Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ho nechápem...

Príspevok v téme: Ho nechápem...
kočka 19

Nechápem konanie mojho spoluziaka z vysokej. Je velky fesak, ma strasne uhrancive oci a proste brutalne krasnu tvar. Ked som ho videla prvykrat hned som sa zalubila lebo je brutalne krasny. Ako fakt fesak a baby z neho saleju. A ja zaspavam myslienkami nanho. Myslela som si ze ho zbalim no skor ze on zacne balit mna ale nestalo sa zial :(
Ona zbalil inu ale keby ste ju videli. Postava nic moc, ani rici ani cici. Taka premna skareda baba. Nechapem co nanej vidi. Preco prave ona ked nepatri ku krasaviciam. Ja co som pekna, postavu si pestujem, prsia som si dala zvacsit v 19stich na ktore mi mamca prispela, vlasy mam krasne dlhe, tvaricku od kozmeticky proste kamky mi hovoria ze som krasna, lajkuju fotky na fb a on si namiesto mna vyberie taku nic moc? To co uz rozum potratil? Tocila som sa okolo neho, davala drazdive fotky na fb, on mi to lajkoval a zrazu ma za frajerku taku spatu? To co ma znamenat? Co mam robit aby som ho ziskala ja a ju aby nechal tak? Idem sa z neho zblaznit taky je krasny. Ako moze taki krasny chlap randit s takou obycajnou ked som tu ja? Ved krasne ide s krasnym.. A on mi toto spravi? Cely cas som si robila nadeje ze bude moj a zrazu toto.. Velmi ho milujem, lajkujem mu fotky na fb aby som sa mu pripomenuvala a nezabudal namna a on bez odozvy. Preco si ju vybral a nie mna? Milujem ho a chcem s nim byt navzdy a vydat sa za neho. Je najkrajsi na skole. Mam chodit za nim na intrak lebo ja som z toho isteho mesta kde studujeme. Ak ho budem otravovat tak pocase podlahne nie? Co mi poradite? Ako ho ocarit?

frajer 27

A este k tomu, kvitujem toho tvojho bratranca ci koho si to tu spominala, ze si tiez nevybral barbinu ako tebe podone. Vidiet ze nema v hlave piliny.
K tej tvojej vysokej, pisala si ze nemas pre jeho ignoraciu motivaciu studovat dalej na vysokej. Tak zlato si sa prezradila, ty nestudujes zeby si chcela studovat ale cisto ako stovka mladych kvoli titulu. Rad by somvidel tvoj index ako stojis so studiom.
Ten chalan ma fakt rozum ze ta ignoruje a venuje sa tej "obycajnej vyzle" lebo ona je urcite zabavnejsia, veselsia, duchovne vyspelejsia a citmi bohatejsia, zatial co u teba sa svet toci len okolo teba a tvojho Ja. Len ty a ty. Rozhovory tiez vedies na temu Ty?

frajer 27

Dievca "zlate", z toho co si v tejto teme popisala o sebe a svojom spravani usudzujem ze si namyslena, rozmaznana dcerenka rodicov z lepsiej situovanej rodiny. Zijes si na velkej nohe vdaka fotrovcom bez ktorych by si sa pos*ala. Mamca ti zaplatila cecky, vlasy si umelo predlzujes a teraz cakas ze vsetci muzi budu z teba strasne paf. A najma ten tvoj vysokoskolsky fesacisko ktory vdaka Bohu ma viac rozumu v hlave ako ty. To ze je fesak neznamena ze si k sebe musi automaticky najst rovnako fesnu slecnu tvojho typu aj ked mne podla popisu pekna neprides. Ale budis. Na man posobis priblizne takto podla opisu
img.thesun.co.uk

beacon

Podla mna asi preto ze citi ze si velmi stupla na plyn ides po nom a to mu nemusi byt sympaticke mozno si dominantna a to nie kazdemu vyhovuje.a potom ako sa opisujes kazdy inak vidi to co je mu pekne.kazdy preferuje nejaky typ aj ked sa vnimas pekna kazdemu sa nemusis pacit.stis sa nebut hlucna a neriad mozno si ta tak viac vsimne.niekto preferuje tichsie typy a niekomu imponuju dominantne.nikdy v zivote som nesla po nijakom chlapovi bud sa mu pacis alebo nie.pokial nie je vzajomba arraktivita sa m zda zbytocne tlacit na plyn.

doomdestroyer

Dievca, ty musis byt pekne vytreta. Tie tvoje hefty, ze studujes na VS, tak si vraj inteligentna. No co je to za VS? Mytfyz alebo nieco z STU to asi nebude, tipujem to na nejaku vypatnanu fakutlu na nejakej este vypatlanejsej "univerzite" typu Trencianska alebo Presovska univerzita, ci rovno nejaka socialna praca alebo masmedialka? :-D

Ale neboj s tvojimi nazormi a pristupom urcite coskoro zbalis nejakeho pupkateho slizkeho 50-tkina. Sice sa ti nebude pacit, ani ta pritahovat, ale bude mat prachy. Taky stary tupec potrebuje vedla seba vypatlanu sliepku co sa s nou moze ukazat pred svojimi rovnako tupymi kamaratmi s nagelovanymi vlasmi aby ta zobral do baru a kupil ti mojitko :-D

Moireal

Moja, tak mas asi iba tu krasu a ostatne ti pridelene nebolo. Charizma, humor, nevies skratka balit chlapov. To je seriozne umenie.:D
Vies, krasnych bab je vela, ty niesi jedina na svete, su ich miliardy, takze si len jedna z mnoha. A chlapi podla mna ani velmi nerozlisuju ci je nejaka krajsia, vsimaju si iba ci sa im fyzicky paci a ma tu charizmu, co tebe zjavne chyba.
To nic, popracuj na inych veciach, lebo samotna krasa ako vidis, nieje vsetko.
Ale aj ked budes uz mat tu charizmu, musis ostat pri zemi. Kazdy jeden clovek, ci zena ci muz uz zazil, co je to odmietnutie. Tak to proste je a je to tak dobre, lebo su aj dolezitejsie veci ako romanticka laska. :)

miki26

Sexuálna príťažlivosť nie sú len cici rici, ale aj iné vecí. Mne sa páči na ženách skôr ako som písal duševná láska (vyžarovanie, iskra...). Stačí mi, že pekný som len ja, pokiaľ slečny sa cítia v mojej prítomnosti slečny dobre a dávajú mi to najavo. Mne je to jedno, kto ako vyzerá. Navyše krása je subjektívny pojem, tiež niektorej sa páčiť môžem inej sa nemusím. Neriešim to, jednoducho budem s tou, ktorej sa páčim tada a je ochotná akceptovať ma takého, aký som, aké prekvapenie... Mne sa páči na ženách skôr to, akým sú prijímačom a vysielačom, čo s niektorými dokážem urobiť. Mne sa páči trebárs, že obyčajnej slečny sa dotknem tak sa začne triasť a chvieť :D Práve tá má dobré šance neskôr a triasť...

tasty

milovať neznamená - milovať rici cici, to s láskou nemá nič spoločné

milovať znamená milovať osobu takú aká je, milovať jej vnútornú krásu, milovať na nej všetko takú aká je, to je láska a zamilovanosť, a je to strašne krásne

snáď raz to pochopíš :D možno nie, nevadííí

kočka 19

Miki 26 a prečo ťa nepriťahujú krásavice? Veď keď si fešák prečo sa zahadzovať s obyčajnou? Čo vidíte na obyčajných ženách? Napr. ja neviem pochopiť svojho bratranca. Tiež je feši, mohol by mať hociktorú. Vyzerá ako talian takí tmavý uhrančivý typ a našiel si takú obyčajnú nevýraznú a chodí s ňou už skoro rok. Tiež som sa ho pýtala že preču práve ju. Tak mi nato povedal lebo ju milujem. Ale čo na nej miluje? Ako samôže mužovi páčiť taká nevýrazná ženská postava? Veď nechcú muži cici rici?

kočka 19

Nehovorte mi že muži nejdú po pekných dievčatách. Keď som chodila na strednú tak dosť chalanov má balilo aj z odomňa mladší 17roční. Ako vidím niektorí si potrpia natom aby mali vedľa seba kočku. Ale čo vám tu budem dokazovať ide oto čo mám robiť aby prestal doliezať za tou vyžľou a začal si viac všímať mňa.