Ho nechápem...

Príspevok v téme: Ho nechápem...
kočka 19

Nechápem konanie mojho spoluziaka z vysokej. Je velky fesak, ma strasne uhrancive oci a proste brutalne krasnu tvar. Ked som ho videla prvykrat hned som sa zalubila lebo je brutalne krasny. Ako fakt fesak a baby z neho saleju. A ja zaspavam myslienkami nanho. Myslela som si ze ho zbalim no skor ze on zacne balit mna ale nestalo sa zial :(
Ona zbalil inu ale keby ste ju videli. Postava nic moc, ani rici ani cici. Taka premna skareda baba. Nechapem co nanej vidi. Preco prave ona ked nepatri ku krasaviciam. Ja co som pekna, postavu si pestujem, prsia som si dala zvacsit v 19stich na ktore mi mamca prispela, vlasy mam krasne dlhe, tvaricku od kozmeticky proste kamky mi hovoria ze som krasna, lajkuju fotky na fb a on si namiesto mna vyberie taku nic moc? To co uz rozum potratil? Tocila som sa okolo neho, davala drazdive fotky na fb, on mi to lajkoval a zrazu ma za frajerku taku spatu? To co ma znamenat? Co mam robit aby som ho ziskala ja a ju aby nechal tak? Idem sa z neho zblaznit taky je krasny. Ako moze taki krasny chlap randit s takou obycajnou ked som tu ja? Ved krasne ide s krasnym.. A on mi toto spravi? Cely cas som si robila nadeje ze bude moj a zrazu toto.. Velmi ho milujem, lajkujem mu fotky na fb aby som sa mu pripomenuvala a nezabudal namna a on bez odozvy. Preco si ju vybral a nie mna? Milujem ho a chcem s nim byt navzdy a vydat sa za neho. Je najkrajsi na skole. Mam chodit za nim na intrak lebo ja som z toho isteho mesta kde studujeme. Ak ho budem otravovat tak pocase podlahne nie? Co mi poradite? Ako ho ocarit?

kočka 19

A tie jeho krasne oci keby si videla. Su take krasne uhrancive ze nemozemn nanho prestat mysliet. Kym vystudujem vysoku a budem ho stretavat s tym ze nebude moj sa zblaznim. Ak by som sla nanho tlakom podlahol by. Proste ho drzo pozvem niekam lebo ja to neznesiem aby mal inu. Chcem ho. Pozvem ho niekam drzo a budem ho zvadzat zenskymi zbranami a to urcite zaberie co myslis? Kratka sukna, velky vystrih, rozpustene vlasy urobia sexualny dojem ze? :D

kočka 19

Ale on je ties fesak a tiez sa o seba stara o svoj vzhlad ako ja. Je praveze taki moderny ako ja. A pretom som si myslela ze sa mu pacim.

tasty

:D tak asi uprednostňuje iné hodnoty ako vonkašiu krásu, asi si hľadá dlhodobí perspektívny vzťah a to asi v tebe nevidel