Poznám ho približne tri mesiace. Je odomňa mladší o dva roky. To mi prosím nevytýkajte lebo premňa je vek len číslo. Zo začiatku som si ho veľmi nevšímala zpomedzi partie. Neskôr som zistila že je s ním celkom sranda a aj pekný je. Tak som sa začala v jeho prítomnosti viac pohybovať a komunikovať s ním aby som ho ulovila na "háčik" pekne povedané. Chytil sa, aspoň to tak vyzeralo. Začal byť ku mne viac komunikatívny, priateľský, pomáhať mi, čo zo začiatku nerobil.Dosť ma najprv ignoroval a ani mi nezdravil keď som bola s kamoškami von. S nimi sa bavil lebo ho poznali skôr a mňa prehliadaval.
Ke´d som si už myslela že je ulovaný a ja sa mu páčim tak som mu akosi prestala rozumieť. Totiž, nechápem vôbec jeho stavy. Jeden deň sa so mnou v pohode baví, pozdraví, usmeje sa, prehodíme pár viet, venuje sa mi, poháma, je vtipný a na druhý deň alebo o pár dni akoby som bola nič. Ignoruje ma, nezdraví, nerozpráva sa so mnou a s kamoškami hej, vyhýba sa očnému kontaktu... Nerozumiem. Toto sa opakuje už niekoľko týždňov. S kamoškami komunikuje stále rovnako a ku mne sa správa ako jarné počasie. Raz je milý, pozorný a inokedy arogatný, drzý, vulgárny a chladný.
Ako mám chápať jeho správanie? Môže z toho niečo byť? Alebo mám naňho srať? Neviem čo robiť lebo keď je dobrý tak lietam v oblakoch, som šťastne zamilovaná, a keď príde tá jeho druihá povaha tak mám chuť ho zbiť a nadávam mu v duchu že je hovädo.
Už neviem či je tam nejaká šanca že to pôjdem medzi nami ďalej k lepšiemu alebo nie.
Za čo má vlastne berie? Ako čo?
Je to ešte nevyzreté decko ?
26 rocna
Ja sa v tvojom pribehu celkom vidim, prrsne som bol na tvojom mieste. Cim viac som sa snazilil, tym viac som ponizoval sam seba. Je to fakt dlhy pribeh. Zazil som aj citove vydieranie, aby si potom dotycna somnou vytrela rit do slova a do pismena.
Moja rada vytiahni ho von, porozpravajte sa ako dospely ludia, ale nenechaj so sebou orat.
A mám ešte takú otázku ak by mi chcel niektorí muž odpovedať. Ako by ste sa alebo ako sa správate k babe vy keď sa vám páči a máte oňu záujem.
Teraz som po vaších názoroch ešte viac zmätená. Jední mi píšete sa nato vybodnúť a druhí že mám s ním otvorenejšie komunikovať. Tak čo teraz? Kto sa má v tom vyznať? Asi sa nato celé vykašlem. Možno fakt potrebuje dozrieť..
nema zmysel to riesit si myslim
Ahoj, ja som zazil presne to iste , ale so strany zeny. Neustale zmeny nalad, okary flirt, aroganciu.
Nevyznal som sa potom uz ani v sebe ani v nej. Ked som ju pozval na tzv rande tak mi povedala, ze ma bere ako potencialneho kamarata s ktoreho si robi srandu. Nakoniec ma este ohovarala ze som stalker.
Dotycna si na mne honila iba svoje ego. Psychicky som dostal riadne zabrat.
Radim ti vybodni sa na typka a najdi si niekoho normalneho pre zivot.
priatelsky, pomahajuci, versus arogantny, chladny. keby bol len arogantny a chladny je to jasne, ale takto nie a preto je aj autorka zmatena. ten chlad a arogancia (este je otazne ako by jeho spravanie opisovali ostatni ktori tam boli pritomni, ci rovnako ako autorka) mozu byt zdanlive a v skutocnosti je za tym len neistota, plachost. mna zaujalo to vyhybanie sa ocnemu kontaktu.
este ma napada jedna moznost. mozno je spekulant ale iny typ spekulanta nez aky opisuje ivobrick. mam na mysli spekulanta ktory sa hra s citmi zien ked ich bali. raz hra pritulneho a inokedy odmeraneho. mozno sa niekde docital ze je dobre nebyt prilis pritulny lebo si ho zeny nebude tak vazit. to si necucam z prstu. je vela internetovych rad ako balit babu a vela mladych cucakov sa nimi riadi a casto su z tych rad celi domotani :-)
arogatný, drzý, vulgárny a chladný? No velmi by som nezavrhovala ani tu myslenku, ze by to mohlo byt podmienene vekom. Mozno sa chlapec pred tebou len ,,predvadzal". No kazdopadne u mna by z fleku skoncil takymto spravanim. Niektori chalani v snahe spravit zo seba stredobod pozornosti vedia zo seba spravit totalnich dementov :-P
no ja neviem, ale keby sa ku mne chalan takto spraval tak ma to opojenie z neho rychlo prejde. tazko povedat preco je taky, moze tam byt x dovodov, ale o nicom dobrom o nom to nevypoveda. ak ma nejaky problem, ma to riesit inak.
apropo. opakujem mozno je tam iny dovod. kazdopadne ti nechcem davat falosne nadeje. no celkovo nezaskodi ked sa aj ty naucis byt v takychto situaciach otvorenejsia, respektive odvazis sa byt zranitelna v takychto situaciach. neboj sa svojej zranitelnosti, nehanbi sa za nu. v takychto medziludskych situaciach je dolezite prejavit zaujem aj s rizikom odmietnutia, priniest srdce na dlani a ponuknut ho bez zaruky ze ho druhy prijme.
Tak vidis. Nie nieje mu jedno ako sa pred tebou sprava. Podla mna, nevie co ma robit.
1., je schyzofrenik - malo pravdepodobne
2., je spekulant - pravdepodobne - ked sa "nic nedeje" si dobra aj ty, ked sa deje, tak ostatne dievcata u vas
3., nevie co chce - neni si isty, nicim, tebou, sebou, partiou - co by oni nato keby nieco riesil s tebou. Zato sa sprava ako debil, sice je to normalne, tak podobne sa spravam aj ja - on je ale extrem. "arogatný, drzý, vulgárny a chladný, vyhyba sa ociam" - az na to vulgarny/arogantny je to ok.. Aj by som povedal ze mozno to je len kvoli tebe, len mi tam dako nesedi vulgarny/arogantny.
Nevies nacom si? Spytaj sa ho, alebo daco naznac, sprav, cojaviem.. vymysli daco. Nemas co stratit.. nie?