Objavil som toto forum a chcel by som sa poradit ohladom mojich vztahov. Uz dlhsie som sam a skusam si hladat priatelku. Nie som velmi zastancom toho ze by som mal na zeny skusat vselijake finty ako ich dostat do vztahu. Vacsinou sa snazim o to ze ked ma nejake dievca zaujme tak sa s nou skamaratit, zistit ci si vzajomne sedime, mame nieco spolocne a ked toto funguje tak to skusam posunut dalej. A tu sa mi stava ze tie dievcata sa zacnu spravat uplne inak. Najskor som tomu nevenoval pozornost, ale stalo sa mi uz tak vela situacii s rovnakym scenarom ze si kladiem otazku co robim zle a preco pri nejakom naznaku ze nechcem byt iba kamarat to vzdy skonci prerusenim kontaktu.
Je to vacsinou tak ze ked vycitia ze by som chcel byt viac ako kamarat tak sa zacnu vyhovarat, zrazu nemaju cas, hovoria veci ktorymi sa chcu akoby znepacit a vlastne potom je uplne jedno co robim, ci sa snazim alebo nesnazim vedie to k tomu ze prerusia so mnou kontakt.
Ja uz neviem co viac mam ponuknut a vybudovat na tom vztahu aby to mohlo zajst niekam dalej. Neberiem to ani nejako vazne, zijem si svoj zivot, mam konicky, a popri tom to skusam. Vzdy ma to zarazi lebo casto to ma dobry priebeh ze sa vieme spolu dobre zasmiat, casto mame aj spolocne zaluby, nazory na zivot.
Mozno mi budete oponovat tym ze tam nebola fyzicka pritazlivost. Zvazujem vzdy aj tuto moznost, ale viem zhodnotit na co mam a na co nemam, hladam si seberovne dievcata, a aj sa staram o seba, obliekam sa normalne, sportujem.
Je to vobec normalne? Myslite ze vycitia ze sa k sebe nehodime? preco mam potom ja opacny pocit? neskusam to na kazdu zas, len ked ozaj citim ze by tam mohlo nieco byt.
Preco ma odmietaju?
Tak si to zhrnme. Podla toho co pises.
Mas zenu, paci sa ti. Si teda kamaratsky, rozpravate sa, pripadne ju zavolas von.
Zrazu ju zacnes bozkavat.
Potom sa nediv ze sa uz neozvu, takto to nefunguje.
Tebe by sa pacilo keby ti toto daka spravila? Lebo ja by som si myslel ze je slapka.
praveze cim lepsi priatel a kamarat pre zenu budes, tym vacsiu sancu mas stat sa jej partnerom
striedanie zien stylom nevyslo to s jednou idem skusat druhu a dookola...sa nediv ze ta nieze nechcu, ale v skutocnosti ani jednu nechces ty ide ti len o seba
tak to som sa pobavila, ze povedz nieco sexualne. no neviem, ci dvojzmysly su zrovna ta prava cesta za serioznym vztahom
Čím lepší kamarát pre ženu budeš, tým je menšia šanca, že ti dovolí premenu na jej frajera. Preto, ak sa ti nejaká žena zapáči hneď začni dávať signály, že ty nebudeš jej kamarát, ale niečo viac. Popri bežnej konverzácii o počasí, práci, koníčkoch (kde budeš aj zisťovať, či ju skutočne chceš) občas povedz niečo sexuálne. Začni nenápadne, napr. dvojzmyslami a ak budeš vidieť, že sa chytá, pridávaj. A popri tom sa jej občas dotkni, samozrejme, nie hneď na intímnych miestach.
mas divne nazory ohladne vztahov a zien
si samoluby clovek a normalne zeny od teba doslova utekaju !
necitia sa pri tebe dobre a ty to tiez pocitujes ako ze sa s nimi "neda vydrzat ani hodinu vonku"
mne to tiez pride take ze o NICH pises ako o mnozine, bud niekoho chcem a uz relativne skoro to vieme obaja ze medzi nami nieco je (ak sa teda nehraju manipulatorske hry) alebo to je jalove. Ja som to zazila parkrat z tej strany zeny, ked zena citi ze neni vynimocna ale iba 'splnajuca parametre' tak do toho moc nechce ist. Sory mozno ti krivdim ale takto mi to vyznelo.
Okej, pripustam ze to moze byt tym ze idem na to pomaly. Ale hladam si dlhodoby vztah, nie tyzdnove ulety kedy zistim ze s tou osobou sa neda vydrzat ani hodina vonku. A ked nie som si isty ci nam to bude klapat aj po dusevnej stranke tak mi pride divne davat naznaky, posuvat to dalej. Co potom ked zistim ze to nema zmysel? Nebudem sa ozyvat zasa ja? Zmotat niekoho a potom vycuvat? Ako to nie je moj styl, viem ake je to ked zmotali tie baby mna tak nechcem robit to iste.
A ako mam potom vyvolavat pritazlivost? Mozno ze je problem aj v tomto ze som prilis kamaratsky. Ale ako sa spravat okrem toho ze sa s nou zacnem bozkavat. Co robit pred tym aby teda tusila kam to smerujem?
Lolinka tvoj dovod chapem, ja by som tiez nechcel byt nahrada za niekoho... ale to som ja nerobil, mna bud zaujala hned alebo vobec. Nic medzitym, ziadne kalkulovanie a vypocitavost. A co som mal baby tak vzdy som sa snazil aby sa ten pociatocny vztah nepokazil niecim a nemala zbytocny dovod ma odmietnut - teda ziadne ine zeny som do toho nezatahoval, ani som ju neodmietol, nezahraval sa s jej zaujmom. Takze toto by som vylucil. Vacsinou sa s tymi babami nepoznam pred tym, bud sme si pisali cez internet, alebo odniekal z vonku ze sme si vymenili cisla a vysli si potom von.
Myslim ze bude problem v tom co som spominal vyssie.
Aby som to uviedla na pravú mieru, to s tým kolegom, on s tou druhou nemal vzťah, bol slobodný, len tam proste bola nejaká baba, ktorá sa mu páčila a ktorú chcel získať. Aj sa s ňou stretával, ale ona ho asi tiež brala len ako kamaráta, proste nikdy s ním nemala sex, lebo to nechcela. On sa snažil, snažil a keď videl, že to isté hranice proste neprekročí, tak som mu zrazu bola dobrá aj ja, ale ako sorry. Toto nie.
Tuto naozaj ťažko radiť čo robíš zle, a či vôbec niečo. Nepoznám teba, neviem ako sa správaš na stretnutiach, nepoznám tie baby, aké sú to typy. Neviem, kde ich hľadáš a ako ich spoznávaš. Ale pár možností ma napadá a napíšem ti ich. Je možné, že keď sa k nim najskôr správaš kamarátsky, a potom chceš zrazu viac, že ich to vykoľají lebo ťa už berú len ako kamaráta. Neviem, ako dlho trvá u teba tá fáza spoznávania sa, či to netrvá príliš dlho a ony si ťa už nejak zaškatuľkovali a nechcú to meniť. Ale zase keby si sa nejakej páčil, tak by s tým problém nemala mať. Nestáva sa ti niekedy, že tie ženy ti aj dávajú náznaky, žeby chceli niečo viac a ty sa nechytáš, pretože ich ešte dobre nepoznáš a potom keď zrazu prejavíš záujem, môžu sa cítiť odmietnuté a povedia si - "no keď si nemal záujem keď ja tak teraz máš smolu. S mojimi citmi sa nikto zahrávať nebude". Napr. ja som mala kolegu, bol mi sympatický a skúšala som to posunúť na niečo viac. On ma narovinu odmietol, že teraz sa stretáva s nejakou inou a má záujem o ňu. Povedala som si, ok, nemáš záujem nemáš. Stále sme spolu pracovali a tak sme sa ďalej bavili, úplne normálne a kamarátsky. On po nejakom čase zrazu otočil, s tou druhou mu to nevyšlo a zrazu sa začal zaujímať o mňa. Tak som si povedala, čo som ja nejaká handra? Odmietla som ho tentoraz ja. Ty síce asi nerozprávaš o nejakej druhej o ktorú máš záujem, ale nejaká možnosť toho, že ony majú záujem, dávajú ti to najavo a ty sa nijak nechytáš tam je. A potom je tu ešte druhá možnosť, že chcú len kamaráta. Pre ženu je vcelku problém nájsť si mužského kamaráta, aspoň u mňa to tak vždy bolo. Keď som spoznala nejakého muža, čo sa tváril, že budeme kamaráti, správal sa ku mne milo ale pritom žiadne naražky ani záujem o mňa ako o ženu, povedala som si - super, konečne budem mať aj mužského kamaráta čo nič iné nechce. Ale tí chlapi potom vždy skôr či neskôr začali mať o mňa záujem a nakoľko mňa zrovna nejak nepriťahovali a dala som ich vyslovene len do tej kamarátskej roviny, tak som spravila presne to isté, čo robia ženy tebe - odmietla som ich a prerušila s nimi kontakt. Proste z mojej strany tam bolo očakávanie nesexuálneho kamarátstva, tešila som sa z toho, že mám za kamaráta chlapa a potom toto, bolo to pre mňa proste sklamanie.
Robíš chybu že sa k nim spravaš od začiatku ako kamarat a tak nevyvoláš príťažlivosť u ženy.