Poznám ho približne tri mesiace. Je odomňa mladší o dva roky. To mi prosím nevytýkajte lebo premňa je vek len číslo. Zo začiatku som si ho veľmi nevšímala zpomedzi partie. Neskôr som zistila že je s ním celkom sranda a aj pekný je. Tak som sa začala v jeho prítomnosti viac pohybovať a komunikovať s ním aby som ho ulovila na "háčik" pekne povedané. Chytil sa, aspoň to tak vyzeralo. Začal byť ku mne viac komunikatívny, priateľský, pomáhať mi, čo zo začiatku nerobil.Dosť ma najprv ignoroval a ani mi nezdravil keď som bola s kamoškami von. S nimi sa bavil lebo ho poznali skôr a mňa prehliadaval.
Ke´d som si už myslela že je ulovaný a ja sa mu páčim tak som mu akosi prestala rozumieť. Totiž, nechápem vôbec jeho stavy. Jeden deň sa so mnou v pohode baví, pozdraví, usmeje sa, prehodíme pár viet, venuje sa mi, poháma, je vtipný a na druhý deň alebo o pár dni akoby som bola nič. Ignoruje ma, nezdraví, nerozpráva sa so mnou a s kamoškami hej, vyhýba sa očnému kontaktu... Nerozumiem. Toto sa opakuje už niekoľko týždňov. S kamoškami komunikuje stále rovnako a ku mne sa správa ako jarné počasie. Raz je milý, pozorný a inokedy arogatný, drzý, vulgárny a chladný.
Ako mám chápať jeho správanie? Môže z toho niečo byť? Alebo mám naňho srať? Neviem čo robiť lebo keď je dobrý tak lietam v oblakoch, som šťastne zamilovaná, a keď príde tá jeho druihá povaha tak mám chuť ho zbiť a nadávam mu v duchu že je hovädo.
Už neviem či je tam nejaká šanca že to pôjdem medzi nami ďalej k lepšiemu alebo nie.
Za čo má vlastne berie? Ako čo?
Je to ešte nevyzreté decko ?
Tomáš1980 O.K. tak to nechám tak, čas asi všetko vyrieši sám.
Ocko ďakujem :D
No to je tazke, vies ja onho chalana nepoznam. Tazko sa mi uz radi, ja to porovnavam ako to bolo u mna a to vela veci skresluje.
to je vyborny napad 26 rocna oblapovat sa s dobrym kamosom pred svojim idolom. Este vzbudis u toho svojho najlepsieho kamarata zaujem a co potom?
radsej sa sustred na signaly ktore ti vysiela ten tvoj idol. Ak sa ti odmieta divat do oci, nechce sa s tebou rozpravat, vyhyba sa tvojej spolocnosti ako sa da, nekontaktuje ta tak to su jasne signaly ze nema zaujem. Tak prestan byt vlezla a hladaj si iny objekt. Tu len stracas cas. Tu mas nieco z coho sa uc dievca
www.google.sk
Tomáš1980 a čo ak by som začala volať von aj svojho nejakého dobrého kamoša a viac sa s ním bavila, túlila sa k nemu a tým správaním by som v ňom možno vyvolala žiarlivosť a možno nie. Tak by som vlastne zistila či o mňa vôbec stojí. Čo ty nato? Bol by to ako test na neho ako zareaguje. Či bude žiarliť alebo nie. Ak nebude nebude ho ani volať nikam von. Myslíš že je to dobrý nápad?
Preto si to vyries cim skor. Zbytocne sa trapit kvoli niekomu, ktoremu na tebe nezalezi je fakt na palicu.
Aha, takže si sa doteraz do žiadnej inej ani nezaľúbil, tak ťa to drží. Toho sa bojím aj ja, že ho budem mať stále v hlave..
Jasne ze som to ukoncil, handru na podlahu robit nikomu nebudem, ale pol roka som sa s nou este stretaval. A este mi dokazala po tom vsetkom spravit na drzovku ziarlive sceny. To bol iny zahul ver mi. Neprajem nikomu.
Mame spolocnych priatelov, teda mali sme. Kym som sa na to nevyaral celkovo. Ukoncil som to aj s kamaratmi aj s nou.
Su to 2 roky a stale sa s nejakych veci dostavam.
Zas na druhej strane ju este stale milujem, ale to je skor iba moja predstava, alebo iluzia dotycnej. Takze ma caka psychoterapia.
Tak asi máš pravdu, len nabrať odvahu budem musieť. A ty si to ukončil s tou svojou? Dlho trvalo kým si sa z toho dostal? Ako si sa z toho vyliečil ak vôbec?
Tak to skus nejak ked budete vonku s partiou, urcite za to nic nedas. Ja som sa presne takto trapil ako ty, tiez to boli 4 mesiace. Ano, odpoved mi podlomila kolena a zobrala vsetky iluzie. Ak bude rozumny tak ta urcite neponizi, a ak hej tak potom nie je o co stat, nemyslis?
Tomáš, ako vytiahnúť ho von? Mám ho pozvať na rande? A čo ak práve v ten deň nebude mať na mňa náladu? Čo ak sa pred ostatnými strápnim? Čo ak ma poníži a ja sa budem cítiť ako hlupaňa.