Objavil som toto forum a chcel by som sa poradit ohladom mojich vztahov. Uz dlhsie som sam a skusam si hladat priatelku. Nie som velmi zastancom toho ze by som mal na zeny skusat vselijake finty ako ich dostat do vztahu. Vacsinou sa snazim o to ze ked ma nejake dievca zaujme tak sa s nou skamaratit, zistit ci si vzajomne sedime, mame nieco spolocne a ked toto funguje tak to skusam posunut dalej. A tu sa mi stava ze tie dievcata sa zacnu spravat uplne inak. Najskor som tomu nevenoval pozornost, ale stalo sa mi uz tak vela situacii s rovnakym scenarom ze si kladiem otazku co robim zle a preco pri nejakom naznaku ze nechcem byt iba kamarat to vzdy skonci prerusenim kontaktu.
Je to vacsinou tak ze ked vycitia ze by som chcel byt viac ako kamarat tak sa zacnu vyhovarat, zrazu nemaju cas, hovoria veci ktorymi sa chcu akoby znepacit a vlastne potom je uplne jedno co robim, ci sa snazim alebo nesnazim vedie to k tomu ze prerusia so mnou kontakt.
Ja uz neviem co viac mam ponuknut a vybudovat na tom vztahu aby to mohlo zajst niekam dalej. Neberiem to ani nejako vazne, zijem si svoj zivot, mam konicky, a popri tom to skusam. Vzdy ma to zarazi lebo casto to ma dobry priebeh ze sa vieme spolu dobre zasmiat, casto mame aj spolocne zaluby, nazory na zivot.
Mozno mi budete oponovat tym ze tam nebola fyzicka pritazlivost. Zvazujem vzdy aj tuto moznost, ale viem zhodnotit na co mam a na co nemam, hladam si seberovne dievcata, a aj sa staram o seba, obliekam sa normalne, sportujem.
Je to vobec normalne? Myslite ze vycitia ze sa k sebe nehodime? preco mam potom ja opacny pocit? neskusam to na kazdu zas, len ked ozaj citim ze by tam mohlo nieco byt.
Preco ma odmietaju?
Imperial, presne si to vystihla ;-)
nechces sa zoznamit ? :)
Ahoj,
som sice zena a uz tu padlo, ze od zien to neber vazne :D no a praveze ti to potvrdim. "Navody", ako balit, vacsinou piseme s predstavou, ze to robi muz, ktory sa nam paci. A to je ten chytak.
Velmi v skratke: ta ista vec, ten isty akt moze od jedneho muza vyzniet milo od ineho uchylne. Od jedneho sexy, od druheho trapne. Ruza - moze byt matuca pokial mam zatial neutralny vztah, ale pokial sa mi ten muz paci, skor sa to blizi k pozitivnemu efektu. Preto ako zena radim neradim - nepocuvaj od zien "navody", su individualne podla konkrentnej zeny ale este aj jej vztahu k tomu muzovi.
Myslim si, ze proste naberas skusenosti, ktore ti nakoniec budu naprd. :D ked totiz stretnes tu pravu, aj keby si na rande urobil ten najvacsi unahleny fail, neodradi ju to, skor sa to prikloni k celkovemu pozitivnemu obrazu. Napriklad mna zavolal moj terajsi frajer na vylet aj s prespanim do jeho bytu bez toho, ze by sme sa este poznali. Napriek tomu, ze to bolo dost skoro, samotny navrh mi neprisiel uplne uchylny, pretoze sa mi moj dnes uz frajer hrozne pacil. Namiesto toho mi to prislo sice trochu trufale, ale skor odvazne. Inokedy ma zas zavolal iny muz von na veceru hned po kratkom rozhovore, co sa mi celkom priecilo. Nebol vsak problem v samotnom napade pozvat ma na veceru - len mne sa ten chlapik fakt nepacil, takze samotne pozvanie na veceru vyznelo namiesto "rozhodne a muzne" skor "natlakove a unahlene".
Tvoje ciny proste maju roznu prichut smerom k negativnemu alebo pozitivnemu a to velmi suvisi s tym, ako ta zena uz zo zaciatku vnima.
Neboj, ak narazis na tu spravnu, budete na jednej vlne a ty odhadnes, co a ako, pretoze ona ti pojde naproti :)
Marko3 - neviem, podla mna by si mal byt viac drzy. Viac riskovat. A tu nastava problem. Lebo to musis zistit za pochodu co si mozes dovolit a co nemozes. Na jednej strane mas vyhodu ked sa stretavas s tymi z netu, lebo vies vsetko. Na druhej strane je to problem lebo nevies ako reaguje clovek - za klavesnicou je kazdy hrdina ze ano, nikto ti nemoze pomoct, alebo jej povedat hocico - zeny riesia kazdu malickost..
Kvety? Tie by som nenosil vobec, najskvor tak na 3-4 stretnutie, ked si si isty/teda aj ona ze ta chce. Napr. minuly tyzden som spoznal, teda nespoznal ale je to kolegyna, boli sme nuteni robit spolu (1x za 2 roky), tak sme sa dali do reci, lenze ona je skvor taky chalansky typ.. a stazovala sa ze dlho nebola v kine.. takej je tazko nosit kvety fakt.. skorej to kino..
Sexualne reci? Tie by si tiez mal mat, ale nie tak ako si to predstavuje Lolinka.. musis sa vynajst.. staci ked jej povies ze je pekna.. alebo sa jej pozeraj na kozy alebo zadok tak abysi to vsimla, len par sekund inak budes za uchyla, nevrav nic usmej sa a ok. Neviem co hovoris, ako jej hovoris ze sa ti paci? Alebo sa jej pytas? CI ona teba? Ak hej tak jej povec ze len s polovice.. Preco? : neviem ako vyzeras zozadu.. otoc sa :D a podobne hluposti.. vymysli nieco svoje..
Bozk? No z jednou s netu som sa stretol, 1 stretnutie (prechadzka) nic [ona chcela, cakala nato, bola ma odprevadit este aj kvoli tomu]. 2 stretnutie (nepamatam kde sme boli asi v parku na zmrzline), po 2 hodinach som "musel necakane odist" otocila sa a sla het, chytil som ju za ruku, pritiahol atdd.. (ci chce ci nie zistis lahko, podla toho kam sa pozera, vo vacsine pripadov). Alebo sa spytaj ci na nieco nezabudla (kam sa pozera, jej vyraz). Tiez vymysli nieco svoje.. Po druhom stretnuti by uz mal byt, no aspon pusa.
Rady? Ano kazdy co tu pise, pise nieco dobre, okrem tej ze zeny to v 99% pripadoch nevedia. Napadla ma totalna kravina ktoru som spravil.. pytal som sa jednej len tak zo srandy "Ako ta mam zbalit?" Zacala sa smiat.. Tak som siel blizsie chytil ju za ruky a vravim co robis cez vikend? Ked pochopila ze to myslim vazne, cela ocervenela a nevedela co ma chuda povedat.. a bolo to. Poznali sme sa uz davnejsie (len kolegovia s prace)..
Lenze, to je moje, a to som ja, som taky, a aj podla reakcii nato "si vyberam". Tak napriklad hned zistim ci s tym ktorym clovekom budem rozumiet, ci je schopny byt schopny, ci nieje dieta co sa hned urazi, ci ma svoju hlavu alebo pouziva nato druhych..
Mal by si tie zeny, proste udrzovat nejakym sposobom v napati, nebyt stale k dispozicii (osobne teda zavrhujem vypisovanie na nete/sms - zle skusenosti - ak mas znamost odtial a uz sa stretavate tak fajn, ale potom bysom to obmedzil), nevyklopit jej hned ze si s nej v prdeli.. nech si neni taka ista. Hej, mily, pozorny, venovat sa jej a nie telefonu ked ste spolu, nie debil/uchyl/arogantny.
Univerzalne rady neexistuju, asi len to aby si bol sam sebou a skusal dalej, ty, teoreticky budes s tou osobou xy rokov.
Tak chapem ze vsetko co tu odznelo sa neda zovseobecnovat. A faul, budem s tebou suhlasit, ked som si spatne v pamati prehral niektore stretnutia tak z toho co si popisoval nizsie tak sa mi to vela krat stavalo, ale tie signaly som nevnimal a aj napriek tomu si isiel svoje. Rovnako to bolo aj s kvetmi, nevedel som odhadnut aky je typ a zo zaciatku som priniesol viacerym kvety. Jednu to dojalo a druha sa na tom zabavala. Potom som nosil kvety uz ozaj ked som ju lepsie poznal alebo si to zasluzila svojim spravanim.
Ale dakujem vsetkym co si nasli cas a poradili mi. Myslim ze z kazdej odpovede sa da zobrat nieco hodnotne.
Pozri, to čo ti tu píšu dievky neplatí na každú. Záleží od baby či je romantický typ alebo realistický. Nie každá potrebuje aby si jej doniesol na rande ružu. Nie každá si potrpí na sladkých romantických básniach pri mesiaci. Máš ženy romantičky a potom tie normálne. Ak je baba taká zasnená cukrová tak natu choď s básňami, ružami a sladkými dezertmi či koláčikmi ale potom tu máš aj baby ktoré poteší skôr posedenie pri pizze, túra do hôr či bowling.
NIektoré baby zbalíš drzejším spôsobom so sexuálnym podtónom a na iné musíš ísť so sladkou návnadou a slušným správaním.
Ja mám s jednou skúsenosť že som jej doniesol kyticu ruží aj keď som vedel že je typ ktorý si nato nepotrpí tak mala úškrn na tvári keď som jej kyticu podával a cítila sa trápne. Tak som jej druhý krát kúpil lístky na koncert a vtedy bola potešená. Fakt záleží od povahy. Niektoré môžeš priviesť do rozpakov.
Ale myslím že to čo som písal nižšie ja a Kop nieje na zahodenie. Sme chlapi a vidíme čo na mnohé zaberá. Aj keď ani rady od báb nemusia byť zlé.
Ideálne je, keď ešte na zoznamke napíšeš čo najviac o sebe. O tom, čo máš rád a aký si, čo očakávaš od vzťahu a pod. Ženy čo sa ti ozvú budú len tie, ktoré to zaujalo a ktorým sa to páči. Nedávaj si inzerát so všeobecným textom, z ktorého nie je jasné nič okrem toho, že si muž a že hľadáš ženu.
hlavne nebud prehnane romanticky, nezabudni ze co plati na jednu na druhu uz nemusi...
este predtym ako sa stretnete by si mal o nej zistit co najviac, co ma rada a nie az popri stretnuti
tak , aby uz na tom prvom stretnuti si mohol na niecom pracovat
hlavne nerob chyby ktore si nemusis uvedomovat, ale zeny si ich vsimaju moc dobre
venuj sa jej, nie mobilu, netelefonuj ak to nieje nutne a nepis, necetuj nikdy na stretnuti pred zenskou
nehovor len o sebe, ale nebud prehnane zvedavy, nepytaj sa na sukromne veci, nespominaj pred babou ze mas smolu, ani to, ze si mal viac stretnuti a nevyslo ti to
ak uz s jednou zacnes, nechod na tu zoznamku nech nevidi ze si online a pritom ste uz spolu...
nevypisuj si tam a hlavne nie na stretnuti a pred nou
To som si vsimol viac krat ze ten dialog sme viedli tak ze ja som sa pytal a zaujimal vzdy viac. Vtedy som vytusil ze to nejde spravnym smerom.
A ja som to nemyslel tak ze rozpravam len o sebe a tym ukazujem svoj svet. Jasne ze ma zaujima aj ten jej, ked uz mam byt jeho sucastou. A vlastne to je to co beriem za prioritu ze kym nepoznam jej svet a zeto je osoba ktora mi za to stoji tak to neposuvam dalej.
Asi suhlasim s nazorom ze by som mal pockat na niekoho kto bude pre mna vynimocny. A dat jej to aj pocitit.
lolinka dakujem ti za radu, to sa mi pozdava co si napisala.