Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to ešte nevyzreté decko ?

Príspevok v téme: Je to ešte nevyzreté decko ?
26 ročná

Poznám ho približne tri mesiace. Je odomňa mladší o dva roky. To mi prosím nevytýkajte lebo premňa je vek len číslo. Zo začiatku som si ho veľmi nevšímala zpomedzi partie. Neskôr som zistila že je s ním celkom sranda a aj pekný je. Tak som sa začala v jeho prítomnosti viac pohybovať a komunikovať s ním aby som ho ulovila na "háčik" pekne povedané. Chytil sa, aspoň to tak vyzeralo. Začal byť ku mne viac komunikatívny, priateľský, pomáhať mi, čo zo začiatku nerobil.Dosť ma najprv ignoroval a ani mi nezdravil keď som bola s kamoškami von. S nimi sa bavil lebo ho poznali skôr a mňa prehliadaval.
Ke´d som si už myslela že je ulovaný a ja sa mu páčim tak som mu akosi prestala rozumieť. Totiž, nechápem vôbec jeho stavy. Jeden deň sa so mnou v pohode baví, pozdraví, usmeje sa, prehodíme pár viet, venuje sa mi, poháma, je vtipný a na druhý deň alebo o pár dni akoby som bola nič. Ignoruje ma, nezdraví, nerozpráva sa so mnou a s kamoškami hej, vyhýba sa očnému kontaktu... Nerozumiem. Toto sa opakuje už niekoľko týždňov. S kamoškami komunikuje stále rovnako a ku mne sa správa ako jarné počasie. Raz je milý, pozorný a inokedy arogatný, drzý, vulgárny a chladný.
Ako mám chápať jeho správanie? Môže z toho niečo byť? Alebo mám naňho srať? Neviem čo robiť lebo keď je dobrý tak lietam v oblakoch, som šťastne zamilovaná, a keď príde tá jeho druihá povaha tak mám chuť ho zbiť a nadávam mu v duchu že je hovädo.
Už neviem či je tam nejaká šanca že to pôjdem medzi nami ďalej k lepšiemu alebo nie.
Za čo má vlastne berie? Ako čo?

&

to je fakt na hovno ze to takto dopadlo.. podobne s a mi teraz stalo, preto som z toho co pises usudia ze niekoho ma :/
tiez som skoro zo seba spravila debila a isla mu vyznavat lasku...

weirdo

necit sa hlupo. normalne si mala zaujem akurat ze je zadany. niekedy to tak vyjde bohuzial. a blbe pocity sklamania prejdu postupne sa to zmierni. mozno uz zajtra bude lepsie. zameraj sa nabuduce na niekoho kto sa k tebe nesprava arogantne a je nezadany.
dnes sa z toho vyspis a zajtra to ber pozitivne. stale si volna a mozes spoznat niekoho zaujimavejsieho nez je on.

26 ročná

A najsmiešnejšie je že ja som chcela u neho vyprovokovať žiarlivosť s dobrým kamošom a nakoniec mne sa to vrátilo ako bumerang.
Človek pod nickom Tvoj otec, to čo si mi tu dal ako sú znaky správania sa muža k žene o ktorú má záujem, tak po prečítani toho celého som tiež zistila, že máločo z toho naznačovalo z jeho správania že má o mňa záujem. Fakt len asi dva body z toho článku. Takže nálada totálne na prd. Idem zajesť čokoládu lebo ako je vonku mrazivo tak aj v mojej duši :(

26 ročná

Tak nakoniec uzatváram túto tému. Rozoberať je to už zbytočné. Boli sme posedieť a bol tam aj s nejakou babou, sedela mu nakolenách v objati obaja, pusinkovali sa... no cítim sa na hovno. Totálne ako magor. Taká hlúpa si pripadám. Ja tu oňom snívam ako ho zbaliť a on medzitým to ťahá už s nejakou. Je mi nanič. Ani ten bowling čo sme boli hrať mi nedvihol náladu keď tam boli spolu, ale tak aspoň viem že to nemá význam ďalej. Ani von s nimi sa mi už nechce ísť keď tam budú aj oni. Nemám nanič vôbec chuť ani len do práce zajtra ísť :-(
Aj tak vďak za vaše vyjadrenia. Ahojte

weirdo

ja si dokonca myslim ze ziskas tak ci tak. budes vediet na com si a prekonas sa. a navyse budes mat cisty stit, ty proste mas uprimny zaujem. to je normalne zdrave, nic trapne. ked odmietne tak odmietne. dnes a denne su ludia odmietani. aj ja som bol minulorocnu jesen odmietnuty. a vidis zijem a usmievam sa :-)
1. ak budes hrat hry na ziarlivost tak si to mozes zbytocne pokazit a budes si to vycitat
2. ak to nechas tak a nebudes nic zistovat budes sa zozierat otazkami

ivobrick

Veru tak, sprav to co pise Weirdo. Nestratis nic, ziskas, ak teda.
PS: mna by teda arogancia a vulgarnost odradila.. ale nepises konkretne co to bolo..

weirdo

vidim ze si sa medzi tym stihla rozhodnut. skoda. je dobre sa ucit riesit tieto veci zdravym sposobom. ten strach aky ma tomas je zbytocny z dovodu ktory som pisal v poslednom prispevku. skoda ze u teba zvitazi strach a nejaky tomas ta presvedci ze je to tak dobre.

weirdo

ja viem ze si zmatena a prave preto ti odporucam ujasnit si to s nim. nehraj hry, bud priama. nehraj ich z dvoch dovodov - jednak ak ma naozaj zaujem mozes to hlupymi pubertackymi hrami cele pokazit - a druhy dovod je kvoli sebe samej, pre svoje dobre, nebud detinska, uc sa byt dospela.
viem ze sa bojis ale uz som vysvetloval ze sa clovek v takych situaciach musi otvorit a riskovat. pozri bojis sa strapnenia ale ber to inak - ty to myslis uprimne, a normalne zrelym zdravym sposobom prejavis zaujem. ked ta odmietne, bude to tak isto zrele a zdrave a ty to proste musis akceptovat. je to normalna sucast zivota. to neznamena ze si nafigu, nehodna nikoho, iba to bude znamenat ze konkretne on ta nechce (niekto iny by bol mozno nadseny). a ak sa zachova nejak nevhodne, sproste, urazlivo, ponizujuco, tak hanbu si urobi hlavne on. bude to jeho vizitka. ty budes mat cisty stit, ty budes vyrovnana dospela otvorena osoba, on zo seba urobi nezreleho pubertaka.