Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ho nechápem...

Príspevok v téme: Ho nechápem...
kočka 19

Nechápem konanie mojho spoluziaka z vysokej. Je velky fesak, ma strasne uhrancive oci a proste brutalne krasnu tvar. Ked som ho videla prvykrat hned som sa zalubila lebo je brutalne krasny. Ako fakt fesak a baby z neho saleju. A ja zaspavam myslienkami nanho. Myslela som si ze ho zbalim no skor ze on zacne balit mna ale nestalo sa zial :(
Ona zbalil inu ale keby ste ju videli. Postava nic moc, ani rici ani cici. Taka premna skareda baba. Nechapem co nanej vidi. Preco prave ona ked nepatri ku krasaviciam. Ja co som pekna, postavu si pestujem, prsia som si dala zvacsit v 19stich na ktore mi mamca prispela, vlasy mam krasne dlhe, tvaricku od kozmeticky proste kamky mi hovoria ze som krasna, lajkuju fotky na fb a on si namiesto mna vyberie taku nic moc? To co uz rozum potratil? Tocila som sa okolo neho, davala drazdive fotky na fb, on mi to lajkoval a zrazu ma za frajerku taku spatu? To co ma znamenat? Co mam robit aby som ho ziskala ja a ju aby nechal tak? Idem sa z neho zblaznit taky je krasny. Ako moze taki krasny chlap randit s takou obycajnou ked som tu ja? Ved krasne ide s krasnym.. A on mi toto spravi? Cely cas som si robila nadeje ze bude moj a zrazu toto.. Velmi ho milujem, lajkujem mu fotky na fb aby som sa mu pripomenuvala a nezabudal namna a on bez odozvy. Preco si ju vybral a nie mna? Milujem ho a chcem s nim byt navzdy a vydat sa za neho. Je najkrajsi na skole. Mam chodit za nim na intrak lebo ja som z toho isteho mesta kde studujeme. Ak ho budem otravovat tak pocase podlahne nie? Co mi poradite? Ako ho ocarit?

Cariboo

Nepaci sa mi delenie na peknych, priemernych a skaredych ludi. Neviem odkial slecna berie istotu ze je aj z pohladu inych krasavica. Ved ten chalan ju moze vidiet ako obycajnu, zatial co tu druhu ako malu bohynu :DDD

Mne to pride akoby tu dakto pisal za slecnu a bavil sa na nas. Styl vyjadorvania presne ako Cuky a Luky ako to uz niekto pisal :D

Kýčera

Kočička, už si sa naučila a čo to vlastne študuješ? Nie je to škoda, drať tam lavice, keď by si svoju krásu mohla využiť aj inak, kým si ešte taká mladá? A aká vysoká je tá škola, kt. navštevuješ, veľmi vysoká, či tá najvyššia? Mimochodom musím Ti povedať, že ani ja toho mladého muža HO nechápem, nechať bez povšimnutia toľkú nádheru... Nerozumiem, čo sa to v poslednom čase so slovenskými mužmi deje - dohodnú sa na nezáväzných stretnutiach a ženu si nevážia ani natoľko, aby po ňu poslali pred radovankámi taxi,...Čo už, nachádzaš sa vo veľmi zložitej situácii, buď sa s ňou zmieríš, alebo vyrazíš do boja ako si napísala. Vtom prípade by mala dať na seba len plášť, ak by nezabralo to, čo si napísala, možno by sa chytil na dačô inô... Bola by tu ešte jedna možnosť, som presvedčená, že tá by na Tvojho HO zabrala!

miki26

Joj, nebuďte na ňu takí hustí :D Jednoducho slečna je zamilovaná a je zvyknutá na to, že dostane vždy, čo chce. Zažil som aj také ženy, tiež som jeden z krajších chlapcov vraj, ale čo ja viem. Niektoré boli ešte aj viac psycho ako takáto. Pekní chlapci si nepotrebujú zase nič kompenzovať a utekať za krásnymi slečinkami. Mne stačia tiež len priemerné, ktoré vedia, čo a ako, majú aj nejaké to zaujímavé vyžarovanie... Nepomôže ti proste nič, na mňa by to určite nezabralo, keby si došla len v krátkej sukničke a s hlbokým výstrihom. Kde nie je príjemné vyžarovanie a energia tak šanca nie je proste. Disponujem obrovskou kontrolou a zažil som aj slečny, čo má skúšali opiť, ale aj tak im to nepomohlo :D

missworld

nahodnycitatel
nie mesiac ale hned po vytrtkani ju posle do pi.. ..kade lahsie
naco by taka krava komu bola
a ty sliepka si zapamataj, ze chlap ta jebe ze si pekna ale nic viac z teba, sa zobud pico :D

Náhodný čitateľ

Táto téma musí byť fake, nikdy som nestretol nikoho kto by bol takto mimo ako autorka témy. V prípade, že sa náhodou mýlim, odkaz pre autorku témy:
Sa vážne zamysli dievča nad sebou - myslím to teraz pre tvoje dobro.
Ak sa budeš takto chovať, žiaden normálny chlap nebude mať o Teba záujem dlhšie ako 1 mesiac. Tak dlho bude trvať kým sa mu zunujú Tvoje reči a plytká povaha.
Zobuď sa zo sna, že vzhľad je najdôležitejší na svete.
A na margo VŠ - žiadna škola nezaručí, že si inteligentná. Teraz je toľko VŠ, že môže študovať každý, kto má peniaze. Aspoň prvé 2 semestre :)

normalny_chlap

kocka19 - sorry dievca, ale pri tvojom zmyslani musi mat slusny chlap uz teraz pocit, zeby si o teba ani bicykel neoprel...

Ty nemas ziadnu lasku. Ty mas len pudove poblaznenie hormonami a chces peknu hracku. Podla toho, co si pisala, sa chovat ako stara "socialna horizontalna pracovnicka". Pokial ma ten chlan, co len stipku rozumu, tak by ta maximalne pretiahol /mozno ani to/, nez by ta chcel na vztah.

Cela tvoja tema je taka vtipna, az vela ludi uvazuje, ci moze byt ozaj niekto taky ako ty. Ale skor si niekto robi svandu a cela tema je fake, lebo si ako ukazkovy citankovy priklad silikonovej pipiny, ktora by kludne mohla hrat v relacii Kredenc, tretiu do poctu k Cuky a Luky... :)

lolinka

Nehnevaj sa dievca, ale teba citat to je zazitok. Ano, vela chlapov leti na krasnu tvaricku, umele prsia a sexi postavu. Ale ako sama vidis, nie vsetci. Prvy krat si narazila a zvykaj si na to, urcite sa ti to este stane. Jedine hodnoty, ktore vies ponuknut su prsia, zadok, dlhe vlasy. On ale evidentne hlada nieco ine a povaha tej druhej mu evidentne viac vyhovuje. Vies vobec rozpravat aj o niecom inom ako o tom, aka si pekna a o svojom zadku, prsiach, vlasoch, tvaricke? Toho chlapa tvoje reci evidentne nudili.

m8

no dobre a nejake tvoje prakticke do zivota sa hodiace hodnoty???

ale inak umele kozy su fuj a v 19 boze..fuj sorry ani to nikde nevrav radsej