, prehodíme pár viet, venuje sa mi, poháma, je vtipný a na druhý deň alebo o pár dni akoby som bola nič. Ignoruje ma, nezdraví, nerozpráva sa so mnou a s kamoškami hej, vyhýba sa očnému kontaktu... Nerozumiem. Toto sa opakuje už niekoľko týždňov. S kamoškami komunikuje stále rovnako a ku mne sa správa ako jarné počasie. Raz je milý, pozorný a inokedy arogatný, drzý, vulgárny a chladný.
Ako mám chápať jeho správanie? Môže z toho niečo byť? Alebo mám naňho srať? Neviem čo robiť lebo keď je dobrý tak lietam v oblakoch, som šťastne zamilovaná, a keď príde tá jeho druihá povaha tak mám chuť ho zbiť a nadávam mu v duchu že je hovädo.
Už neviem či je tam nejaká šanca že to pôjdem medzi nami ďalej k lepšiemu alebo nie.
Za čo má vlastne berie? Ako čo?
Je to ešte nevyzreté decko ?
je celkom mozne aj to ze k tebe nieco citi, ale nema gule na to ti to povedat. boji sa otvorit sa ti lebo sam nevie na com u teba je. toto zvykne problem medzi ludmi ktori jeden druheho pritahuju ale boja sa jeden druhemu otvorit pretoze ich strasi predstava odmietnutia.
neviem ci to tak je, len mi to tak podla tvojho opisu pripada. samozrejme dovod moze byt aj iny. ale bolo by fajn si to overit. moja rada by bola asi taka. ak chces vediet ci ho pritahujes musis urobit nejaky vyraznejsi krok k tomu aby pochopil ze on pritahuje teba. nehovorim ze ho mas hned zacat otvorene balit, ale aby si spravila nieco jednoznacnejsie co mu viac napovie ze ta pritahuje. to preto aby netapal. a uvidis ci sa chyti. ak nezareaguje mozno je za jeho spravanim predsa len celkom iny dovod, alebo ho pritahujes ale ma este menej odvahy nez predpokladam.
a pokial sa k jeho spravaniu budes stavat tak ze je este nevyzrete decko tak to sama znicis este nez to vobec zacne. pretoze tymto postojom ho vo svojich predstavach vlastne zhadzujes a pestujes si voci nemu negativne emocie. nikdy nevies co je za spravanim dotycnej osoby tak nerob unahlene zavery. poznam muza ktory je sice plachy ked ide o balenie zien, ale ked sa s nejakou spozna je to fajn clovek, vesely, komunikativny, kreativny, a pozorny. akurat mu robi problem urobit ten prvy krok pretoze sa boji odmietnutia. a toho sa boji preto lebo ma v zivote nieco za sebou. takze nepozeraj sa na ludi tak schematicky a nesud ich unahlene
Mesačný princ pochopila, ale akurát predomnou by tú masku dával dole? Skôr mám pocit že je mu jedno ako sa predomnou správa.
Ivobrick máš pravdu, neboli, stále sme len v partii. Ako sami tiež pokecáme ale je to len krátko ale na rande sme ešte neboli. Vlastne mi ani nerandíme takže ani neviem načom som..
Boli ste uz vobec sami vonka? Podla mna nie.
Nezdá sa mi žeby to bolo drogami. Písala som, že ku kamoškám a známym je stále rovnaký veď ho vidím že s nimi je stále na rovnakej vlne ale ku mne sa to mení. A tomu nerozumiem. Prečo voči mne také iné je to? Včera sme boli von večer a bolo to skvelé, smiali sme sa, niečo popili, objímali a tak inak ale predvčerom zase odmeranejší, nerozprával so mnou, odvrkoval. Tak nerozumiem.
Asi sa mu začnem totálne vyhýbať lebo mám pocit že mu leziem na nervy. Keď voči ostatným je stále rovnaky a voči mne to strieda. A ja už neviem...
Tak ja ti teda napíšem ako to vidím ja ale či je to tvoj prípad netuším.
Aj mne to bolo skoro vždy ,,vyčítané,, ale ten koho som mal veľmi rád videl aj také moje ,,ja,, ktoré nevidel nikto iný, pretože som sa to tomu človeku nebál ukázať. A nenosiť pred ním masku.
Lenže ľudia nemajú radi úprimnosť a tak to vždy všetkým vadilo. Radšej majú ľudí, ktorí sú šťastní a ktorí sú v pohode. Aj keby tá pohoda vyplývala z toho, že nie je skutočná.
ak mi teda rozumieš
moze to byt alkoholom alebo drogami