Nechápem konanie mojho spoluziaka z vysokej. Je velky fesak, ma strasne uhrancive oci a proste brutalne krasnu tvar. Ked som ho videla prvykrat hned som sa zalubila lebo je brutalne krasny. Ako fakt fesak a baby z neho saleju. A ja zaspavam myslienkami nanho. Myslela som si ze ho zbalim no skor ze on zacne balit mna ale nestalo sa zial :(
Ona zbalil inu ale keby ste ju videli. Postava nic moc, ani rici ani cici. Taka premna skareda baba. Nechapem co nanej vidi. Preco prave ona ked nepatri ku krasaviciam. Ja co som pekna, postavu si pestujem, prsia som si dala zvacsit v 19stich na ktore mi mamca prispela, vlasy mam krasne dlhe, tvaricku od kozmeticky proste kamky mi hovoria ze som krasna, lajkuju fotky na fb a on si namiesto mna vyberie taku nic moc? To co uz rozum potratil? Tocila som sa okolo neho, davala drazdive fotky na fb, on mi to lajkoval a zrazu ma za frajerku taku spatu? To co ma znamenat? Co mam robit aby som ho ziskala ja a ju aby nechal tak? Idem sa z neho zblaznit taky je krasny. Ako moze taki krasny chlap randit s takou obycajnou ked som tu ja? Ved krasne ide s krasnym.. A on mi toto spravi? Cely cas som si robila nadeje ze bude moj a zrazu toto.. Velmi ho milujem, lajkujem mu fotky na fb aby som sa mu pripomenuvala a nezabudal namna a on bez odozvy. Preco si ju vybral a nie mna? Milujem ho a chcem s nim byt navzdy a vydat sa za neho. Je najkrajsi na skole. Mam chodit za nim na intrak lebo ja som z toho isteho mesta kde studujeme. Ak ho budem otravovat tak pocase podlahne nie? Co mi poradite? Ako ho ocarit?
Ho nechápem...
Idem sa ucit ja ucit trochu ..
si ty ale len pica
Sorac za chyby malo tam byt
neviem a vidim
Nevie ci oni dvaja spolu chodia ale dost casto sa okolo nej toci. Vidi ich casto spolu sa bavit, rozpravat a smiat sa takze asi hej neviem. Kruti sa okolo nej ako pes okolo feny :( Kedy sa bude okolo mna krutit? Stale vyhladava len jej pritomnost a na mna sere. Ako mam studovat na skole ked ma nic nemotivuje ak som nemilovana. A to tu mam vydrzat celych pat rokov?
Stretavam ho kazdy den na skole, snazim sa na seba upozornit ze sa okolo neho co najviac pohybujem, sadam si co najblizsie k nemu na prednaskach aj v jedalni a on stale beha za tou svojou kravou. Ako presmerovat tie jeho city od nej ku mne? Ako ho spracovat aby sa zalubil domna a od nej odlubil. Ved ona je taka obycajna pucka tak co nanej vidi? Ako ju moze milovat? Ja na jeho mieste by som onu ani bycikel neoprela. Preco si mna nevsima ved som pekna? Preco ma ignoruje?
Keby som nebola mudra tak nestudujem na vysokej vy tavy.
Prisla som po radu lebo z neho idem zosaliet ani ucit sa mi nejde a vy mi tu pisete pi*oviny.
Nikdy ste nemilovali niekoho kto nemiloval vas? Co s tym ? sa pytam.
Tak nejak. Tento príspevok je taký neuveriteľný, že to môže byť jedine vymyslené alebo hlúpe a nezrelé.
asi mozgom, tak to chodí :) niekto má v hlave piliny, niekto funkčný mozog
No cakam rady a zatial si idem spravit kavicku :)
Chcem vediet co ta baba nepodarena ma co ja nie. Cim mu ucarila?
Ide oto ze doteraz som dostala kazdeho a zaujem mali aj ti ktorych som nechcela. A jeho velmi chcem a on..